Za koga radi Kolinda , za Hrvatsku ili Vatikan ?
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Za koga radi Kolinda , za Hrvatsku ili Vatikan ?
kaya wrote:Nego bogomoljci primjetila sam da mafija iz crkve vise ne hoda okolo i ne blagoslovljava stanove i kuce.
Jel mozda po novome trebam odnjeti lovu borgiji u crkvu pa onda dode ili kako to ide od kada su u lovi ?
ne znam..dosad je Don Marco,kod nas isao sa tri djevca od kuce do kuce..No otakd su mu odsjekli obje noge,nemam pojma,tko to radi..a nisam nit idoli..
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Milijardu kuna godišnje. Ne milion, ne sto miliona, nego milijardu kuna iz proračuna. Nekom tko ima gomilu nekretnina i od njih ubire najam. Plus milodari vjernika. Plus naplata usluga.
Pokušavam izračunati koliko je to obroka za beskućnike. Ili ljekova za djecu koja polako umiru jer HZZO nema novaca da nabavi skupe ljekove koji bi im spasili život.
Ne mogu bez kalkulatora, puno je to nula iza jedinice.
Narod ?Eroo wrote:Griješiš. Novac ide crkvama u Hrvatskoj i ne Sv. Stolici. Kršćanski narod odlučio dati dio poreza svojim pastirima.kaya wrote:Sigurno im nisu dali punomoc da peljese gradane i salju popovima i svetoj stolici miljarde.Eroo wrote:Nema druge strane, 86% građana su katolički vjernici. Oni su dali Vladi punomoć da raspolaže s dijelom poreza koji uplaćuju.RayMabus wrote:
Predsjednik mora bit neutralan ako je međugrađanski spor u pitanju a šta ona danas nije napravila nego se smišljeno javno svrstala na jednu stranu protiv druge.
To ti komunistu ko one presude U ime naroda. A narod pojma nema o tome.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Kolinda zna kako mi Hrvati dišemo, i zato njene izjave ponekad zvuče glupavo.
crvenkasti-
2014-04-17
Ero komunjara, zdipi lovu i veli to je - U ime naroda! Narod to hoce.Yehudim wrote:
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
86% nas se izjasnilo da smo normalni, bez prisile.kaya wrote:Narod ?Eroo wrote:Griješiš. Novac ide crkvama u Hrvatskoj i ne Sv. Stolici. Kršćanski narod odlučio dati dio poreza svojim pastirima.kaya wrote:Sigurno im nisu dali punomoc da peljese gradane i salju popovima i svetoj stolici miljarde.Eroo wrote:Nema druge strane, 86% građana su katolički vjernici. Oni su dali Vladi punomoć da raspolaže s dijelom poreza koji uplaćuju.RayMabus wrote:
Predsjednik mora bit neutralan ako je međugrađanski spor u pitanju a šta ona danas nije napravila nego se smišljeno javno svrstala na jednu stranu protiv druge.
Ostali misle da su postali od majmuna, jebiga.
Samo sam prebaciJo iz lijevog u desni džep.kaya wrote:Ero komunjara, zdipi lovu i veli to je - U ime naroda! Narod to hoce.Yehudim wrote:
:)
Za sada me pljačkaju(2x više) na račun peder-udruga, sarnavke, havca i šta znam na što sve ne . Neće još zadugo.
To neka plaćaju onih 14% šta misle da su postali od majmuna.
Radi odvratne i licemjerne katoličke crkve,nekad poželim da zavlada islam,mada je i on isto govno kao i sve ostale abrahamske sljedbe.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Prema popisu 2011., 95% je zatucanih vjernika svih vjera...Eroo wrote:86% nas se izjasnilo da smo normalni, bez prisile.kaya wrote:Narod ?Eroo wrote:Griješiš. Novac ide crkvama u Hrvatskoj i ne Sv. Stolici. Kršćanski narod odlučio dati dio poreza svojim pastirima.kaya wrote:Sigurno im nisu dali punomoc da peljese gradane i salju popovima i svetoj stolici miljarde.Eroo wrote:
Nema druge strane, 86% građana su katolički vjernici. Oni su dali Vladi punomoć da raspolaže s dijelom poreza koji uplaćuju.
Ostali misle da su postali od majmuna, jebiga.
5% je naprednih koji su postali od majmuna...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Jučer gledam Bujicu i ne mogu da vjerujem.
Gost,meni nepoznata persona,inače čelnik neke "krovne udruge " iz Zadra,postavlja pitanje Bujancu "Vjerujete li da hrvatski branitelj može biti nevjernik?
Bujanec kasže da ne,a onda ovaj odgovara,pa normalno.
Zar to nije uvreda za masu ateista i agnostika koji su branili Hrvatsku???
Gost,meni nepoznata persona,inače čelnik neke "krovne udruge " iz Zadra,postavlja pitanje Bujancu "Vjerujete li da hrvatski branitelj može biti nevjernik?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Jučer gledam Bujicu i ne mogu da vjerujem.
jok..to je samo pokazatelj prosječnog Aj Kjua,prosjecnog kockastoglavog...
