Orban odbio naređenje Amerike
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Orban odbio naređenje Amerike
kofein wrote:02.02. klub King Đakovo
Tko su ove starkelje što pokušavaju ispasti frajeri :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
C,c,c,c,c... kakve rupe u opstoj kulturi... "Bez starca nema udarca". Idi, poslusaj, pa se vrni da das ocenu...Hektorović wrote:kofein wrote:02.02. klub King Đakovo
Hektorović wrote:kofein wrote:02.02. klub King Đakovo
Intelektualci, doduše starkelje, ali ....ima vremena skužit ćeš. Ne piše sve u Story-ju i Gloriji :D
Guest- Guest
Stanojko wrote:Kenjas. ZNG nema rock odeljenje! Tu samo pici cajka!kofein wrote:Stanojko wrote:Ne propustaj. Malo zestokog R`n`R u gomili djubreta.
Idem naravno. Kao predstavnik ZNG-a - rock odjeljenje.
Pa i ti si Čičice gostovao, pa smo te zaklali zamalo. Se sEćaš ?
Narafski da se secam. Bile dobre one ruske subare bogami... :)
a marko je šta? Čobanski rock, etno rock, ali i dalje rock, ne cajka...
p.s. ima dobrih beogradskih bendova, od onog najboljeg doduše niko više nije živ, heroin je kuja...
al neki bajage što su po kninu pjevali za okupacije, to šic
Marko je cobanski POP...marcellus wrote:Stanojko wrote:Kenjas. ZNG nema rock odeljenje! Tu samo pici cajka!kofein wrote:Stanojko wrote:Ne propustaj. Malo zestokog R`n`R u gomili djubreta.
Idem naravno. Kao predstavnik ZNG-a - rock odjeljenje.
Pa i ti si Čičice gostovao, pa smo te zaklali zamalo. Se sEćaš ?
Narafski da se secam. Bile dobre one ruske subare bogami... :)
a marko je šta? Čobanski rock, etno rock, ali i dalje rock, ne cajka...
Bajaga je soft pop i bezveze.marcellus wrote:p.s. ima dobrih beogradskih bendova, od onog najboljeg doduše niko više nije živ, heroin je kuja...
....i on čita Gloriju.
Guest- Guest
Evo da te castim jednim dobrim "uradkom". Ova ekipa me prijatno iznenadila, mislio sam da danas vise niko ne svira sto je cici milo... (p.s. i pevac ce Milanovim putem.. :))marcellus wrote:p.s. ima dobrih beogradskih bendova, od onog najboljeg doduše niko više nije živ, heroin je kuja...
Stanojko wrote:Evo da te castim jednim dobrim "uradkom". Ova ekipa me prijatno iznenadila, mislio sam da danas vise niko ne svira sto je cici milo... (p.s. i pevac ce Milanovim putem.. :))marcellus wrote:p.s. ima dobrih beogradskih bendova, od onog najboljeg doduše niko više nije živ, heroin je kuja...
Ja ih se sjećam po pjesmi Proći će i njihovo gdje ej bio nekakav rege-dab fazon...ovdje praše. Specifičan glas.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da, totalno netipicno za njih. Vrlo sam se prijatno iznenadio...epikur37 wrote:Stanojko wrote:Evo da te castim jednim dobrim "uradkom". Ova ekipa me prijatno iznenadila, mislio sam da danas vise niko ne svira sto je cici milo... (p.s. i pevac ce Milanovim putem.. :))marcellus wrote:p.s. ima dobrih beogradskih bendova, od onog najboljeg doduše niko više nije živ, heroin je kuja...
Ja ih se sjećam po pjesmi Proći će i njihovo gdje ej bio nekakav rege-dab fazon...ovdje praše. Specifičan glas.
kofein wrote:Džastin Biber za Hektorovića. :)
Dobro gene je milenijalac...lady gaga, justin... :)
2015-08-06
Stanojko wrote:C,c,c,c,c... kakve rupe u opstoj kulturi... "Bez starca nema udarca". Idi, poslusaj, pa se vrni da das ocenu...
Ko što kaže Raspudić, rok je mrtav, nađi neki bend koji puni dvorane a da su mlađi od 45...
2018-04-10
epikur37 wrote:kofein wrote:Džastin Biber za Hektorovića. :)
Dobro gene je milenijalac...lady gaga, justin... :)
Više Drake, Kanye od te strane ekipe :D
2018-04-10
Pa jbga, nismo mi krivi sto klinci nemaju ukusa, ili tacnije, sto gutaju govna koja im se serviraju...Hektorović wrote:Stanojko wrote:C,c,c,c,c... kakve rupe u opstoj kulturi... "Bez starca nema udarca". Idi, poslusaj, pa se vrni da das ocenu...
Ko što kaže Raspudić, rok je mrtav, nađi neki bend koji puni dvorane a da su mlađi od 45...
Meni je goribor vrh. https://www.youtube.com/watch?v=uSx1U-etZ-k
Doduše imam frenda iz Bora, veli da su se umislili i ne vole ih doma :D
Doduše imam frenda iz Bora, veli da su se umislili i ne vole ih doma :D
2015-08-06
Stanojko wrote:Pa jbga, nismo mi krivi sto klinci nemaju ukusa, ili tacnije, sto gutaju govna koja im se serviraju...
Ja osobno i ne podnosim cajke, no čovjek se mora ponekad prilagoditi ogromnoj većini i istrpiti...
2018-04-10
Vidis...ne mora.Hektorović wrote:Stanojko wrote:Pa jbga, nismo mi krivi sto klinci nemaju ukusa, ili tacnije, sto gutaju govna koja im se serviraju...
Ja osobno i ne podnosim cajke, no čovjek se mora ponekad prilagoditi ogromnoj većini i istrpiti...
Stanojko wrote:Vidis...ne mora.Hektorović wrote:Stanojko wrote:Pa jbga, nismo mi krivi sto klinci nemaju ukusa, ili tacnije, sto gutaju govna koja im se serviraju...
A gle, vi baš imate raznoliku ponudu, od Exita, Nišvilla, Guče (tu ipak nisam bio jer kad čujem trubače ide mi se po pušku)...
2018-04-10
Gene, ne moraš trpiti cajke da bi došao do mindže.
Ženske ne love u večernjim izlascima, nego na pijaci, u pekarni, liftu, kod šaltera, autobusu, knjižnici i to...
Ženske ne love u večernjim izlascima, nego na pijaci, u pekarni, liftu, kod šaltera, autobusu, knjižnici i to...
2015-08-06
Ma nije uopće zbog toga, druge su stvari u pitanju ;)epikur37 wrote:Gene, ne moraš trpiti cajke da bi došao do mindže.
2018-04-10
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Orban nije poslušao Trumpa: Odbio izručiti SAD-u dvojicu Rusa
» PUTIN I REPTILI IZ AMERIKE
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Glas Amerike
» PUTIN I REPTILI IZ AMERIKE
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Glas Amerike
Page 2 of 4