Bandic moze i gore!Odlikovat ce izdajnika Budu Loncara
Page 1 of 1
Bandic moze i gore!Odlikovat ce izdajnika Budu Loncara
https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/bandicev-novi-samar-braniteljima-odlikovao-je-covjeka-kojeg-vecina-smatra-izdajnikom/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bandic moze i gore!Odlikovat ce izdajnika Budu Loncara
Cik pogodi tko mu je iza ledja sapnuo da se buda odlikuje
2015-09-08
oni iz HDZ-a?Bandić je slika i prilika hrvatske a vama savršeno odgovara pa glasate za njega.Nema veze što troši ko pijani milijarder kad i vas od toga spadnu neke mrvice.vuksadinare wrote:Cik pogodi tko mu je iza ledja sapnuo da se buda odlikuje
vili40-
2015-08-02
opet mene tu među ove svrstavas....je'l tebe jebe hdz ili u globalu svi kopji pripadaju desnoj opciji..desnoj opciji ne pripada danasnji hdz ni bandicvili40 wrote:oni iz HDZ-a?Bandić je slika i prilika hrvatske a vama savršeno odgovara pa glasate za njega.Nema veze što troši ko pijani milijarder kad i vas od toga spadnu neke mrvice.vuksadinare wrote:Cik pogodi tko mu je iza ledja sapnuo da se buda odlikuje
2015-09-08
mene jebe što od krajnje lijevice do krajnje desnice pod milim bogom nevalja ništa i što onda na svaku pojavu nekog novog odmah sipate drvlje i kamenje,pa vam kriv index i soros a pred nosom vam je banda ubi bože.vuksadinare wrote:opet mene tu među ove svrstavas....je'l tebe jebe hdz ili u globalu svi kopji pripadaju desnoj opciji..desnoj opciji ne pripada danasnji hdz ni bandicvili40 wrote:oni iz HDZ-a?Bandić je slika i prilika hrvatske a vama savršeno odgovara pa glasate za njega.Nema veze što troši ko pijani milijarder kad i vas od toga spadnu neke mrvice.vuksadinare wrote:Cik pogodi tko mu je iza ledja sapnuo da se buda odlikuje
vili40-
2015-08-02
a koji su se to 'novi' pojavili?vili40 wrote:mene jebe što od krajnje lijevice do krajnje desnice pod milim bogom nevalja ništa i što onda na svaku pojavu nekog novog odmah sipate drvlje i kamenje,pa vam kriv index i soros a pred nosom vam je banda ubi bože.vuksadinare wrote:opet mene tu među ove svrstavas....je'l tebe jebe hdz ili u globalu svi kopji pripadaju desnoj opciji..desnoj opciji ne pripada danasnji hdz ni bandicvili40 wrote:oni iz HDZ-a?Bandić je slika i prilika hrvatske a vama savršeno odgovara pa glasate za njega.Nema veze što troši ko pijani milijarder kad i vas od toga spadnu neke mrvice.vuksadinare wrote:Cik pogodi tko mu je iza ledja sapnuo da se buda odlikuje
2015-09-08
a valjda misli na daliju
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pa svako malo,eto npr.Daliju ste zasuli salvama smijeha i potcjenjivanja samo zato što je dotakla kokolindu(sasvim opravdano jer kokolinda više ni sama ne zna gdje je i što je).Svršavate na problemima u SDP-u,živom zidu itd.kao da je najbolje da ova trula vlast nema nikakvu opoziciju pa da rade što hoće.Svatko tko i pokuša ukazati na ovu degeneričnu vlast je kmečalo,lijenčina,jugonostalgičar i još svašta.vuksadinare wrote:a koji su se to 'novi' pojavili?vili40 wrote:mene jebe što od krajnje lijevice do krajnje desnice pod milim bogom nevalja ništa i što onda na svaku pojavu nekog novog odmah sipate drvlje i kamenje,pa vam kriv index i soros a pred nosom vam je banda ubi bože.vuksadinare wrote:opet mene tu među ove svrstavas....je'l tebe jebe hdz ili u globalu svi kopji pripadaju desnoj opciji..desnoj opciji ne pripada danasnji hdz ni bandicvili40 wrote:oni iz HDZ-a?Bandić je slika i prilika hrvatske a vama savršeno odgovara pa glasate za njega.Nema veze što troši ko pijani milijarder kad i vas od toga spadnu neke mrvice.vuksadinare wrote:Cik pogodi tko mu je iza ledja sapnuo da se buda odlikuje