Guest- Guest
Kako ih možće biti masu ako ih ima svega nekoliko postotaka u cijeloj RH? Ne želim pljuvati po njima, naprotiv ali ne možemo govoriti o velikom broju takvih u obrani RH.jastreb wrote:Jučer gledam Bujicu i ne mogu da vjerujem.
u biti istinski Vjernici nikad ne bi smjeli u ruke uzeti oruzje,kaoli nekog ubiti,ma u cije ime bilo i cijugod licencu za ubijanje dobili..ako cemo bas onako fer i posteno reci..
Islam tu ne ukljucujem..previse s unabrijani i ludi..
Guest- Guest
Apsolutno netočno, Isus nije dokinuo vojsku ni carinike ni cara...nego je rekao kako da se ponašaju u svojim dužnostima.pismejker wrote:u biti istinski Vjernici nikad ne bi smjeli u ruke uzeti oruzje,kaoli nekog ubiti,ma u cije ime bilo i cijugod licencu za ubijanje dobili..ako cemo bas onako fer i posteno reci..
U imja Oca, Sina i sjatoga Duha. Amin...svašta ću ja danas čut.pismejker wrote:u biti istinski Vjernici nikad ne bi smjeli u ruke uzeti oruzje,kaoli nekog ubiti,ma u cije ime bilo i cijugod licencu za ubijanje dobili..ako cemo bas onako fer i posteno reci..
Eroo wrote:Griješiš. Novac ide crkvama u Hrvatskoj i ne Sv. Stolici. Kršćanski narod odlučio dati dio poreza svojim pastirima.kaya wrote:Sigurno im nisu dali punomoc da peljese gradane i salju popovima i svetoj stolici miljarde.Eroo wrote:Nema druge strane, 86% građana su katolički vjernici. Oni su dali Vladi punomoć da raspolaže s dijelom poreza koji uplaćuju.RayMabus wrote:
bogami, skupi čobani.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Griješiš. Novac ide crkvama u Hrvatskoj i ne Sv. Stolici. Kršćanski narod odlučio dati dio poreza svojim pastirima.kaya wrote:Sigurno im nisu dali punomoc da peljese gradane i salju popovima i svetoj stolici miljarde.Eroo wrote:Nema druge strane, 86% građana su katolički vjernici. Oni su dali Vladi punomoć da raspolaže s dijelom poreza koji uplaćuju.RayMabus wrote:
bogami, skupi čobani.
A tek ovi šta su postali od majmuna. Po proračunu se ne bi reklo da uopće umiru.Vampiri.
Prva zapovijed TRE..NE UBIJ..nadalje je samo krivo tumacenje..dobro,ja gledam Boga kao jedini autoritet,i nish povr njega,niti ista oko njega...tre wrote:Kako ih možće biti masu ako ih ima svega nekoliko postotaka u cijeloj RH? Ne želim pljuvati po njima, naprotiv ali ne možemo govoriti o velikom broju takvih u obrani RH.jastreb wrote:Jučer gledam Bujicu i ne mogu da vjerujem.
zamisli sad tu zapovijed da se SVI ,ali bas SVI ljudi toga drze i da odbijaju uzeti oruzje i krenuti na druge..za interese politickih elita..ne bi bilo rata,a narodi bi vladali svojim sudbinama..ne bi bilo ubijanja..
Guest- Guest
zamisliti pitome Srbe,kako ne zveckaju vjecito oruzjem..nije da nije lijepa zamisao..
Guest- Guest
Druga tema ali nebitno, da se svi drže te zapovjedi je utopija, prvi ljudi se nisu mogli držati jednostavne zapovjedi da ne jedu plodove sa stabla spoznaje dobra i zla, pa zatim Kain koji je zbog ljubomore ubio svoga brata itd itd...pismejker wrote:Prva zapovijed TRE..NE UBIJ..nadalje je samo krivo tumacenje..dobro,ja gledam Boga kao jedini autoritet,i nish povr njega,niti ista oko njega...tre wrote:Kako ih možće biti masu ako ih ima svega nekoliko postotaka u cijeloj RH? Ne želim pljuvati po njima, naprotiv ali ne možemo govoriti o velikom broju takvih u obrani RH.jastreb wrote:Jučer gledam Bujicu i ne mogu da vjerujem.
zamisli sad tu zapovijed da se SVI ,ali bas SVI ljudi toga drze i da odbijaju uzeti oruzje i krenuti na druge..za interese politickih elita..ne bi bilo rata,a narodi bi vladali svojim sudbinama..ne bi bilo ubijanja..
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Anemični otkrio za koga radi
» ZADNJI JE ČAS DA SE KONAČNO RAZJASNI: Za koga radi Željko Komšić?
» Tko od koga radi paljadu Beljak od Bere ili Bero od Beljaka?Hrelja:Stan'te braco...
» NIKAD OŠTRIJA KOLINDA! ŽESTOKA PORUKA IZ BOSNE: Pogledajte koga je sve ‘izrešetala’
» Izrael napao Hrvatsku radi Srbije
» ZADNJI JE ČAS DA SE KONAČNO RAZJASNI: Za koga radi Željko Komšić?
» Tko od koga radi paljadu Beljak od Bere ili Bero od Beljaka?Hrelja:Stan'te braco...
» NIKAD OŠTRIJA KOLINDA! ŽESTOKA PORUKA IZ BOSNE: Pogledajte koga je sve ‘izrešetala’
» Izrael napao Hrvatsku radi Srbije
Page 7 of 8