HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
Nije to baš samo tako, eno amsterdamska trenira već dosta dobro, jake regijonalne i napredne snage su u zaletu, mladi i gladni pobjeda
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
najbolja mi je njihova izjava-'fokusirat cemo se izborno na podrucje Zagreba,Istru,rijecko podrucje i Dalmaciju'...ono druga podrucja Hrvatske who care..stvarno su 'amsterdam' ali onaj kad dimi... ..hoce vlast...a 'fokusirali' se na 25% podrucja hrvatske...znaci nista od vlasti...dobro razumijem da capo mrak paprikas en smije u slavoniju zna se zbog cega..da ej netko ne pita..'di su pare od poplava'n_razbojnik wrote:Nije to baš samo tako, eno amsterdamska trenira već dosta dobro, jake regijonalne i napredne snage su u zaletu, mladi i gladni pobjeda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvatski Pižon ponovno jaše.
sad već i ptice na grani znaju da od pravih reformi ništa a država i dalje propada na svim poljima.No to briselu nije problem makar upozoravaju da se ništa kod nas pametno ne radi.Neki francuz je najbolje rekao da hrvatska klizi prema grčkom scenariju ali da to za EU neće imati tolike posljedice jer je hrvatska mala pa to EU neće osjetiti,druga je stvar što će to osjetiti hrvatski građani i što će uskoro pasti na 3 miliona.Da ne spominjemo tu sad moguću novu recesiju a onda nam bog pomagaj.A briselsko blebetalo?Njega su sad prokužili i oni u briselu kojima se gura u šupak,da je ništ koristi.vuksadinare wrote:ne volim plenkija ali realno doista to mora uciniti ako zeli sprovesti reforme kako god to zvucalo..njemu je zadatak dao brisel a ne centrala hdz-a....da li je to politicka reforma,gospodarska ili neka druga manje bitno...njega ceka u briselu fotelja ali ovaj put je nema na lijepe oci...nego zasluziti..nisu ovi u briselu opet toliko sasavi da nekom daju fotelju a da doticni kurcem ne mrda...to moze kod nas tako...ali ne i tamo..zato su ga i poslali..a mogao je i dalej kuhati kave imati nekakav uredic na kraju hodnika ali to nije to..hoce se jos vise..vili40 wrote:važni izbori za ovu garnituru HDZ-a,briselac očekuje dobre rezultate kako bi još više učvrstio poziciju i otjerao iz HDZ-a sve što još imalo gleda udesno i kako bi mogao nesmetano nastaviti sa reformama.Kojim?Ja ne znam ali valjda oni koji glasaju za HDZ znaju.
Eto još malo mog jamranja jer sad krećem na daleki sjever.Možda se i odozgo koji put javim ako bude volje i vremena.
vili40-
2015-08-02
ides na 'daleki sjever'?..kaj nisi rekao da ides u poljsku...jebote vili sklon si laganju..ili nemas pojma o zemljopisuvili40 wrote:sad već i ptice na grani znaju da od pravih reformi ništa a država i dalje propada na svim poljima.No to briselu nije problem makar upozoravaju da se ništa kod nas pametno ne radi.Neki francuz je najbolje rekao da hrvatska klizi prema grčkom scenariju ali da to za EU neće imati tolike posljedice jer je hrvatska mala pa to EU neće osjetiti,druga je stvar što će to osjetiti hrvatski građani i što će uskoro pasti na 3 miliona.Da ne spominjemo tu sad moguću novu recesiju a onda nam bog pomagaj.A briselsko blebetalo?Njega su sad prokužili i oni u briselu kojima se gura u šupak,da je ništ koristi.vuksadinare wrote:ne volim plenkija ali realno doista to mora uciniti ako zeli sprovesti reforme kako god to zvucalo..njemu je zadatak dao brisel a ne centrala hdz-a....da li je to politicka reforma,gospodarska ili neka druga manje bitno...njega ceka u briselu fotelja ali ovaj put je nema na lijepe oci...nego zasluziti..nisu ovi u briselu opet toliko sasavi da nekom daju fotelju a da doticni kurcem ne mrda...to moze kod nas tako...ali ne i tamo..zato su ga i poslali..a mogao je i dalej kuhati kave imati nekakav uredic na kraju hodnika ali to nije to..hoce se jos vise..vili40 wrote:važni izbori za ovu garnituru HDZ-a,briselac očekuje dobre rezultate kako bi još više učvrstio poziciju i otjerao iz HDZ-a sve što još imalo gleda udesno i kako bi mogao nesmetano nastaviti sa reformama.Kojim?Ja ne znam ali valjda oni koji glasaju za HDZ znaju.
Eto još malo mog jamranja jer sad krećem na daleki sjever.Možda se i odozgo koji put javim ako bude volje i vremena.
