Kolinda: Amerikanci su otpočetka bili jasni oko aviona
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kolinda: Amerikanci su otpočetka bili jasni oko aviona
HRVATSKA predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kazala je u razgovoru za N1 da su Amerikanci od početka bili jasni oko tehničkih uvjeta za transfer zrakoplova F-16, ali i da nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
Predsjednica je demantirala i postojanje američkog 'non-papera' kojim je upozoreno na eventualne probleme oko transfera izraelskih zrakoplova F-16 Barak.
Kaže da je postojao samo tzv. 'white paper' s američkim tehničkim uputama za sve ponude pristigle ponude na natječaj MORH-a koje su uključivale izvorno američke zrakoplove.
"Pitala sam veleposlanika Kohorsta vrlo izravno postoji li taj non-paper o kojem se govori u hrvatskoj javnosti", otkrila je predsjednica.
"Veleposlanik mi je doslovno rekao da se tehničke upute SAD-a, ne samo u okviru izraelske ponude, već i grčke ponude, pa i same američke ponude koja se odnosila na nove F-16 blok 70 - 72, interpretiraju kao non-paper", rekla je Grabar-Kitarović.
Predsjednica je demantirala i postojanje američkog 'non-papera' kojim je upozoreno na eventualne probleme oko transfera izraelskih zrakoplova F-16 Barak.
Kaže da je postojao samo tzv. 'white paper' s američkim tehničkim uputama za sve ponude pristigle ponude na natječaj MORH-a koje su uključivale izvorno američke zrakoplove.
"Pitala sam veleposlanika Kohorsta vrlo izravno postoji li taj non-paper o kojem se govori u hrvatskoj javnosti", otkrila je predsjednica.
"Veleposlanik mi je doslovno rekao da se tehničke upute SAD-a, ne samo u okviru izraelske ponude, već i grčke ponude, pa i same američke ponude koja se odnosila na nove F-16 blok 70 - 72, interpretiraju kao non-paper", rekla je Grabar-Kitarović.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Kolinda: Amerikanci su otpočetka bili jasni oko aviona
"Moram reći da su u cijelom procesu Amerikanci bili vrlo kooperativni i kad kažu da su otpočetka bili jasni koji su uvjeti potrebni, da, to je točno, međutim nitko nije mogao predvidjeti da će u konačnici nastati ovi problemi koji su nastali između Izraela i SAD-a", objasnila je predsjednica.
ova nas drzi za retarde
Naglasila je da propali proces nabave F-16 Barak ne smatra hrvatskom diplomatskom blamažom jer je Izrael preuzeo odgovornost da ishodi američko odobrenje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-amerikanci-su-otpocetka-bili-jasni-oko-aviona/2059425.aspx
ova nas drzi za retarde
2014-04-12
Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
tako ja to vidim
2014-04-12
Ostavka, ostavka...a di su pištaljke i lonci s poklopcima?debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
tako ja to vidim
Kraljica prska po Krsti.
Krstičević jednostavno nije niti svijestan u što je on upao.. on onako JNA oficir, ne zna niti eng niti RH jezik a kamo li još koji drugi strani, nema pojma gdje je upao u sukob Kolinda vs Plenki, dvije visoko obrazovane osobe, Plenki je igra EU struje, Macrona i Junkera i Merkelice, Kolinda je na strani Trumpa i USA, viša politika, diplomacija, šta ovaj Krsto zna u šta se uvuka, on je vjerojatno u svemu vidio 10% provizije na nabavu djelova i održavanje
Krstičević jednostavno nije niti svijestan u što je on upao.. on onako JNA oficir, ne zna niti eng niti RH jezik a kamo li još koji drugi strani, nema pojma gdje je upao u sukob Kolinda vs Plenki, dvije visoko obrazovane osobe, Plenki je igra EU struje, Macrona i Junkera i Merkelice, Kolinda je na strani Trumpa i USA, viša politika, diplomacija, šta ovaj Krsto zna u šta se uvuka, on je vjerojatno u svemu vidio 10% provizije na nabavu djelova i održavanje
Eroo wrote:Ostavka, ostavka...a di su pištaljke i lonci s poklopcima?debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
tako ja to vidim
ako on sam nema dovoljno svijesti da treba otici i ostati velik sacekati cu trenutak da ga plenky ispljune osramocena
2014-04-12
Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
tako ja to vidim
Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
tako ja to vidim
po ovom primjeru se vidi da su rvati kokošari i mučki prevaranti. hrvati imaju krilaticu, motto: AKO PROĐE - PROĐE ...
ovo sa avionima je klasičan primijer APP prevare.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
tako ja to vidim
po ovom primjeru se vidi da su rvati kokošari i mučki prevaranti. hrvati imaju krilaticu, motto: AKO PROĐE - PROĐE ...
