Plenkovic se ispričava Dačiću
Page 1 of 1
Plenkovic se ispričava Dačiću
Ha ha ha oprostite nam šta smo vas tukli
https://www.klix.ba/vijesti/regija/hrvatska-vlada-osudila-huliganski-napad-u-splitu-na-clanove-crvene-zvezde/190210021
Pseto jedno briselsko
https://www.klix.ba/vijesti/regija/hrvatska-vlada-osudila-huliganski-napad-u-splitu-na-clanove-crvene-zvezde/190210021
Pseto jedno briselsko
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic se ispričava Dačiću
Tu ti gazda Macron baca bombe ljudima pod noge , ostaju bez ruku , nogu , očiju , nisi se ni jednom oglasio a ode mi se javljaš i štekaš četnicima da dobiješ poene u Briselu.
Smeće jedno
Smeće jedno
2014-04-11
Osobno ne znam kako bi ja reagirao da se u blizini mene pojave osobe sa zvezdaskim obiljezjima...sigurno bi mi se filmovi odvrtjeli u glavi...ostat miran tesko bi garantirao..jbg
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne ispricava se pevacu nego osuduje dogadaj.
Medutim to nece biti dovoljno , nije on niti napravio dogadaj da se ispricava za njega. Njegov posao i opcenito vlade je da im funkcioniraju institucije i konacno nekog dolicno kazne .
Medutim to nece biti dovoljno , nije on niti napravio dogadaj da se ispricava za njega. Njegov posao i opcenito vlade je da im funkcioniraju institucije i konacno nekog dolicno kazne .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pljunija bi ih u facu. To bi in ja napravija. To ti je 100%vuksadinare wrote:Osobno ne znam kako bi ja reagirao da se u blizini mene pojave osobe sa zvezdaskim obiljezjima...sigurno bi mi se filmovi odvrtjeli u glavi...ostat miran tesko bi garantirao..jbg
2014-04-11
Ovisi.. o njihovim proporcijama.vuksadinare wrote:Osobno ne znam kako bi ja reagirao da se u blizini mene pojave osobe sa zvezdaskim obiljezjima...
2015-08-15
Ok, al on vodi hrvatsku bocvanu , nije to dovoljno.kofein wrote:Isprika je znak kulture, iako nema odgovornosti. Plenki
2015-08-15
Ne ovisi. Neki od nas će ti se potuć i sa njih deset sami ako triba.kaya wrote:Ovisi.. o njihovim proporcijama.vuksadinare wrote:Osobno ne znam kako bi ja reagirao da se u blizini mene pojave osobe sa zvezdaskim obiljezjima...
2014-04-11
kaya wrote:Ovisi.. o njihovim proporcijama.vuksadinare wrote:Osobno ne znam kako bi ja reagirao da se u blizini mene pojave osobe sa zvezdaskim obiljezjima...
Ha ha ha
Guest- Guest
Da da osudio nasilje a gazda Macron ide bombama na prosvjednike , ljudi ostaju bez ruku , nogu , očiju a pička šuti.kofein wrote:Isprika je znak kulture, iako nema odgovornosti. Plenki
Pičkoooooo
2014-04-11
MA da, Afrika, kakav Balkan, Balkan je za nas nedostižni civilizacijski san.kaya wrote:Ok, al on vodi hrvatsku bocvanu , nije to dovoljno.kofein wrote:Isprika je znak kulture, iako nema odgovornosti. Plenki
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Plenkovic poručio Dačiću : Ti si Mali Sloba
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
» Biskup rekao djeci da Djed Mraz ne postoji: Roditelji bijesni, Crkva se ispričava
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
» Biskup rekao djeci da Djed Mraz ne postoji: Roditelji bijesni, Crkva se ispričava
Page 1 of 1