Za vrijeme nastave učenik učenici žigosao slovo U na ruku!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Za vrijeme nastave učenik učenici žigosao slovo U na ruku!
Navukli budaluRayMabus wrote:Ustaša iz Hong Konga , da on nevoli Kineze , da su to ka i Srbi.
Ovi je lud ko šiba.
domaće sise se boje posljedica pa natentale debila da glumi usrašu
To isto kao da dovedu Bušmana u Njemačku i navedu ga da paradira u naci odori
Kreten
Ili srbuhudima da glumi usraelcaYehudim wrote:Navukli budaluRayMabus wrote:Ustaša iz Hong Konga , da on nevoli Kineze , da su to ka i Srbi.
Ovi je lud ko šiba.
Kreten
Po papcima se ne bi moglo kazati je li krava ili ženska osoba...debotoijusto wrote:
Tako da žigosanje, ono...
T.- Posts : 17551
2014-04-14
MA nema u Hrvatskoj ustasluka medju mladom generacijom. To su insinuacije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ne sumnjam da je tebi dobardebotoijusto wrote:RayMabus wrote:HDZ nema alternativu
https://100posto.hr/news/ne-cudi-me-ovo-sto-se-dogada-u-zadru-sve-je-to-posljedica-stanja-koje-u-gradu-traje-vec-30-godina-vladi-je-od-sprjecavanja-zlostavljanja-nad-zenama-vaznija-demografska-obnova?utm_campaign=interal&utm_medium=widget&utm_source=slobodnadalmacija.hr
dobar tekst
pogotovo terminologija - kultura nasilja
evo malo da I ja upotpunim kulturu sa novim trendom u kulturi- kulturom psovanja
jebo je onaj ko joj dade da pise za novine
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
da se nije otimala, utisnuo bi sva četiri "c", ovak jedno i malo naopako
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Yehudim wrote:Navukli budaluRayMabus wrote:Ustaša iz Hong Konga , da on nevoli Kineze , da su to ka i Srbi.
Ovi je lud ko šiba.
Kreten
Meni je ovo super. A tebi?
Kuda ide ovaj svijet, Kinez vice za dom spremni a mali zigose albanku sa U. Jos da sebi zigose CCCC i vikne heil hitler. E pa to bi bilo zbilja ludo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
cuj ovog idiotaRingo10 wrote:MA nema u Hrvatskoj ustasluka medju mladom generacijom. To su insinuacije.
on odma zna da je to ustaska zmija izvirila
a ne krkan kojih svaka skola ima I koristi bilo sta sto je in da sere
da nije ovo naso bi nesto drugo da zadovolji svoj debilizam
pa ja sam u osnovnoj na odmoru ceko sa jos jednim jarom ispred wc-a da kad neko dode da pije vodu iz cesme da mu kad se sagne puknem tac da mu se njonja zagnjuri u lavabo
I onda naberemo
dobro, zemske nije niko diro, al mozda je ovom krivo sto ga cura ne primjecuje pa trazi bilo sta da joj sere
hocu rec mozda je stvarno covjek ustasa I odlucio umjesto da zigose nekog srbina oprzi albanku
to je to, ima logike
2014-04-19
prckov wrote:cuj ovog idiotaRingo10 wrote:MA nema u Hrvatskoj ustasluka medju mladom generacijom. To su insinuacije.
on odma zna da je to ustaska zmija izvirila
a ne krkan kojih svaka skola ima I koristi bilo sta sto je in da sere
da nije ovo naso bi nesto drugo da zadovolji svoj debilizam
pa ja sam u osnovnoj na odmoru ceko sa jos jednim jarom ispred wc-a da kad neko dode da pije vodu iz cesme da mu kad se sagne puknem tac da mu se njonja zagnjuri u lavabo
I onda naberemo
dobro, zemske nije niko diro, al mozda je ovom krivo sto ga cura ne primjecuje pa trazi bilo sta da joj sere
hocu rec mozda je stvarno covjek ustasa I odlucio umjesto da zigose nekog srbina oprzi albanku
to je to, ima logike
Inače ringo uvijek vidi ustaše kad ne popije tabletice. Kad popije bude ok neko vrijeme.
