pitanja za brenda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
pitanja za brenda
1. sta ti je s avatarom
2. koji alkohol volis najvise pit
3. zasto volis kica i ovaj forum
4. ima li kraja gluposti na ovom forumu i tko je kriv
5. preporuka za neku glazbu, ali album onak
Re: pitanja za brenda
1. Glumi nadiodraealizam
2. Kujundzusu
3. Otkad ste u vezi?!
4. Kic zeli da ga se spominje.
5. V.Coce"Kada odem umotan u bilo"
;-D
2. Kujundzusu
3. Otkad ste u vezi?!
4. Kic zeli da ga se spominje.
5. V.Coce"Kada odem umotan u bilo"
;-D
Haha
1. Židovi mi makli
2. Ne volim alkohol, a Ožujska 0.5 i kujundžuša nisu alkohol.
3.
4. Ne. Atomska je jedini lijek. Za Vip hidrogenska. Krivo je more. I Židovi.
5. Angel Olsen. Zatočio bih je u podrum, cicao Ožujsku i slušao tjednima, ali ozbiljno... bez seksualnih primisli, ima pravo Operle... bolesnik. Deerhunter-Monomania ili Halcyon Digest, oba vrhunska frontmen im je gej djevac, naravno da će ti se svidit ...Allvays-Antisocialites, Molly Rankin bih zatočio u podrum i još svaštanešto perverzno mislio o njoj dok mi žena ne sazna, odličan album za sve hipster pizdeke i koji se tako osjećaju...i jedan retro: The Wedding Present - Seamonsters, kad navikneš na pomalo čudan glas frontmena, jebeno genijalan bend, album bez slabe točke... zatim Still Corners-Creatures of an Hour te Slow Air, atmosferični dream pop, nadam se da ću ih gledati u 5. mjesecu u Boogalo-u ako nešto prejako ne zajebem (opet) do tad i dobijem kuglu oko noge ( papučar, jebat ga)...na Built to Spill se nadam isto ići u petom, ali nada je kurva...
2. Ne volim alkohol, a Ožujska 0.5 i kujundžuša nisu alkohol.
3.
4. Ne. Atomska je jedini lijek. Za Vip hidrogenska. Krivo je more. I Židovi.
5. Angel Olsen. Zatočio bih je u podrum, cicao Ožujsku i slušao tjednima, ali ozbiljno... bez seksualnih primisli, ima pravo Operle... bolesnik. Deerhunter-Monomania ili Halcyon Digest, oba vrhunska frontmen im je gej djevac, naravno da će ti se svidit ...Allvays-Antisocialites, Molly Rankin bih zatočio u podrum i još svaštanešto perverzno mislio o njoj dok mi žena ne sazna, odličan album za sve hipster pizdeke i koji se tako osjećaju...i jedan retro: The Wedding Present - Seamonsters, kad navikneš na pomalo čudan glas frontmena, jebeno genijalan bend, album bez slabe točke... zatim Still Corners-Creatures of an Hour te Slow Air, atmosferični dream pop, nadam se da ću ih gledati u 5. mjesecu u Boogalo-u ako nešto prejako ne zajebem (opet) do tad i dobijem kuglu oko noge ( papučar, jebat ga)...na Built to Spill se nadam isto ići u petom, ali nada je kurva...
darth_vader-
2014-04-17
Maggie19 wrote:1. Glumi nadiodraealizam What?
2. Kujundzusu s radenskom, el...
3. Otkad ste u vezi?!
4. Kic zeli da ga se spominje. Kic je
5. V.Coce"Kada odem umotan u bilo" "I nema veze što Hajduk nema veze..."
;-D
darth_vader-
2014-04-17
melkijades wrote:
brend vrati megiju account
Nek mi vrati avatar...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:5. Angel Olsen. Zatočio bih je u podrum, cicao Ožujsku i slušao tjednima, ali ozbiljno... bez seksualnih primisli, ima pravo Operle... bolesnik. Deerhunter-Monomania ili Halcyon Digest, oba vrhunska frontmen im je gej djevac, naravno da će ti se svidit ...Allvays-Antisocialites, Molly Rankin bih zatočio u podrum i još svaštanešto perverzno mislio o njoj dok mi žena ne sazna, odličan album za sve hipster pizdeke i koji se tako osjećaju...i jedan retro: The Wedding Present - Seamonsters, kad navikneš na pomalo čudan glas frontmena, jebeno genijalan bend, album bez slabe točke... zatim Still Corners-Creatures of an Hour te Slow Air, atmosferični dream pop, nadam se da ću ih gledati u 5. mjesecu u Boogalo-u ako nešto prejako ne zajebem (opet) do tad i dobijem kuglu oko noge ( papučar, jebat ga)...na Built to Spill se nadam isto ići u petom, ali nada je kurva...
slušao sam Angelu, not bad..
ovo ostalo moram malo odslušati onda..
hvala, Papučo!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1