Kako se bježalo iz Jugoslavije u truli kapitalizam :)
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kako se bježalo iz Jugoslavije u truli kapitalizam :)
Sora wrote:Ma goni se
ma ljubi te chika
ko je to maju soju jutio? ocemo ga majo
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
vuksadinare wrote:cak nije ni u tome problem sto se ere tice...problem je sto on cak brani one svoje koji su dokazani negativci..ja znam hercegovaca koji takve ne brane makar im bili i rod...mislim da s ecisto razumijemo ne mislim tu sad samo na hercegovce...ima kukolja svagdje...i kod drugih...ero se vise stavlja u tradicionalno po sistemu..'moj je kakav je takav je'...sto prakticiraju vecinom ljudi starije zivotne dobi jer su tako odgojani posebno u patrijahilnijim okruzenjima..po ovom zborenju..'sinko je da ne valja nije bas dobar ali tvoja je krv tvoj je rod valja mu uvijek pomoci'mortal wrote:Ero je svoje uhljebio trpačinom, za druge ne mari, zato tako zbori. Nisu svi Hrvati takvi.Sora wrote:Ovaj odgovor znaci DOSLOVNO I PRENESENO neka se Hrvati iseljavajuEroo wrote:Sora wrote:Za razliku od iseljavanja u doba JUGOSKAVIJE
Iz hrvatske se iseljavaju :
MLADI SKOLOVANI I OBITELJSKI LJUDI
sa cijelim obiteljima
U jugosksviji su iselili samo ili otac ili majka a djeca bi ostajala
Drugim rijecima NOVAC SE OD ZARADE ULAGAO U JUGOSLSVIJI U UZGRADNJU KUCA , SKOLOVANJE DJECE ITD
DANAS MLADI HRVATI SVOJ ZIVOT U POTPUNOSTI OSTVARUJU U IRSKOJ, NJEMACKOJ ITD
Pa naravno, danas svi govore strane jezike i svi imaju putovnica...pardon, osobne, i mogu putovati kud žele i kad žele.
Za putovnicu su se onda pisale molbe, pa ako odobre odobre...Qrtza bi je dobile cijele obitelji, ko bi onda devize slao.
S devizama nitko nije raspolagao. Kurs se određivao u Beogradu, po izboru crvene oligarhije.
Lažeš ovdje ovim madim ljudima, ali ne možeš i meni.
tko to odobrava i komu je svejedno ZNA SE
Ero sero boli te dupe za to jrl tak
Drugo je bio kapitalizam nekad i bježanje iz sistema koji nekim skupinama nije odgovarao, drugo je ovo što se dabnas dešava. Ni jedan pravi Hrvat, posebno katolik ne može podržavati ovakvu situaciju.
Trebale su sve državne (narodne) firme ostati državne (narodne), a tko se osjećao sposobnim pustiti mu da stvara svoje carstvo, ali što je napravljeno- PLJAČKA.
Pojedinci kao Ero se bahate kako su sposobni i stvaraju. Ne nisu stvarali nego krali. Zbili sebi prijevarom ono što su drugi stvarali godinama, desetljećima, neke firme čak i više od stoljeća.
Pravi kapitalisti su oni koji svojim trudomk i umjećima stvaraju svoje vlastito.
Lustraciju zločinaca, pljačkaša i svega krivičnog kao i mnoge promjene zakona bi trebalo napraviti. I nije nemoguće to izvesti!
Uvijek i bez zadrške.
Tvoj profil nemam namjeru praviti, sve se vidi iz aviJona. Naravno, videoni koji imaju barem jedno zrno soli u glavi, a za ostale me baš zaboli.
Budalo jedna nepismena, eto te i Sora voza ko malog majmuna.vuksadinare wrote:napose je to jos vise izrazeno kod onih koji su u tuđini..pa vjerojatno nostalgija...po sistemu sto dalje do srca to mi blizi...pa je sretan da naiđe ili se druzi sa zemom,rođakom koji nije bajan ali eto da cujem domacu besidu,ric...pa mi srce puno..onda na zalost ovi negativci skuze tu boljku pa to obilno iskoristavaju takve koji su sretni sto mu se nađe kakav domaci covik u blizini jer su isprepleteni izrazenom nostalgijom za domom
Ja sam ostvaren čovjek (ovdje, u SLO), i profesionalno i privatno. Imam sve šta mi triba i profesionalno i privatno.
