Crnac nije htio pokazat osobnu... pa ga izmlatili
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Crnac nije htio pokazat osobnu... pa ga izmlatili
posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
Guest- Guest
Drotovi su apsolutno ispravno postupili.
Pokaži ID kad ti traže i gotova stvar.
Ti crnjoguzi se ponašaju arogantno i bezobrazno kao da se zakon na njih ne odnosi.
I onda kad im lijepo objasne lisicama i pendrekom onda kuku lele rasizam i kurci palci.
Pokaži ID kad ti traže i gotova stvar.
Ti crnjoguzi se ponašaju arogantno i bezobrazno kao da se zakon na njih ne odnosi.
I onda kad im lijepo objasne lisicama i pendrekom onda kuku lele rasizam i kurci palci.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
mislim da u americi se ne morapismejker wrote:posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
Guest- Guest
E pa izgleda da je i crnjo tako mislio ...bepobavulin wrote:mislim da u americi se ne morapismejker wrote:posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
Pa se debelo zajebo
Sa americkim drotovima nema zajebancije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
rasisti i nacisti - White trash
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
sam je sebe izjebao,ako hoces igrati na tu kartu ljudskih prava onda moras biti spreman na hapsenje,nekad upali nekad ne,ja se nebi zajebavao
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
danni1-
2014-04-16
A to je kod predmetne rase čest slučaj...danni1 wrote:Događa se, kad si glup.
Dodamo li k tome širenje infantilnih ideja putem liberalnih medija kako su svi ljudi isti i jednaki, dobijemo to što vidimo u uvodnom snimku...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
bio je sa pičkom u autu pa se morao malo pred njom kurčiti
Moš se t isa rogatim bosti,ali ces ti na kraju biti naboden...jel..bepobavulin wrote:mislim da u americi se ne morapismejker wrote:posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
Kad te fino pozdrave,odzdravis i pokazes ID i nastavis..tako bezbolno..
Guest- Guest
Kako bi se ti osjećao da te policija zaustavlja samo zato što si židov? Ne trebaš biti Dostojevski da vidiš da je dotični murjak teški psihopat i da je boga molio da mu se ovako nešto dogodi. Mogao je (iako mislim da po zakonu nije morao) pristojno reći da je u pitanju rutinska kontrola, ali on je očigledno želio da situacija eskalira. Vidi se i po tome kako je divljački navalio na prozor, da je skoro završio pod kotačima. Druga je stvar što se crnac išao kurčiti; kao da ne zna kakva je američka policija. Sad se sjebo za do kraja života i ako i nije bio krimos, velika je šansa da će nakon ovoga postati.pismejker wrote:posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Prije svega ,Dude,kako policija moze znati da sam ja Zidov??..Drugo,i sve da je tako,kako rekoh sa rogatima se i sa drzavom ne mos bosti,jer uvijek gubis,i sto onda umnazati nevolje...Rekoh ovdje vec jednom..u 5 godina ovdje niti jedna legitimacija,nedavno dvije seki policijotke me zaustavile,i ja fino odzravio i krenuo rukom po dokumentei ona slatkija mi kaze da mogu nastaviti..i to je to..Oh_Femder wrote:Kako bi se ti osjećao da te policija zaustavlja samo zato što si židov? Ne trebaš biti Dostojevski da vidiš da je dotični murjak teški psihopat i da je boga molio da mu se ovako nešto dogodi. Mogao je (iako mislim da po zakonu nije morao) pristojno reći da je u pitanju rutinska kontrola, ali on je očigledno želio da situacija eskalira. Vidi se i po tome kako je divljački navalio na prozor, da je skoro završio pod kotačima. Druga je stvar što se crnac išao kurčiti; kao da ne zna kakva je američka policija. Sad se sjebo za do kraja života i ako i nije bio krimos, velika je šansa da će nakon ovoga postati.pismejker wrote:posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
Druga stvar..U Jemerici panduri doista odradjuju lavovski tezak posel i oni sami su izvrgnuti sikaniranju i provokacijama..
I nadalje mislim,da lijepa,smirena i pristojna rijec,najtvrdja vrata otvaraju,pa tako,aklo je uz smijesak odzdravim i pristojno bez puno rijeci dam ID,na slican nacin ce mi se i vrnuti..cist logika..
