predsednik za hr. medije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: predsednik za hr. medije
Ja mislim da hr i srbija trebaju imati dobre odnose i zakopati sjekiru zbog obostrane koristi.
S alavim to nije moguce , sad o prijateljstvu jer mu pase da ga plenkovic pogleda jer je vani i to je za hr medije a doma ce otvoriti zvale o oluji, srpskom kninu i ostalom.
Kada promjene vladu mozda.
Koji k ga hr mediji uopce nesto pitaju?!
S alavim to nije moguce , sad o prijateljstvu jer mu pase da ga plenkovic pogleda jer je vani i to je za hr medije a doma ce otvoriti zvale o oluji, srpskom kninu i ostalom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sa srbendama nema kruha dok ne priznaju agresiju i odgovornost za sva sranja koja su napravili. Njemačka se smirila tek kada je sebi u oči pogledala i priznala te platila ratnu odštetu za svoja sranja, isti put mora proći i smrdija samo je problem u tome što njemačka ima daleko veći iq od srbendi pa su uhvatili nit dočim se mogu kladiti (čisto iskustvo) da to srbende neće napraviti ni u ludilu.kaya wrote:Ja mislim da hr i srbija trebaju imati dobre odnose i zakopati sjekiru zbog obostrane koristi.
Ne laži, nego gdje su muslimani iz Srbije? Uništili ste ih!pizzon wrote:nisu srbi formirali drzavutre wrote:Hrvatska neće ali za srbiju je to poželjno, ako ne bude srba neće biti ni pizdarija na balkanu jer su sve ratove srbende započele ali svejedno nastavljaju u istom ritmu žikinog kola pod dirigentskom palicom SANU i SPCapizzon wrote:ostace samo geografski pojmovi
srbija ..hrvatska...ne za dugo
pa nije mogo da kaze
hr.mediji, da znam
ustase, zlocinci, jebite se !
sa ciljem unistenja jednog naroda
na svom prostoru. posebne onog
koji ih je od kmetova favorizova
do kon.naroda.
Što se tiče priznanja agresije oni su tu bar upola manje krivi nego im se stavlja na teret. Zašto??tre wrote:
Sa srbendama nema kruha dok ne priznaju agresiju i odgovornost za sva sranja koja su napravili.
Zato jer je naša vlast ( ne znam kako bi ih nazvala .. izdajnička, partizanska, briselododvornička, ......) prva zatajila na tom polju.
Umjesto pritiska i tužbe za odštete naši pisali abolicije......
2014-04-16
Regoč-
2015-08-21
Ma cak ni to ne trebaju , to sto bi netko rekao evo priznamo nitko nema nista.tre wrote:Sa srbendama nema kruha dok ne priznaju agresiju i odgovornost za sva sranja koja su napravili.kaya wrote:Ja mislim da hr i srbija trebaju imati dobre odnose i zakopati sjekiru zbog obostrane koristi.
Cisto bi bilo dovoljno da prestanu huskati rulju na nas .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to se čeljaš ili onako?Regoč wrote:Sa Srbijom samo prjeko nišana!
jesi li nekome oduzeo sve?
ili sereš onak?
veber-
2014-12-30
Opet ćemo završiti na mrkvi za juhu?veber wrote:to se čeljaš ili onako?Regoč wrote:Sa Srbijom samo prjeko nišana!
jesi li nekome oduzeo sve?
ili sereš onak?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tramp je zvanično 45. predsednik SAD
» PREDSEDNIK SE OBRATIO JAVNOSTI
» predsednik BRD "postrojio " Milanovića
» A. VUČIĆ- PREDSEDNIK SRBIJE !
» Predsednik Srbije Aleksandar !
» PREDSEDNIK SE OBRATIO JAVNOSTI
» predsednik BRD "postrojio " Milanovića
» A. VUČIĆ- PREDSEDNIK SRBIJE !