2015-09-08
da,idem u poljsku.I da,ne lažem nikad pa ni onda.
vili40-
2015-08-02
1000 kilometara i jest daleko
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:da,idem u poljsku.I da,ne lažem nikad pa ni onda.
2015-09-08
naravno..ako ides cugomvili40 wrote:1000 kilometara i jest daleko
2015-09-08
idem autom,da idem avionom onda i ne bi bilo daleko.Hrvatska-Mađarska-Slovačka-Češka-Poljska...do pola noći sam tamvuksadinare wrote:naravno..ako ides cugomvili40 wrote:1000 kilometara i jest daleko
vili40-
2015-08-02
Samoubojstvo Hrvatske ubrzava.
e moj vili..ka'k ti upecas sam sebevili40 wrote:idem autom,da idem avionom onda i ne bi bilo daleko.Hrvatska-Mađarska-Slovačka-Češka-Poljska...do pola noći sam tamvuksadinare wrote:naravno..ako ides cugomvili40 wrote:1000 kilometara i jest daleko
2015-09-08
catabbath wrote:Samoubojstvo Hrvatske ubrzava.
problem je što su alternative manje-više jednako samoubilačke
beru ozbiljno ne uzima više ni grbin, pernar bi ekonomsku krizu riješio c vitaminom, amsterdsamsku vodi graditeljica gunje koja je kupovala četke za wc po 281 kunu a glavni suradnik joj je provalnik u aute, hasanbegović se uglavnom bavi nazivljem trgova i ulica, itd
marcellus wrote:catabbath wrote:Samoubojstvo Hrvatske ubrzava.
beru ozbiljno ne uzima više ni grbin, pernar bi ekonomsku krizu riješio c vitaminom, amsterdsamsku vodi graditeljica gunje koja je kupovala četke za wc po 281 kunu a glavni suradnik joj je provalnik u aute, hasanbegović se uglavnom bavi nazivljem trgova i ulica, itd
Hdz nema alternative.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...pa dovoljna ti je izjava 'amsterdamske' koalicije...'idemo na pobjedu fokusirat cemo se na zagreb i istru i dalmaciju'...normalno da mrak paprikas ne smije proviriti u slavoniju zbog tih cetki,plocica,wc skoljki i jso ponecega...pa spremili su joj katran i perje..marcellus wrote:catabbath wrote:Samoubojstvo Hrvatske ubrzava.
2015-09-08
marcellus wrote:problem je što su alternative manje-više jednako samoubilačke
Dosada su sve vlade bile manje više na istom "europskom" putu. Kvaka u demoraciji je da imaš izbor između kandidata koji su svi "briselski" bez obzira na stranku a Živi zid je anomalija koja se otela kontroli. Znači u budućnosti možemo očekivati još veće iseljavanje a točka na "i" će vjerojatno biti porez na nekretnine, zadnja velika pljačka nakon koje Hrvati više neće imati šta tražiti u RH.
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:u slavoniju
Slavonija je totaplna pušiona, čak i bosančerosi bježe od tamo.
catabbath-
2015-08-22
gle...nista nije bezveze...jedne su otrovali a 'europejci' nakon toga uzjasili...catabbath wrote:marcellus wrote:problem je što su alternative manje-više jednako samoubilačke
Dosada su sve vlade bile manje više na istom "europskom" putu. Kvaka u demoraciji je da imaš izbor između kandidata koji su svi "briselski" bez obzira na stranku a Živi zid je anomalija koja se otela kontroli. Znači u budućnosti možemo očekivati još veće iseljavanje a točka na "i" će vjerojatno biti porez na nekretnine, zadnja velika pljačka nakon koje Hrvati više neće imati šta tražiti u RH.
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:jadni nesretni imoćani, HDZ im razjeba Imotski više nego turci i komunisti zajedno.. doslovno im je razvalio krajinu a budale opet trče za HDZ a svu svoju dicu poslali u njemačku
Guest- Guest
Kako se ono kaže, sami pali, sami se ubili.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska izgubila spor pred Europskim sudom za ljudska prava
» Prvi rezultati izbora u Mađarskoj: Orbanova stranka uvjerljivo vodi
» JEDINA PRAVA ODLUKA 22.12.
» Index anketa : Tko će pobijediti na izborima u Zagrebu ?
» Istraživanja: na novim izborima HDZ uvjerljivo pobjeđuje. SDP ostaje u oporbi, a Yugomost nestaje
» Prvi rezultati izbora u Mađarskoj: Orbanova stranka uvjerljivo vodi
» JEDINA PRAVA ODLUKA 22.12.
» Index anketa : Tko će pobijediti na izborima u Zagrebu ?
» Istraživanja: na novim izborima HDZ uvjerljivo pobjeđuje. SDP ostaje u oporbi, a Yugomost nestaje
Page 2 of 3