Guest- Guest
pismejker wrote:Prije svega ,Dude,kako policija moze znati da sam ja Zidov??..Drugo,i sve da je tako,kako rekoh sa rogatima se i sa drzavom ne mos bosti,jer uvijek gubis,i sto onda umnazati nevolje...Rekoh ovdje vec jednom..u 5 godina ovdje niti jedna legitimacija,nedavno dvije seki policijotke me zaustavile,i ja fino odzravio i krenuo rukom po dokumentei ona slatkija mi kaze da mogu nastaviti..i to je to..Oh_Femder wrote:Kako bi se ti osjećao da te policija zaustavlja samo zato što si židov? Ne trebaš biti Dostojevski da vidiš da je dotični murjak teški psihopat i da je boga molio da mu se ovako nešto dogodi. Mogao je (iako mislim da po zakonu nije morao) pristojno reći da je u pitanju rutinska kontrola, ali on je očigledno želio da situacija eskalira. Vidi se i po tome kako je divljački navalio na prozor, da je skoro završio pod kotačima. Druga je stvar što se crnac išao kurčiti; kao da ne zna kakva je američka policija. Sad se sjebo za do kraja života i ako i nije bio krimos, velika je šansa da će nakon ovoga postati.pismejker wrote:posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
Druga stvar..U Jemerici panduri doista odradjuju lavovski tezak posel i oni sami su izvrgnuti sikaniranju i provokacijama..
I nadalje mislim,da lijepa,smirena i pristojna rijec,najtvrdja vrata otvaraju,pa tako,aklo je uz smijesak odzdravim i pristojno bez puno rijeci dam ID,na slican nacin ce mi se i vrnuti..cist logika..
To je sve.
Pa kad već pitaš, Dudett, po filakterijama po nosu, cirkumciziji, naglasku, ako već ne po registarskim tablicama koje provjeri za ime u roku keks. Bez brige, ako se hoće, može se. Po čemu su Švabe propoznavali u 30-im? Tak da ono, jak ti je argument.pismejker wrote:Prije svega ,Dude,kako policija moze znati da sam ja Zidov??Oh_Femder wrote:Kako bi se ti osjećao da te policija zaustavlja samo zato što si židov? Ne trebaš biti Dostojevski da vidiš da je dotični murjak teški psihopat i da je boga molio da mu se ovako nešto dogodi. Mogao je (iako mislim da po zakonu nije morao) pristojno reći da je u pitanju rutinska kontrola, ali on je očigledno želio da situacija eskalira. Vidi se i po tome kako je divljački navalio na prozor, da je skoro završio pod kotačima. Druga je stvar što se crnac išao kurčiti; kao da ne zna kakva je američka policija. Sad se sjebo za do kraja života i ako i nije bio krimos, velika je šansa da će nakon ovoga postati.pismejker wrote:posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Jesus... uglavno me smatraju talijanom,u najgorem slucaju Francuzom...nigdje u podacima,sa putovnice ne pise nacionalna pripadnost,samo drzavljanstvo..Oh_Femder wrote:Pa kad već pitaš, Dudett, po filakterijama po nosu, cirkumciziji, naglasku, ako već ne po registarskim tablicama koje provjeri za ime u roku keks. Bez brige, ako se hoće, može se. Po čemu su Švabe propoznavali u 30-im? Tak da ono, jak ti je argument.pismejker wrote:Prije svega ,Dude,kako policija moze znati da sam ja Zidov??Oh_Femder wrote:Kako bi se ti osjećao da te policija zaustavlja samo zato što si židov? Ne trebaš biti Dostojevski da vidiš da je dotični murjak teški psihopat i da je boga molio da mu se ovako nešto dogodi. Mogao je (iako mislim da po zakonu nije morao) pristojno reći da je u pitanju rutinska kontrola, ali on je očigledno želio da situacija eskalira. Vidi se i po tome kako je divljački navalio na prozor, da je skoro završio pod kotačima. Druga je stvar što se crnac išao kurčiti; kao da ne zna kakva je američka policija. Sad se sjebo za do kraja života i ako i nije bio krimos, velika je šansa da će nakon ovoga postati.pismejker wrote:posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
tako da,dosadasnji argumenti ti nisu na nivoju osnovnoskolca...idemo dalje..
svabe su "prepoznavali" u 30tima,na prvu po tradicionalnoj odjeci i frizuri,no ja nemam kikice,niti sesir,niti kljukasti nos..osim toga,imali su sVE papire u kojima je pisala i nacionalna pripadnost..a i djelatnoscu kojom su se iuglavnom Zidovi bavili..
Stvarno mlatis praznu slamu..ako se hoces kuirciti pred pendrekom,samo izvoli..
Guest- Guest
Vozio sam se masu puta s frendom zagrebačkim crncem ili njegovim bratom po Njemačkoj i svaki, ama baš svaki put kad bismo se negdje sparkirali na odmorištu, samo bi nas straga zagradio auto i dva murjaka u civilu su izletila s: - Drugs? Guns? S bjelcima mi se to u Dojčlandiji niti jednom nije dogodilo. Istog tog frenda zagrebačkog crnca je murjak u Zagrebu tražio legoš i ime oca. Ali, veli frend. Kakav ali pička ti materina! kaže murjak. A starom mu je stvarno ime Alipismejker wrote:Druga stvar..U Jemerici panduri doista odradjuju lavovski tezak posel i oni sami su izvrgnuti sikaniranju i provokacijama..Oh_Femder wrote:pismejker wrote:u 5 godina ovdje niti jedna legitimacija,nedavno dvije seki policijotke me zaustavile,i ja fino odzravio i krenuo rukom po dokumentei ona slatkija mi kaze da mogu nastaviti..i to je to..
