Srpska premijerka i njezina djevojka očekuju bebu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpska premijerka i njezina djevojka očekuju bebu
tocno tako..:-Dtre wrote:Ima i to svoje mjesto, teška lezba i muški joj se gade ali se žrtvovala i dok se prašila stavila je škaniclu na glavu da ne vidi omraženog muškarca koji joj donira spermu dok ona uzdiše samo zato da bi izvukla sjeme iz omraženog muškarcaMaggie19 wrote:zrtvovala se ona, on bas i nije :-@tre wrote:Neznani junak koji se žrtvovo za vascelu srbijukaya wrote:Majka je uvijek ona koja rodi, nebitno s cijim genetskim materijalom.
Otac je suprug od majke ili onaj koga navede.
E sad ako navede anu :) ja ne znam kako ce rijesiti tu zavrzlamu .
Tako da mislim da ce otac biti nepoznat ipak...
A, Milica je zgodna teta ;-))
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Pa je, yoda se već izjasnio da bi je ... jel samo da može :DMaggie19 wrote:tocno tako..:-Dtre wrote:Ima i to svoje mjesto, teška lezba i muški joj se gade ali se žrtvovala i dok se prašila stavila je škaniclu na glavu da ne vidi omraženog muškarca koji joj donira spermu dok ona uzdiše samo zato da bi izvukla sjeme iz omraženog muškarcaMaggie19 wrote:zrtvovala se ona, on bas i nije :-@tre wrote:Neznani junak koji se žrtvovo za vascelu srbijukaya wrote:Majka je uvijek ona koja rodi, nebitno s cijim genetskim materijalom.
zar je...iznenadih se ;-Ptre wrote:Pa je, yoda se već izjasnio da bi je ... jel samo da može :DMaggie19 wrote:tocno tako..:-Dtre wrote:Ima i to svoje mjesto, teška lezba i muški joj se gade ali se žrtvovala i dok se prašila stavila je škaniclu na glavu da ne vidi omraženog muškarca koji joj donira spermu dok ona uzdiše samo zato da bi izvukla sjeme iz omraženog muškarcaMaggie19 wrote:zrtvovala se ona, on bas i nije :-@tre wrote:
Neznani junak koji se žrtvovo za vascelu srbiju
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
samo da se nije suljo žrtvovao...to bi bilo ipak previše dva takvatre wrote:Neznani junak koji se žrtvovo za vascelu srbijukaya wrote:Majka je uvijek ona koja rodi, nebitno s cijim genetskim materijalom.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
za njega kažu da je peder pa je izvjesnije da bi nategao premjera srbije nego njegovu damukaya wrote:samo da se nije suljo žrtvovao...to bi bilo ipak previše dva takvatre wrote:Neznani junak koji se žrtvovo za vascelu srbijukaya wrote:Majka je uvijek ona koja rodi, nebitno s cijim genetskim materijalom.
Nisi ništa manje iznenađena od meneMaggie19 wrote:zar je...iznenadih se ;-Ptre wrote:Pa je, yoda se već izjasnio da bi je ... jel samo da može :DMaggie19 wrote:tocno tako..:-Dtre wrote:Ima i to svoje mjesto, teška lezba i muški joj se gade ali se žrtvovala i dok se prašila stavila je škaniclu na glavu da ne vidi omraženog muškarca koji joj donira spermu dok ona uzdiše samo zato da bi izvukla sjeme iz omraženog muškarcaMaggie19 wrote:
zrtvovala se ona, on bas i nije :-@
pedercina.tre wrote:za njega kažu da je peder pa je izvjesnije da bi nategao premjera srbije nego njegovu damukaya wrote:samo da se nije suljo žrtvovao...to bi bilo ipak previše dva takvatre wrote:Neznani junak koji se žrtvovo za vascelu srbijukaya wrote:Majka je uvijek ona koja rodi, nebitno s cijim genetskim materijalom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I tko je sretni otac?
darth_vader-
2014-04-17
Ili su dildači napokon počeli i djecu praviti...amazonke juuuriš..
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srpska i britanska premijerka oči u oči....
» Srpska premijerka na raportu kod ruskog ambasadora
» Srpska premijerka Brnabić nazvala Albance 'šumskim ljudima' i dobila rampu za ulazak na Kosovo
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Srpska premijerka na raportu kod ruskog ambasadora
» Srpska premijerka Brnabić nazvala Albance 'šumskim ljudima' i dobila rampu za ulazak na Kosovo
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
Page 3 of 3