Rijeka gori, a Odojko se ceslja
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Rijeka gori, a Odojko se ceslja
Autotrolejevi busevi gore jedan za drugim
nema vozaca, nema vise ni dovoljno putnika...a za 11 mjeseci Rijeka ce biti EPK
nema vozaca, nema vise ni dovoljno putnika...a za 11 mjeseci Rijeka ce biti EPK
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: Rijeka gori, a Odojko se ceslja
U posljednjih godinu dana izgorjelo je čak šest Autotrolejevih autobusa, a posljednji prošlog tjedna pored vijadukta Svilno.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Niti jedan projekt zamisljen od crvenih kmera od godine 2000 do danas nije ostvaren i ispunjen...
gdje su pare Odojko?
gdje su pare Odojko?
flumen-
2015-08-21
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:jebo autobuse glavno da ima para za galeba
nema ni to, preracunali se...
flumen-
2015-08-21
jebo to...bitno da si ljevicar sve drugo ti je oprostenoflumen wrote:marcellus wrote:jebo autobuse glavno da ima para za galeba
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:jebo autobuse glavno da ima para za galeba
to je to. marčelo ima fetiš na banane sad se ulovio za banana boat Ramb III.
The Italian auxiliary cruiser Ramb III was built at Genoa by Ansaldo in 1938.
Ramb III was the third of four sister ships all built to the same design. The other ships were the Ramb I, the Ramb II, and the Ramb IV. The four ships were built for the Royal Banana Monopoly Business (Regia Azienda Monopolio Banane). These ships were originally built to be "banana boats", built for transporting refrigerated bananas to Europe from Somaliland and Eritrea in Italian East Africa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Italian_auxiliary_cruiser_Ramb_III
Guest- Guest
vozio sam se rijekom, evo tih malo vise od 11 mjeseci do EPK i nisam primijetio ni da je jedan euro ulozen u sredjivanje grada, setnica, fasada...ako grad bude pun turista iz cijelog svijeta - bit ce me sram...
flumen-
2015-08-21
vuksadinare wrote:jebo to...bitno da si ljevicar sve drugo ti je oprostenoflumen wrote:marcellus wrote:jebo autobuse glavno da ima para za galeba
je ovo je bitno a ne udbaš Tedeschi...
Guest- Guest
flumen wrote:marcellus wrote:jebo autobuse glavno da ima para za galeba
znam, piso sam o tome :)
https://narod.hr/hrvatska/problemi-za-obersnela-obnova-titovog-galeba-bit-ce-dvostruko-skuplja-nego-sto-je-planirano
al ne boj se, za titinog galeba će debeli nać para i za frljića... fasade u centru, kolodvor, autobusi, jebo to
flumen wrote:vozio sam se rijekom, evo tih malo vise od 11 mjeseci do EPK i nisam primijetio ni da je jedan euro ulozen u sredjivanje grada, setnica, fasada...ako grad bude pun turista iz cijelog svijeta - bit ce me sram...
rijeku pamtim još iz šezdesetih... svi drugi gradovi u kojima sam bio su se od onda promijenili do neprepoznatljivosti
jedino je rijeka ostala ista
sto se bunis...autohtono je..vonja po domaci a to stranci obozavaju i placajumarcellus wrote:flumen wrote:vozio sam se rijekom, evo tih malo vise od 11 mjeseci do EPK i nisam primijetio ni da je jedan euro ulozen u sredjivanje grada, setnica, fasada...ako grad bude pun turista iz cijelog svijeta - bit ce me sram...
rijeku pamtim još iz šezdesetih... svi drugi gradovi u kojima sam bio su se od onda promijenili do neprepoznatljivosti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dječja bolnica je u sličnom stanju ko i galeb al za to debelo krme nije tražilo pare od EU
marcellus wrote:flumen wrote:vozio sam se rijekom, evo tih malo vise od 11 mjeseci do EPK i nisam primijetio ni da je jedan euro ulozen u sredjivanje grada, setnica, fasada...ako grad bude pun turista iz cijelog svijeta - bit ce me sram...
nije točno.
Guest- Guest
rođo, ja mislio tvoja tema, po naslovu, znam da voliš odojka
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Gnječ wrote:marcellus wrote:flumen wrote:vozio sam se rijekom, evo tih malo vise od 11 mjeseci do EPK i nisam primijetio ni da je jedan euro ulozen u sredjivanje grada, setnica, fasada...ako grad bude pun turista iz cijelog svijeta - bit ce me sram...
nije točno.
nije, istina, rafinerija je tada bila u puno boljem stanju, kao i željeznički kolodvor, luka rijeka je bila jaka a danas ne postoji iako je sagrađena auto cesta, i austrougarske fasade su se onda još nekako držale a danas su skroz propale
ukratko grad je onda bio manje propao nego danas.
i imao je 160.000 stanovnika, danas nema niti sto tisuća
Gnječ wrote:marcellus wrote:flumen wrote:vozio sam se rijekom, evo tih malo vise od 11 mjeseci do EPK i nisam primijetio ni da je jedan euro ulozen u sredjivanje grada, setnica, fasada...ako grad bude pun turista iz cijelog svijeta - bit ce me sram...
nije točno.
imas Kaufland, rujevicu i Tower...sve drugo je Marcel u pravu
flumen-
2015-08-21
marcellus wrote:dječja bolnica je u sličnom stanju ko i galeb al za to debelo krme nije tražilo pare od EU
dječja bolnica je vlasništvo države a ne lokalne samouprave. nemožeš od EU tražiti pare za obnovu nečega što nisi vlasnik.
Guest- Guest
ljubo1212 wrote:rođo, ja mislio tvoja tema, po naslovu, znam da voliš odojka
ko travko eskapedinja... koji je još tu, dok travko štrajka i dalje, ratuje s cukerbergom umjesto da se vrati doma
flumen wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:flumen wrote:vozio sam se rijekom, evo tih malo vise od 11 mjeseci do EPK i nisam primijetio ni da je jedan euro ulozen u sredjivanje grada, setnica, fasada...ako grad bude pun turista iz cijelog svijeta - bit ce me sram...
nije točno.
imas Kaufland, rujevicu i Tower...sve drugo je Marcel u pravu
pa to ja isto mogu reć i za ustaško udbaški Zagreb. imaš par izgrađenih poslovnih zgrada a ostalo je i dalje sve kao i prije ruševine svuda.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HDZ:'Europa gori a Selak Raspudic se ceslja i misli da je vazna'
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Car Odojko amenovao intendanta riječkoga HNK
» Odojko Obersnel odlazi sluzbeno u mirovinu?!
» FBI ceslja Fondaciju Klinton
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Car Odojko amenovao intendanta riječkoga HNK
» Odojko Obersnel odlazi sluzbeno u mirovinu?!
» FBI ceslja Fondaciju Klinton
Page 1 of 3