prekinuti pregovori sa euaz-unijom
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: prekinuti pregovori sa euaz-unijom
A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Već san na jednoj drugoj temi reka da Rusija i Srbija proizvode slične proizvode i da nije dobro da to puste jer će jedna drugu preplavit istim proizvodima i onda cijena pada i urušava se ta privredna grana
Bjelorusi su se samo zaštitili od tog scenarija i nevidim šta je tema toliko bitna
Bjelorusi su se samo zaštitili od tog scenarija i nevidim šta je tema toliko bitna
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
lezbo hrana nije uopće zdrava, natrpana je soyom, a soya je živi otrov..marcellus wrote:A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
aha, eno ukrajinci se vesele, upali u europu hehe, jebote, odlicno su zivjeli dok su rusima prodavaliAssadNaPodmornici wrote:koji će vam kurac euroazijska unija.. ukraini je blagoslov bio što su utekli iz te asocijacije, i bjelorusija će prije ili posli to napustiti..
to nije euroazijska unija, to je rusija i doslovno islamske zemlje, to je rusko-islamski savez, a većinom tih zemalja će uskoro dominirati Kina koja nije članica te unije
kome mogu sad prodat ista osim kurvi i rusofobije
i u pravu si , i bjelorusija ide tim putem definitivno, al ne zato sto ce procvjetat u eu, nego jer se lukasenko boji za svoju poziciju pa pokusava surovat sa zapadom
a na zadnjem sastanku ga putin odjebao, nema vise sisanja beneficija, nema vise bespovratnih kredita od brace rusa, a polako je poceo surovat sa britancima i ne sanja da ce mu ga britsi utjerat do balcaka
britsi vec duze vremena sa amerima rovare i financiraju opoziciju lukasenku, jedared kad postave opoziciju bjelorusija ce dobit expres clanstvo u natou
medjutim, clanstvo u natou ne znaci da ce im biti bolje, a rusi ce zatvorit pipe
no njihov problem
kako kinezi kazu, soja je dobra za tovit svinjeAssadNaPodmornici wrote:lezbo hrana nije uopće zdrava, natrpana je soyom, a soya je živi otrov..marcellus wrote:A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
članstvo na zapadu znači neke institucijalne i tržišne reforme koje donose bolji standard na dugi rok. ukrainci već sada imaju stope rasta oko 3% , iako su proveli tek polovične reforme, bila je priča "eto kada napuste rusiju će propasti".. kako da ne.. dok su bili ruska kolonija do 2014, ukupna stopa rasta im je negativna, sada imaju veće stope rasta od rusije.. poanta je u tome što im je zapad rekao da ih neće hraniti , a od šverca sa rusijom nemogu živiti, pa je čak i mega korumpirana vlast u Ukraini poduzela neke reforme.. kada ode Porošenko, biti će još brže reforme..Leviathan2 wrote:aha, eno ukrajinci se vesele, upali u europu hehe, jebote, odlicno su zivjeli dok su rusima prodavaliAssadNaPodmornici wrote:koji će vam kurac euroazijska unija.. ukraini je blagoslov bio što su utekli iz te asocijacije, i bjelorusija će prije ili posli to napustiti..