Pa zapravo, kada sam ujutro cula na radiu nekakvo zigosanje sa U prvo je na pamet palo da je neki degenerik uzario negdje celik na U .
Onda cujem da se radi o upaljacu kojega su zagrijavali i kada sam ja bila u osnovnoj , ne zbog ustasa nego tako, iz zlocestoce pa kao opece nekoga..
Glupost..
Onda cujem da se radi o upaljacu kojega su zagrijavali i kada sam ja bila u osnovnoj , ne zbog ustasa nego tako, iz zlocestoce pa kao opece nekoga..
Glupost..
2015-08-15
Taj mali je problematican, iz nefunkcionalne obitelji i problem je u skoli.
Nema on pojma o ustasama, jednostavno mu je fora sve sto je zabranjeno jer ispada frajer zgrazajuci druge i kupovanjem njihove paznje na bolestan nacin.
Otislo sve predaleko i u krivom smjeru.
Treba ga kaznit za krsenje discipline, i njega i ove sto ga podrzavaju.
No, problem je sto Centar ne radi svoj posao i skole nemaju adekvatne suradnike u odgoju.
Nema on pojma o ustasama, jednostavno mu je fora sve sto je zabranjeno jer ispada frajer zgrazajuci druge i kupovanjem njihove paznje na bolestan nacin.
No, problem je sto Centar ne radi svoj posao i skole nemaju adekvatne suradnike u odgoju.
evalakaya wrote:Pa zapravo, kada sam ujutro cula na radiu nekakvo zigosanje sa U prvo je na pamet palo da je neki degenerik uzario negdje celik na U .
Glupost..
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Pa kad ste u kurcu.Maggie19 wrote:Taj mali je problematican, iz nefunkcionalne obitelji i problem je u skoli.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Longi, mali je problem. Ne mala.
;-)
;-)
Pa nisan ja ni reka da je mala problem.Maggie19 wrote:Longi, mali je problem. Ne mala.
;-)
Samo vidim da postoji neka uzročna veza između izjava njenog starog kako će Zadar napunit muslimanima sa Kosova i šta mu oni diraju prvo jednu pa drugu ćer.
Karma je kurva.
2014-04-11
Sve je moguce, ne kazem nista.
A to je taj?RayMabus wrote:Pa nisan ja ni reka da je mala problem.Maggie19 wrote:Longi, mali je problem. Ne mala.
;-)
Samo vidim da postoji neka uzročna veza između izjava njenog starog kako će Zadar napunit muslimanima sa Kosova i šta mu oni diraju prvo jednu pa drugu ćer.
Karma je kurva.
E jbg.. najbolje mu je sad da odseli nakon sto je od upaljaca napravio slucaj..
2015-08-15
Iznenadila bi se kolika je to kurva , to je velika kurva znaš.Maggie19 wrote:Longi, mali je problem. Ne mala.
;-)
Karma je velika kurva.
2014-04-11
Pa upaljac ti balavci najlakse zagriju , grijali bi ga da i na C pa stisnuli simpatiju uz neku glupavu poruku - budi cica ili cetnik .Maggie19 wrote:evalakaya wrote:Pa zapravo, kada sam ujutro cula na radiu nekakvo zigosanje sa U prvo je na pamet palo da je neki degenerik uzario negdje celik na U .
Glupost..
Napuhan slucaj a bezveze..
2015-08-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Navijaci Zalgirisa porucili Zvezdi i Delijama:'Necemo tolerirati sljam koji ide ruku pod ruku sa Rusima'
» Turska izbacila francuski jezik iz nastave
» Hadžihafizbegović učenik Miloševića
» Napadnut srpski učenik u Vukovaru
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
» Turska izbacila francuski jezik iz nastave
» Hadžihafizbegović učenik Miloševića
» Napadnut srpski učenik u Vukovaru
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
Page 2 of 4