Oh_Femder wrote:Vozio sam se masu puta s frendom zagrebačkim crncem ili njegovim bratom po Njemačkoj i svaki, ama baš svaki put kad bismo se negdje sparkirali na odmorištu, samo bi nas straga zagradio auto i dva murjaka u civilu su izletila s: - Drugs? Guns? S bjelcima mi se to u Dojčlandiji niti jednom nije dogodilo. Istog tog frenda zagrebačkog crnca je murjak u Zagrebu tražio legoš i ime oca. Ali, veli frend. Kakav ali pička ti materina! kaže murjak. A starom mu je stvarno ime Alipismejker wrote:Druga stvar..U Jemerici panduri doista odradjuju lavovski tezak posel i oni sami su izvrgnuti sikaniranju i provokacijama..Oh_Femder wrote:pismejker wrote:u 5 godina ovdje niti jedna legitimacija,nedavno dvije seki policijotke me zaustavile,i ja fino odzravio i krenuo rukom po dokumentei ona slatkija mi kaze da mogu nastaviti..i to je to..
vjerovatno si neka kriminalna faca... ..znas tamo na "granici" svabij i austrije..ono skrenes sa autobana,i kao neka kontrola...svi skrecvu,zaobilazno,a ja pravo paralelnom..pandur pogleda mene auto i nista,vrati se svom poslu...
nije to jos nish...
idemo u Kajufland Rujka i ja..oboje ruksaci na ledjima,oboje tamnije odjeveni u hudije i trenirke..
cura tamo na prolazu,zamoli Rujku da ostav iRuksak,meni nista....e jes ova podivljala i popizdila,jos i po meni pocela pizditi..
Guest- Guest
Koliko ono tvoji tvrde da vas je nestalo u 2. sv. ratu? 6 milijuna ili tako nešto. Biće da nisi ništa naučio od učiteljice života. Znaš onu staru mudrost: - što je bilo, bit će opetpismejker wrote:Jesus... uglavno me smatraju talijanom,u najgorem slucaju Francuzom...nigdje u podacima,sa putovnice ne pise nacionalna pripadnost,samo drzavljanstvo..Oh_Femder wrote:Pa kad već pitaš, Dudett, po filakterijama po nosu, cirkumciziji, naglasku, ako već ne po registarskim tablicama koje provjeri za ime u roku keks. Bez brige, ako se hoće, može se. Po čemu su Švabe propoznavali u 30-im? Tak da ono, jak ti je argument.pismejker wrote:Prije svega ,Dude,kako policija moze znati da sam ja Zidov??Oh_Femder wrote:Kako bi se ti osjećao da te policija zaustavlja samo zato što si židov? Ne trebaš biti Dostojevski da vidiš da je dotični murjak teški psihopat i da je boga molio da mu se ovako nešto dogodi. Mogao je (iako mislim da po zakonu nije morao) pristojno reći da je u pitanju rutinska kontrola, ali on je očigledno želio da situacija eskalira. Vidi se i po tome kako je divljački navalio na prozor, da je skoro završio pod kotačima. Druga je stvar što se crnac išao kurčiti; kao da ne zna kakva je američka policija. Sad se sjebo za do kraja života i ako i nije bio krimos, velika je šansa da će nakon ovoga postati.pismejker wrote:posteno...jebiga,kad neki ne komanduju svom egu...po zakonu i moras pokazati ID..i sto je tu problem??
tako da,dosadasnji argumenti ti nisu na nivoju osnovnoskolca...idemo dalje..
svabe su "prepoznavali" u 30tima,na prvu po tradicionalnoj odjeci i frizuri,no ja nemam kikice,niti sesir,niti kljukasti nos..osim toga,imali su sVE papire u kojima je pisala i nacionalna pripadnost..a i djelatnoscu kojom su se iuglavnom Zidovi bavili..
Stvarno mlatis praznu slamu..ako se hoces kuirciti pred pendrekom,samo izvoli..
Similar topics
» Tito i estrada:Tko mu je pjevao a tko mu nije htio pjevati
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» VL agitpro: Murat nije htio prodati žicu zlom Orbanu
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
» Francuski desničari izmlatili Arapkinju nasri ulice
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» VL agitpro: Murat nije htio prodati žicu zlom Orbanu
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
» Francuski desničari izmlatili Arapkinju nasri ulice
Page 1 of 2