to nije euroazijska unija, to je rusija i doslovno islamske zemlje, to je rusko-islamski savez, a većinom tih zemalja će uskoro dominirati Kina koja nije članica te unije
i u pravu si , i bjelorusija ide tim putem definitivno, al ne zato sto ce procvjetat u eu, nego jer se lukasenko boji za svoju poziciju pa pokusava surovat sa zapadom
a na zadnjem sastanku ga putin odjebao, nema vise sisanja beneficija, nema vise bespovratnih kredita od brace rusa, a polako je poceo surovat sa britancima i ne sanja da ce mu ga britsi utjerat do balcaka
britsi vec duze vremena sa amerima rovare i financiraju opoziciju lukasenku, jedared kad postave opoziciju bjelorusija ce dobit expres clanstvo u natou
medjutim, clanstvo u natou ne znaci da ce im biti bolje, a rusi ce zatvorit pipe
no njihov problem
Leviathan2 wrote:a ova srpska seljacka balkanska? :Dmarcellus wrote:A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
pa znaš šta s godinama se čovjek počne debljat pa sam moro i to skresat
inače nije da mi je mrzak roštilj, prasići nisu moj džir ni janjetina s ražnja
Objasni ti to ovom govneru podrepaškom. Nisu mu dovoljni Vučićevi sendviči, sada bi i po Evropi da sendvičari. Porastao apetit.marcellus wrote:dzango wrote:Jebo te onaj što te napravi tako idiotskog. Je l' Nemačka azijatska što pravi već drugi gasovod sa Rusima dok mi pregovaramo o 1000 tona sira? Ko je tu Azijata jebem li ti i seme i pleme govno sendvičarsko i retardirano?pizzon wrote:dzango wrote:Konju nepismeni i sendvičarski, ne radi se ni o kakvom nikakvom pristupanju već o ugovoru o slobodnoj trgovini.pizzon wrote:
jebem ja i tebe u sve vas sto nameravate da azijatite srbiju.
budi siguran, da sirbija euaz-uniji
nece pristupiti.
volino azijatska
Nemoj da mi prodajes neka muda
i eu je startovala ugovorom
o slobodnoj trgovini celikom
vasa bolesna potreba da spakujete
srbiju van evrope dozivece brodolom.
pa njemačka jest afro - azijatska, al to nije radi plinovoda ni radi rusa...
jebes covjeka koji nema ambicije...tanki sendvici u srbiji postali...izgleda...sada se prelazi na debeli sendvicdzango wrote:Objasni ti to ovom govneru podrepaškom. Nisu mu dovoljni Vučićevi sendviči, sada bi i po Evropi da sendvičari. Porastao apetit.marcellus wrote:dzango wrote:Jebo te onaj što te napravi tako idiotskog. Je l' Nemačka azijatska što pravi već drugi gasovod sa Rusima dok mi pregovaramo o 1000 tona sira? Ko je tu Azijata jebem li ti i seme i pleme govno sendvičarsko i retardirano?pizzon wrote:dzango wrote:
Konju nepismeni i sendvičarski, ne radi se ni o kakvom nikakvom pristupanju već o ugovoru o slobodnoj trgovini.
volino azijatska
Nemoj da mi prodajes neka muda
i eu je startovala ugovorom
o slobodnoj trgovini celikom
vasa bolesna potreba da spakujete
srbiju van evrope dozivece brodolom.
pa njemačka jest afro - azijatska, al to nije radi plinovoda ni radi rusa...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uglavnom, vidim da je pižon i dalje predan europederluku
pa roštilj ne deblja toliko.. rafinirani industrijski ugljikohidrati(kolači, kruh iz trgovina, peciva, čokolade, voćni sokovi, tijesta za pite, tijesto od pizze, krafne, fast food itd).. ja sam izbacio to iz prehrane.. već 4 dan CDmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:a ova srpska seljacka balkanska? :Dmarcellus wrote:A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
roštilj ti je još najzdravije meso, jer većina masnoće iscuri .. i malo salate i adio.
marcellus wrote:A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
balkanac
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:članstvo na zapadu znači neke institucijalne i tržišne reforme koje donose bolji standard na dugi rok. ukrainci već sada imaju stope rasta oko 3% , iako su proveli tek polovične reforme, bila je priča "eto kada napuste rusiju će propasti".. kako da ne.. dok su bili ruska kolonija do 2014, ukupna stopa rasta im je negativna, sada imaju veće stope rasta od rusije.. poanta je u tome što im je zapad rekao da ih neće hraniti , a od šverca sa rusijom nemogu živiti, pa je čak i mega korumpirana vlast u Ukraini poduzela neke reforme.. kada ode Porošenko, biti će još brže reforme..Leviathan2 wrote:aha, eno ukrajinci se vesele, upali u europu hehe, jebote, odlicno su zivjeli dok su rusima prodavaliAssadNaPodmornici wrote:koji će vam kurac euroazijska unija.. ukraini je blagoslov bio što su utekli iz te asocijacije, i bjelorusija će prije ili posli to napustiti..
