Dodik sutra s ambasadorima Rusije i Srbije, najavio sastanak s Vučićem ...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dodik sutra s ambasadorima Rusije i Srbije, najavio sastanak s Vučićem ...
Regoč wrote:I ja sam sa Živkom Juzbašićem bil u Glini 2011. pa se ne kurčim! A u Banjaluci s Kosjenkom u ljeto 2017.epikur37 wrote:Regoč wrote:Da, mislil sam da je i formalno glavni grad postala Banjaluka, ali nije; formalno je i daje Istočno Sarajevo, ali su u stvarnosti sve institucije u Banjaluci.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Da, vidim, de iure i de facto.
de facto je bl
Bio sam u BL 1998 s Ivanom Zvonimirom Čičkom i Slobodanom Uzelcom...tom prigodom sam kupio Faulknerov Krik i bijes...ali roman toka svijesti nije za mene..
Ne mogu vjerovati...ti u okupiranoj BL :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Izvidnica, mora njetko i to. A u mojih sam godinah manje sumnjiv nego mlađahni Assad.epikur37 wrote:Regoč wrote:I ja sam sa Živkom Juzbašićem bil u Glini 2011. pa se ne kurčim! A u Banjaluci s Kosjenkom u ljeto 2017.epikur37 wrote:Regoč wrote:Da, mislil sam da je i formalno glavni grad postala Banjaluka, ali nije; formalno je i daje Istočno Sarajevo, ali su u stvarnosti sve institucije u Banjaluci.epikur37 wrote:
de facto je bl
Bio sam u BL 1998 s Ivanom Zvonimirom Čičkom i Slobodanom Uzelcom...tom prigodom sam kupio Faulknerov Krik i bijes...ali roman toka svijesti nije za mene..
Ne mogu vjerovati...ti u okupiranoj BL :D
E nasto taj Dodo slici
Na karikaturu covjeka, debele kobase pod bradom a oci izbuljio ko autobus zeta
Nemere taj ni u glavi imati nesto vise
Sve mu preslo u mast
Na karikaturu covjeka, debele kobase pod bradom a oci izbuljio ko autobus zeta
Nemere taj ni u glavi imati nesto vise
Sve mu preslo u mast
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dodik najavio prijavu protiv Podžića jer je otkazao vježbu sa Vojskom Srbije
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Pompeo: Sastanak s vučićem bio produktivan, srbija i kosovo će normalizirati odnose
» A.Vuchić sutra u Mostaru: Planiran sastanak s Dodikom i Čovićem
» Sastanak Čović-Dodik
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Pompeo: Sastanak s vučićem bio produktivan, srbija i kosovo će normalizirati odnose
» A.Vuchić sutra u Mostaru: Planiran sastanak s Dodikom i Čovićem
» Sastanak Čović-Dodik
Page 2 of 2