koji je ovo k
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
koji je ovo k
:D šta ovo je današnji milan lol tko su ovi klošari dajte napravite nešto
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Re: koji je ovo k
Kao najboljeg trenera u Milanu je izdvojio Clarencea Seedorfa.
"Nemam dileme, za mene je jedan od dvojice najboljih. Kada smo Kaka i ja pročitali da su se neki igrači sastajali s Berlusconijem i spremali otkaz Seedorfu, tražili smo objašnjenje od suigrača. Svi su šutjeli. Seedorf nije bio problem, već činjenica da mnogi nisu željeli poštovati njegova jasna pravila. Željeli su trenera kod kojeg se moglo spavati do 12, a trenirati popodne. A Seedorf to nije dopuštao. Zato su ga oni kojima nije odgovarao izminirali", zaključio je Amelia.
"Nemam dileme, za mene je jedan od dvojice najboljih. Kada smo Kaka i ja pročitali da su se neki igrači sastajali s Berlusconijem i spremali otkaz Seedorfu, tražili smo objašnjenje od suigrača. Svi su šutjeli. Seedorf nije bio problem, već činjenica da mnogi nisu željeli poštovati njegova jasna pravila. Željeli su trenera kod kojeg se moglo spavati do 12, a trenirati popodne. A Seedorf to nije dopuštao. Zato su ga oni kojima nije odgovarao izminirali", zaključio je Amelia.
Guest- Guest
oduvijek su bili mali klub. bez discipline, bez karaktera, bez ambicije, tradicija ne postoji. ne znam šta je smiješnije da su htjeli spavati do 12h, ili da je seedorf dobar trener, ili možda da silvio ne može pronaći investitora kojem će prodati malo trofeja što su osvojili.
Guest- Guest
za koliko je manchester united prodao svoj obraz i svoje trofeje?
jednim potpisom prodali cijelu svoju povijest koju je fergi stvarao 20godina. klub koji je 90% svojih trofeja osvojih u posljednjih 20godina
jednim potpisom prodali cijelu svoju povijest koju je fergi stvarao 20godina. klub koji je 90% svojih trofeja osvojih u posljednjih 20godina
Guest- Guest
Similar topics
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Koji Crv7 koji Messi postoji samo jedan
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Koji Crv7 koji Messi postoji samo jedan
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1