Da je prošlo, bi li nam onda čestitao? Bi kurac!
Ti si takav čovjek. Ti jednostavno ne voliš Hrvate. Priznaj!
crvenkasti-
2014-04-17
APP je mudra politika. Sad kad nije prošlo, probat ćemo pošteno. A razlika je oko pola milijarde dolarah!Gnječ wrote:Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
tako ja to vidim
Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
tako ja to vidim
ne pricaj gluposti , svako jutro kad ustanes brojcanik troskova krene
a ovdje je stotine ljudi nesto radilo/putovalo/pripremalo
2014-04-12
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:
Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.
tako ja to vidim
Da je prošlo, bi li nam onda čestitao? Bi kurac!
Ti si takav čovjek. Ti jednostavno ne voliš Hrvate. Priznaj!
nije da ih volim niti mrzim, alergičan sam na hrvate. alergija je alergija netko je alergičan na pelud, neku hranu, ubod ose, itd... a ja sam alergičan na hrvate i to svima kažem bez problema.
Guest- Guest
Regoč wrote:APP je mudra politika. Sad kad nije prošlo, probat ćemo pošteno. A razlika je oko pola milijarde dolarah!Gnječ wrote:Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:
Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.
tako ja to vidim
poštenje u hrvatah? daj nemoj me zajebavat.
Guest- Guest
hrvat: APP?
strani investitor: ABC!
strani investitor: ABC!
Guest- Guest
Istraživanje tržišta! Da si se ikada bavil javnom nabavom, znal bi da je to nužnost.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:Tako je, svi smo računali na židski lobij, kad ono - prc; lova je važnija od Židah i Izraela.debotoijusto wrote:Nitko nije mogao predvidjeti kakvi će problemi nastati između SAD-a i Izraela po tom pitanju.
tako ja to vidim
Više no u boškarina koji se u Bibliji spominje više od Isusa.Gnječ wrote:Regoč wrote:APP je mudra politika. Sad kad nije prošlo, probat ćemo pošteno. A razlika je oko pola milijarde dolarah!Gnječ wrote:Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:
racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznika
tako ja to vidim
poštenje u hrvatah? daj nemoj me zajebavat.
Regoč wrote:Istraživanje tržišta! Da si se ikada bavil javnom nabavom, znal bi da je to nužnost.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznikaRegoč wrote:
tako ja to vidim
istrazivanje trzista
2014-04-12
Jebi ga; htjel, ne htjel, zakonska je obveza. Tonere možeš potražiti na netu, ali zrakoplove moraju isprobati praktičari.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Istraživanje tržišta! Da si se ikada bavil javnom nabavom, znal bi da je to nužnost.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Hrvatska za zrakoplove nije uplatila ni lipe, ni centa, ni agore. Za Hrvatsku nema novčane štete!debotoijusto wrote:
racunica nije upalila dakle netko mora biti odgovoran za gubitak vremena/novca poreznih obveznika
tako ja to vidim
istrazivanje trzista
Oduvik.debotoijusto wrote:"Moram reći da su u cijelom procesu Amerikanci bili vrlo kooperativni i kad kažu da su otpočetka bili jasni koji su uvjeti potrebni, da, to je točno, međutim nitko nije mogao predvidjeti da će u konačnici nastati ovi problemi koji su nastali između Izraela i SAD-a", objasnila je predsjednica.Naglasila je da propali proces nabave F-16 Barak ne smatra hrvatskom diplomatskom blamažom jer je Izrael preuzeo odgovornost da ishodi američko odobrenje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-amerikanci-su-otpocetka-bili-jasni-oko-aviona/2059425.aspx
ova nas drzi za retarde
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
Page 1 of 2