no njihov problem
ahah, jebate joda, ti ocito ne razumijes ukrajinu ni kak taj svijet funkcionira
a rast, gdje su porasli osim u kreditima koje ne mogu vratit i porosenkov bakovni racun
pad proizvodnje im je strahovit, zivotni standard im je pao u 3 picke materine
ukropi bjeze radit u rusiju poljsku tursku rumuniju a oni koji uspiju naci posla u njemackoj su dobili zgoditak na lotu
korupcija im je veca nego u siriji a onaj ludi gruzijac koji je na kraju uteko , sakasvili mislim da se zove je pokusao u odesi napravit nesto pa su mu jebali mamu, cak j eostao i bez svojih para koje je ulozio
sad timosenkova ima najvise sanse da zasjedne na prijestolje, al mislis da ce ona stisnut reforme, oce kurac, eventualno ce s putinom dogovorit kakav biznis u svoju korist
a protiv korupcije ne smije ni prdnut, jednostavno ce je neko smaknut
AssadNaPodmornici wrote:pa roštilj ne deblja toliko.. rafinirani industrijski ugljikohidrati(kolači, kruh iz trgovina, peciva, čokolade, voćni sokovi, tijesta za pite, tijesto od pizze, krafne, fast food itd).. ja sam izbacio to iz prehrane.. već 4 dan CDmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:a ova srpska seljacka balkanska? :Dmarcellus wrote:A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
roštilj ti je još najzdravije meso, jer većina masnoće iscuri .. i malo salate i adio.
to stoji, ali roštilj je mastan i isto deblja
ali da prihvatljiv je bez kruha i krumpirića i umaka
Masnoća je zdrava, problem je preveliki unos ugljikohidrata, napose tijesto, kruh i slatkiši.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
znaci, privikavas se na lgbt hranu, ono prvo jel :Dmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:a ova srpska seljacka balkanska? :Dmarcellus wrote:A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
pa južnim i istočnim slavenima je urođena korupcijaLeviathan2 wrote:AssadNaPodmornici wrote:članstvo na zapadu znači neke institucijalne i tržišne reforme koje donose bolji standard na dugi rok. ukrainci već sada imaju stope rasta oko 3% , iako su proveli tek polovične reforme, bila je priča "eto kada napuste rusiju će propasti".. kako da ne.. dok su bili ruska kolonija do 2014, ukupna stopa rasta im je negativna, sada imaju veće stope rasta od rusije.. poanta je u tome što im je zapad rekao da ih neće hraniti , a od šverca sa rusijom nemogu živiti, pa je čak i mega korumpirana vlast u Ukraini poduzela neke reforme.. kada ode Porošenko, biti će još brže reforme..Leviathan2 wrote:aha, eno ukrajinci se vesele, upali u europu hehe, jebote, odlicno su zivjeli dok su rusima prodavaliAssadNaPodmornici wrote:koji će vam kurac euroazijska unija.. ukraini je blagoslov bio što su utekli iz te asocijacije, i bjelorusija će prije ili posli to napustiti..
