Slavonski Brod
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Slavonski Brod
Ono što su zaboravili napisati je da se sumnja da kao gorivo koriste ne drvni otpad, već sirovo, komercijalno drvo.ostrakon wrote:Slavonska tvrtka u pogon pustila postrojenje vrijedno 17 milijuna eura
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Islamistički borci ne žele ostati u Hrvatskoj, njihov je cilj Njemačka pa ne možemo ni na koji način računati s njima, a što je u konačnici dobro za domovinu nam. K tomu, što oni imaju sa Srbima? Kao da mene netko nagovara na borbu protiv Turakah jer su ubijali Armence.epikur37 wrote:Ako ih regoch obradi poltiički možda izbiju na Drinu :D
To bi bilo jako glupo, skupo i štetno...Regoč wrote:Ono što su zaboravili napisati je da se sumnja da kao gorivo koriste ne drvni otpad, već sirovo, komercijalno drvo.ostrakon wrote:Slavonska tvrtka u pogon pustila postrojenje vrijedno 17 milijuna eura
Guest- Guest
ostrakon wrote:To bi bilo jako glupo, skupo i štetno...Regoč wrote:Ono što su zaboravili napisati je da se sumnja da kao gorivo koriste ne drvni otpad, već sirovo, komercijalno drvo.ostrakon wrote:Slavonska tvrtka u pogon pustila postrojenje vrijedno 17 milijuna eura
ovo mi pali podvala.. ono otvaraju peć, a usput logor za izbjeglice..
Guest- Guest
Ima li Saponija kakve pogone u S. Brodu?neoliberalni_placenik wrote:
Ako će proizvoditi sapun, a kao nusprodukt imati plin, onda tko zna...
Guest- Guest
ostrakon wrote:Ima li Saponija kakve pogone u S. Brodu?neoliberalni_placenik wrote:
lako je pokrenuti invsticiju... neka se steknu povoljni tržišni uvjeti..recimo jeftina i pristupačna sirovina(iz logora) koja će se koristiti u proizvodnji higijenskih potrepština , i -u- slavonci koji su spremni raditi tu
Guest- Guest
Velika je nezaposlenost, svatko traži stalan izvor zarade.neoliberalni_placenik wrote:lako je pokrenuti invsticiju... neka se steknu povoljni tržišni uvjeti..recimo jeftina i pristupačna sirovina(iz logora) koja će se koristiti u proizvodnji higijenskih potrepština , i -u- slavonci koji su spremni raditi tuostrakon wrote:Ima li Saponija kakve pogone u S. Brodu?neoliberalni_placenik wrote:
Sumnja se, ne tvrdim. Možda su samo glasine zavidnikah, volio bih da je tako te da se rabe mljevene skele, rezano granje drveća i slično.ostrakon wrote:To bi bilo jako glupo, skupo i štetno...Regoč wrote:Ono što su zaboravili napisati je da se sumnja da kao gorivo koriste ne drvni otpad, već sirovo, komercijalno drvo.ostrakon wrote:Slavonska tvrtka u pogon pustila postrojenje vrijedno 17 milijuna eura
neoliberalni_placenik wrote:ostrakon wrote:To bi bilo jako glupo, skupo i štetno...Regoč wrote:Ono što su zaboravili napisati je da se sumnja da kao gorivo koriste ne drvni otpad, već sirovo, komercijalno drvo.ostrakon wrote:Slavonska tvrtka u pogon pustila postrojenje vrijedno 17 milijuna eura
A iz jednog kampa u Bavarskoj nestalo 700 ilegalnih imigranata a nisu ni registrirani
Tko zna di su, dobro ti govoriš.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» CSI Slavonski Brod
» Trump spasio Slavonski Brod
» Slavonski Brod uskoro dobiva svoj prvi McDonald's
» Zadar i Slavonski Brod najmlađi gradovi u RH, sve više novorođenih
» Teretna vozila ne mogu preko prijelaza Slavonski Brod
» Trump spasio Slavonski Brod
» Slavonski Brod uskoro dobiva svoj prvi McDonald's