U Švicarskoj primali socijalnu pomoć, u BiH kupili tri kuće
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Švicarskoj primali socijalnu pomoć, u BiH kupili tri kuće
upravo tako,tocno si definirao..flumen wrote:za svicarsku ne znam, ali u Njemackoj i bez dana Rada, ako imas vazecu boravisnu vizu mozes dobiti socijalnu pomoc plus osnovno zdravstveno osiguranje.pismejker wrote:T. wrote:,a u svicarskoj niti ne mos dobiti socijalu,ako nisi odredjeni period odradio,bar je tako i u svabiji..odradis primjer 2 godine 1 imas pravo na mnovac sa burze..
ono sto ti pricas je ALG1 odnosno Arbeitslosengeld 1 koji se isplacuje u tvojem slucaju maksimalno 12 mjeseci, odnosno ako ides na preskolovanje za sve vrijeme preskolovanja plus 1 mjesec. Nakon Toga slijedi ALG II poznatiji kao HARTZ IV ili po meni - za raspikuce ko dobitak na lotu. Jer ako nemas ustedjevine mozes solidno cijeli zivot zivit, bez da mrdnes gujicom, a ne da rintas dan i noc...
Guest- Guest
a OVDJE nije Problem izracunat Hartz IV
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
da se nije mulac izlajo, nikad ih ne bi otkrili.
oni mozda na 1000 korisnika socijale otkriju jednu budalu koja nije znala dobro lagat
oni mozda na 1000 korisnika socijale otkriju jednu budalu koja nije znala dobro lagat
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Đeš bosancu usta zapusti,pogotovo kad nesh kupi ili sagradi..
Guest- Guest
ako se ne zna u selu,kao da ne postoji..
Guest- Guest
strasnocatabbath wrote:Imali su nekretnite a primali su socijalu - varali su državu, godinama, mislili su da su Švicarci glupi i da neće skužiti da imaju nekretnine doma kad ono...
uzas
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ovdje kod mene mozes imat nekretninu do vrijednosti negdje oko $200 000 I dalje primat socijalu
te kuce u bih kad je on kupovo sve tri je mogo uzet za 30 000 km
bezvezni proser + jal prodana pod moral
te kuce u bih kad je on kupovo sve tri je mogo uzet za 30 000 km
bezvezni proser + jal prodana pod moral
2014-04-19
glupost, ja znam tri brata siptara koji skupa imaju 12 djece a svaki ima 12 za djeciji doplatak
zene im rade na crno i primaju socijalu, na kosovu imaju vile
tako da to i nije neka vjest
u njemackoj sam upoznao jednu zensku iz osjeka, u 12 gradova primala socijalu, imala duldung vizu (izbjeglicku)
zene im rade na crno i primaju socijalu, na kosovu imaju vile
tako da to i nije neka vjest
u njemackoj sam upoznao jednu zensku iz osjeka, u 12 gradova primala socijalu, imala duldung vizu (izbjeglicku)
» kozojebi dokrajčili socijalnu državu u njemačkoj
» Užas i u Švicarskoj i Belgiji
» alahu akbar pucnjava i u švicarskoj
» Sve više rasističkih napada u Švicarskoj
» kozojebi dokrajčili socijalnu državu u njemačkoj
» Užas i u Švicarskoj i Belgiji
» alahu akbar pucnjava i u švicarskoj
» Sve više rasističkih napada u Švicarskoj
Page 2 of 2