Vlasnik splitske građevinske firme prisiljen na uvoz radne snage: Hrvati neće plaću od 10.000 kuna! Odu u Njemačku, a onda im ostane neznatno više od onog što mogu dobiti i ovdje
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vlasnik splitske građevinske firme prisiljen na uvoz radne snage: Hrvati neće plaću od 10.000 kuna! Odu u Njemačku, a onda im ostane neznatno više od onog što mogu dobiti i ovdje
Boli armirača uvce da li armira vijadukt ili temeljnu ploču podruma, bitna mu je satnica.die antwoord wrote:[img]https://static.dezeen.com/uploads/2019/01/turkish-chateau-burj-al-babas-turkey_dezeen_1704_col_1-1233x723.jpg[/img
odlaze radnici graditi zanimljivije projekte, nije samo do novca
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Vlasnik splitske građevinske firme prisiljen na uvoz radne snage: Hrvati neće plaću od 10.000 kuna! Odu u Njemačku, a onda im ostane neznatno više od onog što mogu dobiti i ovdje
usput,lika kojeg sam isamarao,sto je na moj auto bacao opuske zapaljene,vise ne vidjam u kvartu,a policija nije bila...zna kreten da bi jos mogao i gore proci...
Guest- Guest
jbte, i ja sam jucer jednom opalio zausnjak zbog bacanja cikova na autopismejker wrote:usput,lika kojeg sam isamarao,sto je na moj auto bacao opuske zapaljene,vise ne vidjam u kvartu,a policija nije bila...zna kreten da bi jos mogao i gore proci...
podudarnost
vidi..nadjem svaki drugi dan opusak ili na haubi ili na zadnjem dijelu,gdje je prozor straznji podijeljen plasticnim spojlerom..ja uzmem cikove i u vrecicu..6-7 puta tako,i onda slucajno pogledam kroz prozor lik baca ponovo..sve iste cigarete..Camel..ajd rekoh,ako ga vise ozlijedim pa me tuzi,ja cu protutuzbu za pokusaj palezi osobne imovine..dna na cigareti savrsen dokaz..Leviathan2 wrote:jbte, i ja sam jucer jednom opalio zausnjak zbog bacanja cikova na autopismejker wrote:usput,lika kojeg sam isamarao,sto je na moj auto bacao opuske zapaljene,vise ne vidjam u kvartu,a policija nije bila...zna kreten da bi jos mogao i gore proci...
podudarnost
sjurim se doli,zgrabim za grabu i pojas odostraga i nabijem mu facu prvo o auto..potom koljenom u stomak i nesh samara udijelim..pitam ga poslije hoce li da mu policija ili ja presudim..lik otšepesa bez glasa..a vec sam nozekaru pripremio i zatvorio prozore u podrumu..nikad se ne zna..
Guest- Guest
a ja sam tipa sacekao, posto ne parkiram auto na bausteli nego na jednom parkiralistu kraj jedne zgrade, lik pusi na balkonu i baca cikove, skuzim ja njega, uredno ga sacekam i opomenem,pismejker wrote:vidi..nadjem svaki drugi dan opusak ili na haubi ili na zadnjem dijelu,gdje je prozor straznji podijeljen plasticnim spojlerom..ja uzmem cikove i u vrecicu..6-7 puta tako,i onda slucajno pogledam kroz prozor lik baca ponovo..sve iste cigarete..Camel..ajd rekoh,ako ga vise ozlijedim pa me tuzi,ja cu protutuzbu za pokusaj palezi osobne imovine..dna na cigareti savrsen dokaz..Leviathan2 wrote:jbte, i ja sam jucer jednom opalio zausnjak zbog bacanja cikova na autopismejker wrote:usput,lika kojeg sam isamarao,sto je na moj auto bacao opuske zapaljene,vise ne vidjam u kvartu,a policija nije bila...zna kreten da bi jos mogao i gore proci...
podudarnost
sjurim se doli,zgrabim za grabu i pojas odostraga i nabijem mu facu prvo o auto..potom koljenom u stomak i nesh samara udijelim..pitam ga poslije hoce li da mu policija ili ja presudim..lik otšepesa bez glasa..a vec sam nozekaru pripremio i zatvorio prozore u podrumu..nikad se ne zna..
kako nisam dirao auto par dana, dojdem jucer do auta a po autu cikova bar za dvije kutije, i jos se jedan dimi, friski
sstanem ja sa strane i cekam, nakon pola sata lik izadje i hop, iskrsnem pred njim, ni rjec nego direkto onak zidarsku samarcinu, i potjeram ga da pokupi cikove, spominjao je policiju, ja reko ajd zovi nema problema, onda cu te jos istuci pred njima
no nis jos od murije, da se pojavio kod njih vec bi me zvali posto me dobro znaju
Neću tvrdit nešto šta nije istina i nešto šta neznan
Eno ti tamo reka san ti
Nek me tuži
Splitsko-dalmatinska županija ima 450 tisuća stanovnika
Tuži me
Svi će saznat za tebe i još ću te na poligraf ja dat pa ću ja tebe tužit
Nije to kletva sine nego istina
To je velika razlika
Ne bojin se ja istine znaš
Neću tvrdit nešto šta nije istina i nešto šta neznan
Eno ti tamo reka san ti
Nek me tuži
Splitsko-dalmatinska županija ima 450 tisuća stanovnika
Tuži me
Svi će saznat za tebe i još ću te na poligraf ja dat pa ću ja tebe tužit
Nije to kletva sine nego istina
To je velika razlika
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kad je to krenulo,prvih par opusaka,toliko sam prokuhao da bi ga tog trena raskomadao na mjestu..kasnije koji dan isao ja malo prosetati i vidi Rujka trpam noz u dzep,i uzjebala se i uzlaprdala,ne da mi van dok nisam noz izvadio...bilo bi zla..kasnije sam si rekao da se smirim i ja kontroliram situaciju..Leviathan2 wrote:a ja sam tipa sacekao, posto ne parkiram auto na bausteli nego na jednom parkiralistu kraj jedne zgrade, lik pusi na balkonu i baca cikove, skuzim ja njega, uredno ga sacekam i opomenem,pismejker wrote:vidi..nadjem svaki drugi dan opusak ili na haubi ili na zadnjem dijelu,gdje je prozor straznji podijeljen plasticnim spojlerom..ja uzmem cikove i u vrecicu..6-7 puta tako,i onda slucajno pogledam kroz prozor lik baca ponovo..sve iste cigarete..Camel..ajd rekoh,ako ga vise ozlijedim pa me tuzi,ja cu protutuzbu za pokusaj palezi osobne imovine..dna na cigareti savrsen dokaz..Leviathan2 wrote:jbte, i ja sam jucer jednom opalio zausnjak zbog bacanja cikova na autopismejker wrote:usput,lika kojeg sam isamarao,sto je na moj auto bacao opuske zapaljene,vise ne vidjam u kvartu,a policija nije bila...zna kreten da bi jos mogao i gore proci...
podudarnost
kako nisam dirao auto par dana, dojdem jucer do auta a po autu cikova bar za dvije kutije, i jos se jedan dimi, friski
sstanem ja sa strane i cekam, nakon pola sata lik izadje i hop, iskrsnem pred njim, ni rjec nego direkto onak zidarsku samarcinu, i potjeram ga da pokupi cikove, spominjao je policiju, ja reko ajd zovi nema problema, onda cu te jos istuci pred njima
no nis jos od murije, da se pojavio kod njih vec bi me zvali posto me dobro znaju
za to sto sam ga izbubao u najgorem slucaju bih platio do 1000 ojrova,pa cak nit to ne bi dao,ako nejmu ne bi odrezali jedno 10000 ojrova kaznu..
Guest- Guest
Yoda pošalji mi taj pp , vidin da si se usra tužbe , obećavan da ga neću stavljat javno bar ne na ovoj temi ( stavit ću ga u potpis da ga cili forum vidi ) tako da znan kad buden tražija posal pa vidin to da se nemučin trošit gorivo i vrime na razgovor na posao sa tom firmom
Šalim se neću ga stavit u potpis , samo mi pošalji taj info za mene osobno da to eliminiran ako slučajno budu tražili radnika
Znanje je moć
Šalim se neću ga stavit u potpis , samo mi pošalji taj info za mene osobno da to eliminiran ako slučajno budu tražili radnika
Znanje je moć
2014-04-11
yoda nam se izgleda stvarno prestraseio..
Guest- Guest
Čovjek je motiviran opstankom i samo opstankompismejker wrote:yoda nam se izgleda stvarno prestraseio..
Viša stručna sprema
Sistem najlakše kontrolira ljude koji imaju šta izgubiti.....diplomu , ugled , novac.....djecu
To je razlog zašto se mene nemože kontrolirati : nemam sve šta je potrebno da me drže na uzdi a imam sve da mi mogu čućnit i popušit kurac
2014-04-11
RayMabus wrote:Čovjek je motiviran opstankom i samo opstankompismejker wrote:yoda nam se izgleda stvarno prestraseio..
Viša stručna sprema
Sistem najlakše kontrolira ljude koji imaju šta izgubiti.....diplomu , ugled , novac.....djecu
To je razlog zašto se mene nemože kontrolirati : nemam sve šta je potrebno da me drže na uzdi a imam sve da mi mogu čućnit i popušit kurac
ne znam..yoda sam oda savlada dva jezika,engleski i svapski i vrata uspjeha su mu osigurana..moze odma za _Ukrajinu da im ekonomiju uredi..ili jos vise uneredi...
Guest- Guest
Znan ja nebrini se , iman psihologiju u malon prstu
2014-04-11
Hahah. Koji debil. Nek crkne. Smeće.
darth_vader-
2014-04-17
catabbath wrote:I zato treba ukinuti subvencioniranje građenive jer je to poticaj bosanskoj i tkoza kojoj drugoj a samo ne hrvatskoj ekonomiji.
darth_vader-
2014-04-17
die antwoord wrote:
odlaze radnici graditi zanimljivije projekte, nije samo do novca
Ajme. .
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Firme u FBiH traže da se omogući uvoz radne snage
» Poslodavci se žale da ne mogu naći radnike pa traže uvoz radne snage
» Uvoz radne snage iz Indije
» Uvoz radne snage: Makedonskoj ekonomiji nedostaje 10.000 radnika
» Demografska kataklizma Balkana: Uvoz radne snage iz Afrike i Azije