ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija

Page 2 of 14 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Go down

Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija - Page 2 Empty Re: Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija

Post by RayMabus 11/2/2019, 15:49

Ha ha ha Zlovenci i Gnječ na aparatima

Ahahahahahaha

Bravo Tajani predsjedniče EU parlamenta reci ti njima ha ha ha

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija - Page 2 Empty Re: Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija

Post by Ringo10 11/2/2019, 15:50

flumen wrote:
jastreb wrote:
flumen wrote:
epikur37 wrote:

U tome im je pomogao Ante Pavelić koji je Talijanima predao puno veći dio istočnojadranske obale.
zanimljivo je kako se ova laz, jednom napisana, provlaci kroz svaki izvjestaj vezan za talijansku okupaciju istocne jadranske obale...
Kakva laž???

Pa prodo je Talijanima Sušak,Krk,veliki dio dalmatinske obale. Koja laž???
zar i ti pismeni druze?
jesu li ti komunisti izdrkali ono malo mozga u glavi?
jel ti znas procitat sto pise?
Ajmoooo...edukacija
DA i sta onda debilu

To sad kao opravdava ustasku izdaju

Li pardoooon, vama su ustase heroji ... zaboravio sam

E zato su zahtjevi Talijana PRAVEDNI
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by flumen 11/2/2019, 15:51

Ringo10 wrote:
jastreb wrote:
flumen wrote:
epikur37 wrote:

U tome im je pomogao Ante Pavelić koji je Talijanima predao puno veći dio istočnojadranske obale.
zanimljivo je kako se ova laz, jednom napisana, provlaci kroz svaki izvjestaj vezan za talijansku okupaciju istocne jadranske obale...
Kakva laž???

Pa prodo je Talijanima Sušak,Krk,veliki dio dalmatinske obale. Koja laž???
A ono sto je pripalo Talijanima prije Pavelica kao i ono sto je predao Pavelic vratio je Tito i njegov NOP.

ALi posto se Hrvati odricu i Tita i NOPa i cijelog antifasitickog i radnickog pokreta, onda Talijani imaju pravo da klicu talijnsakoj Istri, Dalmaciji sa svim otocima i Zadrom.

I da traze da im se to lijepo sve vrati. Pravedno.

ma mogu da klikcu ko i ti...tko vam to brani...dobit cete i kikiriki da se malo proveselite :D

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/2/2019, 15:51

Stanojko wrote:Pa to je ionako sve zabarsko, nevezano za copavog. Do Spljeta zabarsko, od Spljeta srpsko. Prosto.
PA bolje onda sve talijansko do Boke ... a mozda i do Albanije ...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by marcellus 11/2/2019, 15:54

Stanojko wrote:Pa to je ionako sve zabarsko, nevezano za copavog. Do Spljeta zabarsko, od Spljeta srpsko. Prosto.

aha a u splitu kupanac

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 15:54

izvrsno..sve po planu sto bi rekao kolega epikur...ovo je idealna prilika da se otkriju maske...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by flumen 11/2/2019, 15:55

Ringo10 wrote:

To sad kao opravdava ustasku izdaju

Li pardoooon, vama su ustase heroji ...
po cemu su meni ikada ustase bili heroji?
moj je nono bio partizan, a ne ustasa, ali dite se mora nazvat pravim imenom, a ne zivit kao zrtva propagande...
jesam li ja ikada velicao ustase?
ni francetica ni bobana?
Pavelica? bilo koga od njih?

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 15:57

....inace kazu u briselu...da su izricito protiv prekrajanja granica ma od kog to bilo i da ce takvi biti sankcionirani..je'l to vazi samo za ove prostore ili na europskom nivou..sve se bojim da vazi samo za ovo prvo...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 11/2/2019, 15:58

vuksadinare wrote:izvrsno..sve po planu sto bi rekao kolega epikur...ovo je idealna prilika da se otkriju maske...

Nit srbija nit italija, nama je najbolje austrougarska.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2019, 16:02

Talijani su gori od srbadije kad su u elementu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 16:03

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:izvrsno..sve po planu sto bi rekao kolega epikur...ovo je idealna prilika da se otkriju maske...

Nit srbija nit italija, nama je najbolje austrougarska.
pusti to...ova talijanska budala samo daje hrane ljevicarima i liberalima da opale po desnici.....a i treba vidjeti koje su doista namjere u konacnici desnice u europi..jel to samo borba kontra migranata,islamista i za krscansku europu ili ih zanima u konacnici teritorijalni dobici naustrb drugih..inace ovo drugo bi doista bilo pogubno za desnicu europe ako bi imali i teritorijalnih pretenzija...narocito za borbu kontra migranata...jer bi to dovelo do ostrog konflikta sa ideoloskim saveznicima u drugim drzavama
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by max123 11/2/2019, 16:13

poviesna revizija?ja,bitte!!!

Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija - Page 2 Cbb63d2f0766161808d37b4e254f95f0
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by jastreb 11/2/2019, 16:14

max123 wrote:poviesna revizija?ja,bitte!!!