Više rodbine i prijatelja(pored ovih u SLO) imam u HR od tebe. Puna ih je HR. Svakodnevno smo u kontaktu...
Svi su mi i inače na doseg ruke skoro pa za sat vrimena.
A ti? Tebi treba od Sore palac? Ljigavo, za popizdit...
Kad se pogleda demografska karta Hrvata, sve je jasno...i tko je tko i tko je ljiga.mortal wrote:Ero je svoje uhljebio trpačinom, za druge ne mari, zato tako zbori. Nisu svi Hrvati takvi.Sora wrote:Ovaj odgovor znaci DOSLOVNO I PRENESENO neka se Hrvati iseljavajuEroo wrote:Sora wrote:Za razliku od iseljavanja u doba JUGOSKAVIJE
Iz hrvatske se iseljavaju :
MLADI SKOLOVANI I OBITELJSKI LJUDI
sa cijelim obiteljima
U jugosksviji su iselili samo ili otac ili majka a djeca bi ostajala
Drugim rijecima NOVAC SE OD ZARADE ULAGAO U JUGOSLSVIJI U UZGRADNJU KUCA , SKOLOVANJE DJECE ITD
DANAS MLADI HRVATI SVOJ ZIVOT U POTPUNOSTI OSTVARUJU U IRSKOJ, NJEMACKOJ ITD
Pa naravno, danas svi govore strane jezike i svi imaju putovnica...pardon, osobne, i mogu putovati kud žele i kad žele.
Za putovnicu su se onda pisale molbe, pa ako odobre odobre...Qrtza bi je dobile cijele obitelji, ko bi onda devize slao.
S devizama nitko nije raspolagao. Kurs se određivao u Beogradu, po izboru crvene oligarhije.
Lažeš ovdje ovim madim ljudima, ali ne možeš i meni.
tko to odobrava i komu je svejedno ZNA SE
Ero sero boli te dupe za to jrl tak
Drugo je bio kapitalizam nekad i bježanje iz sistema koji nekim skupinama nije odgovarao, drugo je ovo što se dabnas dešava. Ni jedan pravi Hrvat, posebno katolik ne može podržavati ovakvu situaciju.
Trebale su sve državne (narodne) firme ostati državne (narodne), a tko se osjećao sposobnim pustiti mu da stvara svoje carstvo, ali što je napravljeno- PLJAČKA.
Pojedinci kao Ero se bahate kako su sposobni i stvaraju. Ne nisu stvarali nego krali. Zbili sebi prijevarom ono što su drugi stvarali godinama, desetljećima, neke firme čak i više od stoljeća.
Pravi kapitalisti su oni koji svojim trudomk i umjećima stvaraju svoje vlastito.
Lustraciju zločinaca, pljačkaša i svega krivičnog kao i mnoge promjene zakona bi trebalo napraviti. I nije nemoguće to izvesti!
Jebote, Sora i njoj slični, vas uništavaju zadnjih 100 godina. To samo sljepci ne vide.
To što ona piše samo prepisuje sa sarajevsko-talibanskih portala.
Imaš palac od nje i još koga? Sveto i ko još, nepismena talibanska sirotinjo?
Zar je forum mjesto za sređivanje naših unutrašnjih problema?
Nema to smisla tebi objašnjavati, jer ne vidiš dalje od kumice ba Dolcu.
pa bjezalo se skoro pa panicno
a sore I debo nisu bjezali ni onda ni sad
dobro za onda
a sto sad
dobro za onda
a sto sad
2014-04-19
cek ero..nisam dobio palac od sore jer sam i sori priljepio etiketu da tako gleda na bosnjake...jbg ali istina je..ljutio se ti ili ne...jbg tko iole lacne neku malu kritiku na hercegovce ti odmah reagiras...jbg ja kritiziram svoje dalmose kad ne valja a hvalim kad valja...treba u svemu biti umjeren..realno ti i sora niste u zastiti svatko svojihEroo wrote:Budalo jedna nepismena, eto te i Sora voza ko malog majmuna.vuksadinare wrote:napose je to jos vise izrazeno kod onih koji su u tuđini..pa vjerojatno nostalgija...po sistemu sto dalje do srca to mi blizi...pa je sretan da naiđe ili se druzi sa zemom,rođakom koji nije bajan ali eto da cujem domacu besidu,ric...pa mi srce puno..onda na zalost ovi negativci skuze tu boljku pa to obilno iskoristavaju takve koji su sretni sto mu se nađe kakav domaci covik u blizini jer su isprepleteni izrazenom nostalgijom za domom
Ja sam ostvaren čovjek (ovdje, u SLO), i profesionalno i privatno. Imam sve šta mi triba i profesionalno i privatno.
Više rodbine i prijatelja(pored ovih u SLO) imam u HR od tebe. Puna ih je HR. Svakodnevno smo u kontaktu...
Svi su mi i inače na doseg ruke skoro pa za sat vrimena.
A ti? Tebi treba od Sore palac? Ljigavo, za popizdit...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ne bježim pred nistarijamaprckov wrote:pa bjezalo se skoro pa panicno
dobro za onda
a sto sad
Sad
Ovo sve pizdin dim oko mene , neki kukavelj ni smrdi ni mirise
Drzi se vecine , drzi se sigurnih zona
Boji se svakog susnja s desnice
Boze, baci bombu
Na Eru s onog svijeta
Vrati ga sebi
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
ajd ajdSora wrote:Ne bježim pred nistarijamaprckov wrote:pa bjezalo se skoro pa panicno
dobro za onda
a sto sad
Sad
Ovo sve pizdin dim oko mene , neki kukavelj ni smrdi ni mirise
Drzi se vecine , drzi se sigurnih zona
Boji se svakog susnja s desnice
Boze, baci bombu
Na Eru s onog svijeta
Vrati ga sebi
manje radi jezikom a vise nogama
razguli
2014-04-19
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
E to je mog babe stric
Taj mali partizan
On ce vas dvojicu BUUUUUUUM u picku:cheers:
Taj mali partizan
Prcko ce dobiti u picku a ero u glavu
Ma dobro..bolilo kurac njih za djecu..opasuj bombama pa ih baci u bunker svabi... ...nego ero jel tvoj caca bio domobran ili partizan
2015-09-08
Čim malo popustimo dignu glavu...Ante, pali pilu!
vuksadinare wrote:Ma dobro..bolilo kurac njih za djecu..opasuj bombama pa ih baci u bunker svabi... ...nego ero jel tvoj caca bio domobran ili partizan
Moj ćaća i stric su prošli Križni put. A tvoj? Valjda prugu Brčko-Banovići, ko i Sora.
Irud te jebo..pa ako mu je ovo stric sta te babo napravio sa 11 godinaSora wrote:E to je mog babe stric
Taj mali partizan
2015-09-08
Ma jok moj cale nije se ni rodio kad se ta pruga radila..Eroo wrote:vuksadinare wrote:Ma dobro..bolilo kurac njih za djecu..opasuj bombama pa ih baci u bunker svabi... ...nego ero jel tvoj caca bio domobran ili partizan
Moj ćaća i stric su prošli Križni put. A tvoj? Valjda prugu Brčko-Banovići, ko i Sora.
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Lex Ramo je napravljen kako bi se sačuvao ortački crony kapitalizam
» Kako bi izgledala repka ex Jugoslavije danas
» UBER ili kako Neoliberalni kapitalizam ponovo krši sve pred sobom
» Slavko Kulic:'Srbija trazi novi rat kako bi kompenzirala gubitke raspadom bivse Jugoslavije'
» Leš delfina već pet dana truli na plaži u Zadru: Širi se nesnosan smrad, ali i strah od zaraze
» Kako bi izgledala repka ex Jugoslavije danas
» UBER ili kako Neoliberalni kapitalizam ponovo krši sve pred sobom
» Slavko Kulic:'Srbija trazi novi rat kako bi kompenzirala gubitke raspadom bivse Jugoslavije'
» Leš delfina već pet dana truli na plaži u Zadru: Širi se nesnosan smrad, ali i strah od zaraze
Page 4 of 5