vili40-
2015-08-02
flumen wrote:a valjda misli na daliju
2015-09-08
pajdo Dalija i je igracica SDP-a..ta tko ju je postavio u fotelju nego SDP i Zoki dok su bili na vlasti...prvo sto ej napravila malo cackala po Kolindi po plenkiju slabo a evo najzesce s eobrusila na ŽZ...i dijelom na Most..toliko o 'postenoj' Dalijivili40 wrote:pa svako malo,eto npr.Daliju ste zasuli salvama smijeha i potcjenjivanja samo zato što je dotakla kokolindu(sasvim opravdano jer kokolinda više ni sama ne zna gdje je i što je).Svršavate na problemima u SDP-u,živom zidu itd.kao da je najbolje da ova trula vlast nema nikakvu opoziciju pa da rade što hoće.Svatko tko i pokuša ukazati na ovu degeneričnu vlast je kmečalo,lijenčina,jugonostalgičar i još svašta.vuksadinare wrote:a koji su se to 'novi' pojavili?vili40 wrote:mene jebe što od krajnje lijevice do krajnje desnice pod milim bogom nevalja ništa i što onda na svaku pojavu nekog novog odmah sipate drvlje i kamenje,pa vam kriv index i soros a pred nosom vam je banda ubi bože.vuksadinare wrote:opet mene tu među ove svrstavas....je'l tebe jebe hdz ili u globalu svi kopji pripadaju desnoj opciji..desnoj opciji ne pripada danasnji hdz ni bandicvili40 wrote:
oni iz HDZ-a?Bandić je slika i prilika hrvatske a vama savršeno odgovara pa glasate za njega.Nema veze što troši ko pijani milijarder kad i vas od toga spadnu neke mrvice.
2015-09-08
eto :D:Idem ja radije u dučan pa na kavu,zašto da se zamaram.Još malo pa ću morati na težak robovski rad pa nema smisla da se tu ubijam.
vili40-
2015-08-02
Mason masonu oči ne kopa.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Mason masonu oči ne kopa.
Najjače mi...imam prijatelja, člana stranke tzv. Solidarnosti, općinskoj vjećnika negdje iza pet-šest brda, nebitno...uglavnom, ne da na Bandića, ubio bi za njega, a s druge strane jebe mrtvom Hanžekoviću sve po spisku do petnaestog koljena. Mi Hrvati...
darth_vader-
2014-04-17
pa bandic mu dao posao bi ga ti napadao..a hanzek ga ovrsio..covjek u procjepljujasambrend wrote:Sabina Spielrein wrote:Mason masonu oči ne kopa.
Najjače mi...imam prijatelja, člana stranke tzv. Solidarnosti, općinskoj vjećnika negdje iza pet-šest brda, nebitno...uglavnom, ne da na Bandića, ubio bi za njega, a s druge strane jebe mrtvom Hanžekoviću sve po spisku do petnaestog koljena. Mi Hrvati...
2015-09-08
MIslim da je ovo laz, ali sam se iznenadio time da je Budo jos ziv. 94 godine.vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/bandicev-novi-samar-braniteljima-odlikovao-je-covjeka-kojeg-vecina-smatra-izdajnikom/
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
budo,manolic,mesic...zivi..a tuđman,susak ispod zemljeRingo10 wrote:MIslim da je ovo laz, ali sam se iznenadio time da je Budo jos ziv. 94 godine.vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/bandicev-novi-samar-braniteljima-odlikovao-je-covjeka-kojeg-vecina-smatra-izdajnikom/
2015-09-08
Similar topics
» Kenwood Kenon i Bandić na HRT-u žicali pare za bolesnu djecu. Može li licemjernije?
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 1 of 1