Predsjednik Europskog parlamenta: Živjele talijanska Istra i Dalmacija - Page 2 Cbb63d2f0766161808d37b4e254f95f0
hahahahaha
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2019, 16:24

kofein wrote:Talijani su gori od srbadije kad su u elementu.
Najjači su. Živila talijanska Istra i Slovenija. Aj ća ruganje. Eto ti sad na ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2019, 16:46

Bio u Istri prosle godine ..bas pred utakmicu Engleska-Cro .Popio bi pivusu ali vidim na jednom kaficu milijun zastava ..rekoh sebi tamo ne idem medju pijane budale i odaberem kafic skoro pa preko puta .U tome kaficu par zastavica..par slika igraca i vlasnik ima majicu 13 navijac.E rekoh sebi sta ti je kultura ..ovdje cu mrknut pivu..poslije slusam par slovenaca sa nekim dobrim pickama navijaju za Cro..jebga navijao sam i ja iako ne volim nogomet upravo zbog divljaka koji su nogomrtni sport pretvorili u svoj pa rastjerali normalne navijace.Ovi sada divljaci ne idu na nogomet zbog sporta nego zbog svojih jebenih frustracija..I mjesto da napadaju one koji su im stvorili takve nemoguce uvjete u zivotu oni se tuku izmedju sebe.E to je dokaz da su ti tipovi seljacine i primitivci .Boli me kurac da to rade u svoja cetiri zida ali da to namecu cijelom drustvu a svi cute ...e to je patologija i to zesca.Sto rece Smoje nije meni sto sto tri budale vicu zivjela NDH ili Pavelic vec je meni sto stotine tisuca cuti a velika vecina to odobrava.
Upravo zbog toga sam da se Italiji vrati sto su srbi ,hrvati i ostali narodi bivse YU oteli od te zemlje jer sam vidio veliku kulturolosku razliku na primjeru ta dva kafica..U jednom DIVLJACI i zesce seljacine u drugome kulturni ljudi bez imalo agresivnost.
Italija do Rumunije::)))) Jebem vam mater idiotsku kad ne znate oplemeniti ono sto imate onda to i ne zasluzujete da posjedujete.Zivio Benito Musolini::)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/2/2019, 16:49

Da sam Istranin, i ja bih više volio biti Talijan, nego Hrvat.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2019, 16:51

frka wrote:Bio u Istri prosle godine ..bas pred utakmicu Engleska-Cro .Popio bi pivusu ali vidim na jednom kaficu milijun zastava ..rekoh sebi tamo ne idem medju pijane budale i odaberem kafic skoro pa preko puta .U tome kaficu par zastavica..par slika igraca i vlasnik ima majicu 13 navijac.E rekoh sebi sta ti je kultura ..ovdje cu mrknut pivu..poslije slusam par slovenaca sa nekim dobrim pickama navijaju za Cro..jebga  navijao sam i ja iako ne volim nogomet upravo zbog divljaka koji su nogomrtni sport pretvorili u svoj pa rastjerali normalne navijace.Ovi sada divljaci ne idu na nogomet zbog sporta nego zbog svojih jebenih frustracija..I mjesto da napadaju one koji su im stvorili takve nemoguce uvjete u zivotu oni se tuku izmedju sebe.E to je dokaz da su ti tipovi seljacine i primitivci .Boli me kurac da to rade u svoja cetiri zida ali da to namecu cijelom drustvu a svi cute ...e to je patologija i to zesca.Sto rece Smoje nije meni sto sto tri budale vicu zivjela NDH ili Pavelic vec je meni sto stotine tisuca cuti a velika vecina to odobrava.
Upravo zbog toga sam da se Italiji vrati sto su srbi ,hrvati i ostali narodi bivse YU oteli od te zemlje jer sam vidio veliku kulturolosku razliku na primjeru ta dva kafica..U jednom DIVLJACI i zesce seljacine u drugome kulturni ljudi bez imalo agresivnost.
Italija do Rumunije::)))) Jebem vam mater idiotsku kad ne znate oplemeniti ono sto imate onda to i ne zasluzujete da posjedujete.Zivio Benito Musolini::)))
To si izabrao kafic jer si star pa tu zagvu ide na zivce..a da si dvaj's godina mladji pimpek bi ti isao u mirni kafic gledati tekmu..vec bi redal runde sa ovima. :) .
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2019, 16:51

Eto van sad na , tu hajku napravili na Split šta izmlatili četnike , srpska Dalmacija

Eto ti sad italijanska Istra i Slovenija

Ajde puši kurac

Bravo Tajani predsjedniče eu parlamenta , brava , svaka ti dala
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by max123 11/2/2019, 16:55

RayMabus wrote:Eto van sad na , tu hajku napravili na Split šta izmlatili četnike , srpska Dalmacija

pajdo,dalmacija je osvecena.sad triba istru spasit.uzmi gnjeca i baci ga u lavor,naglavacke...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by catabbath 11/2/2019, 17:01

Regoč wrote:Prosvjedna nora? Zahtjev za ostavkom?

U pitanju je politički istomišljenik i partner domoljuba pa je malo nezgodno. Da su komunjare u pitanju e onda da  cheers

Last edited by catabbath on 11/2/2019, 17:01; edited 1 time in total
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2019, 17:01

max123 wrote:
RayMabus wrote:Eto van sad na , tu hajku napravili na Split šta izmlatili četnike , srpska Dalmacija

pajdo,dalmacija je osvecena.sad triba istru spasit.uzmi gnjeca i baci ga u lavor,naglavacke...
Neću ja ništa spašavat , nek se snalaze sami.

A ovi nije ni ekstremna desnica kod njih nego umjerena onda znaš kakvi je ovi Salvini po pitanju ovih stvari a osvojija je vlast u ciloj sjevernoj Italiji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 14 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics