Otac žigosane Albanke : Napunit ću Zadar muslimanima sa Kosova
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Otac žigosane Albanke : Napunit ću Zadar muslimanima sa Kosova
Idealbo. Novo bratstvo i jedinstvo na delu.jastreb wrote:Bit će to super.
Mi i Albanci smo sada nepremostiva prepreka svakom mogućem masovnijem povratku Srba u Zadar i Kotare.
Ravni kotari su sada uglavnom pusti. Sve starčad. Kašić,Smilčić,Smoković,Islam Grčki...Sve bi to tribalo naseliti Albancima. Tako na tim prostorima ne samo da će biti otklonjena opasnost od Velike Srbije,nego će ondje vladati mir,radost i blaženstvo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jastreb je hrvat puno manje nego što je pižon srbin
a ti sad reci kolko cijeniš da je pižon srbin?
a ti sad reci kolko cijeniš da je pižon srbin?
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Sudeći po tome što se zalaže za vašu braću Šiptare, više je Hrvat nego ti.
Ko?dzango wrote:Sudeći po tome što se zalaže za vašu braću Šiptare, više je Hrvat nego ti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Inace otac zigosane albanke poslje drame upaljac ustase moze jedino kupit prnje i van iz zadra
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jastreb.kaya wrote:Ko?dzango wrote:Sudeći po tome što se zalaže za vašu braću Šiptare, više je Hrvat nego ti.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
סמאל wrote:A ti misliš da islamizacija nema saveznika i među nekim krugovima na zapadu,dzango wrote:Nije neizbežna. Recept je sasvim jednostavan.סמאל wrote:Islamizacija je neizbježna,jedino što možda možete birati,jeli želite Šiptare,Bošnjake,Turke,Arape ili tamo neke crnce.
Možda bi crnci bili najbolji izbor za Hrvatsku kao turističku zemlju,tak da stanovništvo vremenom postane tamnoputije i egzotičnije.
koji se više groze kršćanstvaviše nego islama.
Ah jeli ?
Biće naročito prefeiraju onaj nevini, vehabijski islam, ala -isis- " religija mira "
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/obrat-u-slucaju-koji-je-zgrozio-hrvatsku-djevojka-je-od-kolege-iz-razreda-sama-zatrazila-da-joj-napravi-slovo-u/8360000/
https://net.hr/danas/hrvatska/djevojcica-koju-su-zigosali-velica-ustastvo-na-facebooku-djecak-joj-slovo-u-nije-mogao-napraviti-u-jednome-potezu/
https://net.hr/danas/hrvatska/djevojcica-koju-su-zigosali-velica-ustastvo-na-facebooku-djecak-joj-slovo-u-nije-mogao-napraviti-u-jednome-potezu/
on luciferijan...סמאל wrote:Haha,od kad toRayMabus wrote:A pa šta ću ja tu ? Brige mene.סמאל wrote:Ja ne znam jesi li ti svjestan kako će i u tvom okruženju doći do drastičnih promjena,prije ili kasnije,ali zavijat će ti hodža pod prozorom.
Ja san sotonista.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Albanke se vakcinisale u Beogradu
» BRITANAC BRANI SRBE OD ALBANKE
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Albanke se vakcinisale u Beogradu
» BRITANAC BRANI SRBE OD ALBANKE
Page 4 of 4