ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

koji je ovo k

Go down

koji je ovo k Empty koji je ovo k

Post by bafalo Sun 25 Oct - 17:02

koji je ovo k 2nkpgkp :D šta ovo je današnji milan lol tko su ovi klošari dajte napravite nešto
bafalo
bafalo

2015-08-08

Back to top Go down

koji je ovo k Empty Re: koji je ovo k

Post by Guest Wed 28 Oct - 15:49

Kao najboljeg trenera u Milanu je izdvojio Clarencea Seedorfa.
"Nemam dileme, za mene je jedan od dvojice najboljih. Kada smo Kaka i ja pročitali da su se neki igrači sastajali s Berlusconijem i spremali otkaz Seedorfu, tražili smo objašnjenje od suigrača. Svi su šutjeli. Seedorf nije bio problem, već činjenica da mnogi nisu željeli poštovati njegova jasna pravila. Željeli su trenera kod kojeg se moglo spavati do 12, a trenirati popodne. A Seedorf to nije dopuštao. Zato su ga oni kojima nije odgovarao izminirali", zaključio je Amelia.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 15:53

oduvijek su bili mali klub. bez discipline, bez karaktera, bez ambicije, tradicija ne postoji. ne znam šta je smiješnije da su htjeli spavati do 12h, ili da je seedorf dobar trener, ili možda da silvio ne može pronaći investitora kojem će prodati malo trofeja što su osvojili.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Oct - 15:54

za koliko je manchester united prodao svoj obraz i svoje trofeje? 

jednim potpisom prodali cijelu svoju povijest koju je fergi stvarao 20godina. klub koji  je 90% svojih trofeja osvojih u posljednjih 20godina
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics