Trecina Srba ne zeli vidjeti hrvatske nogometase u Zvezdi i Partizanu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trecina Srba ne zeli vidjeti hrvatske nogometase u Zvezdi i Partizanu
Evo ovdje san baš jučer pisa kako je Ujedinjena grupa kupila Pink tv u BiH i Cg
https://www.ex-iskon-pleme.com/t31666-nova-bh-najgledanija-tv-stanica-u-bih
Nova tv , sportska mafija , prava tv prenosa
Sad se netko pita tko će forsiforsirat to da npr srpski klub kupi bar jednog hrvatskog igrača ?
Pa upravo oni jer će se onda pisat i u Srbiji i u Hrvatskoj o tome i ljudi će to pratit a oni drže prava prenosa tv na sport
Zašto da imaš crnca iz Tanzanije kad moš kupit nekog Srbu iz Zaječara o kojem bar netko nešto zna , sportski novinari se rraspišu , raste ggledanost bla blla bla
Sport a posebno nogomet je postao čisti biznis , to misli na ovaj klupski nogomet ne na repreprezentacije jer tu ipak nema kupovine igrača
A ako je nešto biznis a onda je biznis
https://www.ex-iskon-pleme.com/t31666-nova-bh-najgledanija-tv-stanica-u-bih
Nova tv , sportska mafija , prava tv prenosa
Sad se netko pita tko će forsiforsirat to da npr srpski klub kupi bar jednog hrvatskog igrača ?
Pa upravo oni jer će se onda pisat i u Srbiji i u Hrvatskoj o tome i ljudi će to pratit a oni drže prava prenosa tv na sport
Zašto da imaš crnca iz Tanzanije kad moš kupit nekog Srbu iz Zaječara o kojem bar netko nešto zna , sportski novinari se rraspišu , raste ggledanost bla blla bla
Sport a posebno nogomet je postao čisti biznis , to misli na ovaj klupski nogomet ne na repreprezentacije jer tu ipak nema kupovine igrača
A ako je nešto biznis a onda je biznis
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ja jedva čekam da mi u Hajduka dovuću nekog Srbu iz Zaječara da mu možemo jebat majku
Šalim se , brige me al al očito će United grupa ( vlasnik Nove tv ) gurat to da se mediji raspišu jer crnac iz Tanzanije je nepoznanica i nije zanimljiv a neki igrač Hajduka koji ode igrat u NK Zaječar je ipak vijest
Šalim se , brige me al al očito će United grupa ( vlasnik Nove tv ) gurat to da se mediji raspišu jer crnac iz Tanzanije je nepoznanica i nije zanimljiv a neki igrač Hajduka koji ode igrat u NK Zaječar je ipak vijest
2014-04-11
Ja se cudim kako je netko bio tolikinoptimist da ce juga opstat a samo kad uzmes kakvim su se pogrdama 'castili' igraci velike cetvorke i klubovi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Onaj neki lik iz HR, odlucio doci u Srbiju, jer je to po njemu bio najbolji korak za njegovu karijeru.
Dosao u Mega basket, vidim igra u Lejkersima sada.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Ekipa je menadzerska, nemaju navijace, cist biznis.
2014-08-25
U redove Crvene zvezde mogao bi da stigne bivši učenik trenera crveno-belih Vladana Milojevića, rezerni čuvar mreže Olimpijakosa Andreas Janotis, koji bi u Beograd mogao kao slobodan igrač.
šampion će zadržati Milana Borjana u klubu, ali se čelnici Zvezde nadaju da bi na leto mogli da izvuku veliki novac na transferu sjajnog golmana. Borjanu je ponuđen novi ugovor vredan 500.000 evra što je više nego duplo u odnosu na ono što trenutno u Ljutice Bogdana, ali ga još nije prihvatio…
šampion će zadržati Milana Borjana u klubu, ali se čelnici Zvezde nadaju da bi na leto mogli da izvuku veliki novac na transferu sjajnog golmana. Borjanu je ponuđen novi ugovor vredan 500.000 evra što je više nego duplo u odnosu na ono što trenutno u Ljutice Bogdana, ali ga još nije prihvatio…
2014-08-25
2014-08-25
Pa e , to ti je ono imaš momka u žnj nogometnoj ligi Srbije , nema vezu za upast u bolji klub , neki menađer povezan npr s Hajdukom , uzmi ga pa ako se proda pola pola provizija a tom igraču je interes da igra negdje gdje je vidljiv a u Hajduku je vidljiv stranim menađerima a u NK Zaječaru u drugoj ligi Srbije nije vidljivSerbinho-3 wrote:Onaj neki lik iz HR, odlucio doci u Srbiju, jer je to po njemu bio najbolji korak za njegovu karijeru.
Bolji klub ovdje može bit i klub iz Srbije , nemora nužno neki strani kad ga se uoći u Hajduku a momak igra odlično
To ti je biznis
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gotovo trećina Hrvata ne želi da im dijete bude u vezi s crncem
» Macron želi vidjeti Merkel na čelu Europske komisije
» Papa Franjo na sto muka ode ekumena u TPM:'Kiril me muljao a Putin me ne zeli vidjeti'
» Sukob u Zvezdi-Stanković Borjanu:Ti si najveće smeće koje je ikada bilo u Zvezdi
» Vučic : Đukanović želi Crnu Goru bez Srba
» Macron želi vidjeti Merkel na čelu Europske komisije
» Papa Franjo na sto muka ode ekumena u TPM:'Kiril me muljao a Putin me ne zeli vidjeti'
» Sukob u Zvezdi-Stanković Borjanu:Ti si najveće smeće koje je ikada bilo u Zvezdi
» Vučic : Đukanović želi Crnu Goru bez Srba
Page 2 of 2