no njihov problem
a rast, gdje su porasli osim u kreditima koje ne mogu vratit i porosenkov bakovni racun
ukropi bjeze radit u rusiju poljsku tursku rumuniju a oni koji uspiju naci posla u njemackoj su dobili zgoditak na lotu
korupcija im je veca nego u siriji a onaj ludi gruzijac koji je na kraju uteko , sakasvili mislim da se zove je pokusao u odesi napravit nesto pa su mu jebali mamu, cak j eostao i bez svojih para koje je ulozio
sad timosenkova ima najvise sanse da zasjedne na prijestolje, al mislis da ce ona stisnut reforme, oce kurac, eventualno ce s putinom dogovorit kakav biznis u svoju korist
Porošenko=Plenkovič=Putin=Vučič=Lukašenko sve je to jedan te isti mentalni sklop. Svi su "deca" iz komunističkih familija, koji su preko noći postali nacionalisti, a zadržali birokratski aparat iz prošlog sustava i mentalni sklop
a da se malo bavis fizikom?marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa roštilj ne deblja toliko.. rafinirani industrijski ugljikohidrati(kolači, kruh iz trgovina, peciva, čokolade, voćni sokovi, tijesta za pite, tijesto od pizze, krafne, fast food itd).. ja sam izbacio to iz prehrane.. već 4 dan CDmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:a ova srpska seljacka balkanska? :Dmarcellus wrote:A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
evo epi je objasnio.. životnjska mast je zanimljivo korisna i zdrava ( umjerenim količinama) a u roštilju je OK , ima životinjske masnoće u tom mesu ali to je prirodna stvar .marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa roštilj ne deblja toliko.. rafinirani industrijski ugljikohidrati(kolači, kruh iz trgovina, peciva, čokolade, voćni sokovi, tijesta za pite, tijesto od pizze, krafne, fast food itd).. ja sam izbacio to iz prehrane.. već 4 dan CDmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:a ova srpska seljacka balkanska? :Dmarcellus wrote:A gle ove vegan lezbo multikulti hrana sve je to lijepo al nije to za mene...
problem su ugljikohodirati i to jednostavno. ja gledam, jednostavno sam ima običaj satrati čokoladu posli ručka, a to je 550kalorija asu.. izbacim tu čokoladu i već sam u kalorijskom deficitu i uz trening, planiram gubiti na težini
tocno, za dinar bi i rodjenu majku prodali, i clanstvo u zapadnim institucijama nista ne znaci,AssadNaPodmornici wrote:pa južnim i istočnim slavenima je urođena korupcijaLeviathan2 wrote:AssadNaPodmornici wrote:članstvo na zapadu znači neke institucijalne i tržišne reforme koje donose bolji standard na dugi rok. ukrainci već sada imaju stope rasta oko 3% , iako su proveli tek polovične reforme, bila je priča "eto kada napuste rusiju će propasti".. kako da ne.. dok su bili ruska kolonija do 2014, ukupna stopa rasta im je negativna, sada imaju veće stope rasta od rusije.. poanta je u tome što im je zapad rekao da ih neće hraniti , a od šverca sa rusijom nemogu živiti, pa je čak i mega korumpirana vlast u Ukraini poduzela neke reforme.. kada ode Porošenko, biti će još brže reforme..Leviathan2 wrote:aha, eno ukrajinci se vesele, upali u europu hehe, jebote, odlicno su zivjeli dok su rusima prodavaliAssadNaPodmornici wrote:koji će vam kurac euroazijska unija.. ukraini je blagoslov bio što su utekli iz te asocijacije, i bjelorusija će prije ili posli to napustiti..
no njihov problem
Porošenko=Plenkovič=Putin=Vučič=Lukašenko sve je to jedan te isti mentalni sklop. Svi su "deca" iz komunističkih familija, koji su preko noći postali nacionalisti, a zadržali birokratski aparat iz prošlog sustava i mentalni sklop
jer, sa zapada ce doci hijene i naci korumpirane slavene koji ce im za sicu prodat sto vrijedi
i onda ce to opravdat nekom floskulom
» Hrvatska od danas predsjeda Europskom unijom
» Švedska preuzela predsjedavanje Evropskom unijom
» ''Tko je to pokušao prekinuti debatu?''
» Hrvatska spremna! Uskoro predsjeda Europskom unijom
» Hrvatska od danas predsjeda Europskom unijom
» Švedska preuzela predsjedavanje Evropskom unijom
» ''Tko je to pokušao prekinuti debatu?''
» Hrvatska spremna! Uskoro predsjeda Europskom unijom
Page 3 of 5