SAFF: Zašto se dozvoljava hrvatsko-ustaški cirkus na Bobovcu?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SAFF: Zašto se dozvoljava hrvatsko-ustaški cirkus na Bobovcu?
Šta još piše na saff.ba jel napreduju vaši freedom fighteri u siriji ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
karakterologija bosnaca se divno očitava u ovkvoj štampi sada su im Šije i Irnaci najgori neprijatelj a da 95-te nisu poslali oružje i ljude pola redakcije bi bilo ispod ledine, ali no...epikur37 wrote:Šta još piše na saff.ba jel napreduju vaši freedom fighteri u siriji ;)
Kermit-
2014-04-17
Ero je lojalan onima koji vise plate..umjerenih nema islamista,ima samo onih koji su u manjini pa sute,i oni koji su u vecini pa skidaju glave drugima..jastreb wrote:Da,i? Koju stranu ti ovdje podržavaš? Nisi napisao nikakav komentar.
No,sudeći po tvojoj podršci umjerenim islamistima u Siriji,te umjerenim hegemonima u Ukrajini iz svega proizlazi da si u BIH na strani umjerenih hegemona-islamista.
Guest- Guest
Opet jedan tipično glupi i tromisleni odgovor.Ero wrote:BiH su okupirali Kavkazci, a ja ne držim njihovu stranu. Kužiš?AlfaOmega wrote:Mnogo je bitno da se konstatira ko na ovom forumu drži koju stranu.Ero wrote:Šta si udarija name, a di je tvoj komentar? Šta te briga koju stranu držim, zar je to bitno važno za ovu temu.jastreb wrote:Da,i? Koju stranu ti ovdje podržavaš? Nisi napisao nikakav komentar.
Evo recimo yoda je izraelski šija koji na sjeveru Sirije drži stranu Hezbollaha protiv hard core islamista, a na jugu stranu umjerenih islamista protiv Hezbollaha i hard core islamista? Jesi skužio?
E sad, Bosna je isto tak specivična, pa i mene ka jastreba interesira ko tam drži koju stranu. Ae pucaj?
Kao i uvijek.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hercegovci su danas jedino Srbi.AlfaOmega wrote:Ero, ti si ercegovac?
Mislim na one koji se drže hercegovačke tradicije.
Ovi drugi navraćuju na Dalmaciju,a oni treći na Tursku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Opet jedan tipično glupi i tromisleni odgovor.Ero wrote:BiH su okupirali Kavkazci, a ja ne držim njihovu stranu. Kužiš?AlfaOmega wrote:Mnogo je bitno da se konstatira ko na ovom forumu drži koju stranu.Ero wrote:Šta si udarija name, a di je tvoj komentar? Šta te briga koju stranu držim, zar je to bitno važno za ovu temu.jastreb wrote:Da,i? Koju stranu ti ovdje podržavaš? Nisi napisao nikakav komentar.
Evo recimo yoda je izraelski šija koji na sjeveru Sirije drži stranu Hezbollaha protiv hard core islamista, a na jugu stranu umjerenih islamista protiv Hezbollaha i hard core islamista? Jesi skužio?
E sad, Bosna je isto tak specivična, pa i mene ka jastreba interesira ko tam drži koju stranu. Ae pucaj?
Kao i uvijek.
Pa nije baš. Ero drži da je on neka genetska skupina koja je bila tu prije slavena, nešto kao šiptari ili vlaji. Onda kad smo došli mi, potisnuli smo ih u planine, zabačena i teško pristupačna mjesta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
XRingo10 wrote:Osmanlijskim nusproduktima u BiH treba već jednom otvoreno začepiti labrnje I staviti ih gdje im je mjesto.
Oni sa naslijeđem staroga bosanskog banstva I kraljevstva nemaju nikakve veze. Neka oni mlataraju turskim barjacima na svojim islamističkim dernecima a u naše poslove neka se ne petljaju.
Oni su ostatak kolaboracije sa najgorim okupatorom u povijesti I imaju najmanje prava da svojataju tradicije Bosne I hercegovine.
Treba im poručiti da odjebu u zaveslajima. Ne dao im Bog novoga rata, ni pedeset Zagreba ni deset Amerika nas više neće natjerati na blo kakvo avezništvo sa njima, jer to su najgori prevrtljivci I mutikaše u galaksiji.
Posljednji put smo to takozvano savezništvo krvavo platli.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jedan od razloga zašto ja podržavam trpanje Arapa , Afganistanaća i ostalih muslimana u zapadnu Evropu a posebno u germanske zemlje jest taj da se ovima zgadi islam ......nemam volje raspravljat sa balijama .....evo vam Švabe pa sa njima raspravljajte kako ste vi super , bez grijeha , nevini , kuaz palaz.
Ono šta me posebno iritira je rat u Bosni između njih i Hrvata tamo i to slave kao pobjedu a kad je počelo da mi pobjeđujemo onda kuku Turska pomagaj ...ajde da su priznali da bi ih izgazili i da zahvale na pomoči kasnije nego te još hebu u zdrav mozak.
MA TRIBA IH ISPLESKAT RADI TOGA.
Ono šta me posebno iritira je rat u Bosni između njih i Hrvata tamo i to slave kao pobjedu a kad je počelo da mi pobjeđujemo onda kuku Turska pomagaj ...ajde da su priznali da bi ih izgazili i da zahvale na pomoči kasnije nego te još hebu u zdrav mozak.
MA TRIBA IH ISPLESKAT RADI TOGA.
2014-04-11
A ujedno ovo im je jedan od razloga zašto podržavam RS tj da ju se nedira plus zašto im se rugam sa Srebrenićom i samo im kažem : još jednom to napravite i imat čete 10 Srebrenica.
Došli navalili na Hrvate iza leđa ovo ono i onda kad su počeli gubit onda kmečanje u Tursku da ih spašava.
No hebi se ti lipo ....ode istočna Bosna , Srbi dobili pola ....drugi put kad to napraviš imat češ 2 Srebreniće i Srbi će dobit 60% Bosne ....ostatak Hrvatima.
UVUCI JEZIK LOJAVI POGANE.
Došli navalili na Hrvate iza leđa ovo ono i onda kad su počeli gubit onda kmečanje u Tursku da ih spašava.
No hebi se ti lipo ....ode istočna Bosna , Srbi dobili pola ....drugi put kad to napraviš imat češ 2 Srebreniće i Srbi će dobit 60% Bosne ....ostatak Hrvatima.
UVUCI JEZIK LOJAVI POGANE.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zašto Njemačka ne dozvoljava referendume?
» Cirkus!Plenkovićev PR Macan optužio Dalića i reprezentativce da su preko Thompsona pokušali izvršiti 'meki ustaški državni udar'!
» SAFF:Zašto niko ne kaže ruskom ambasadoru da ne zabada nos tamo gdje mu nije mjesto?
» Hrvatsko Zdravstvo ili zašto je Yugosloven Matija Babić u pravu
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Cirkus!Plenkovićev PR Macan optužio Dalića i reprezentativce da su preko Thompsona pokušali izvršiti 'meki ustaški državni udar'!
» SAFF:Zašto niko ne kaže ruskom ambasadoru da ne zabada nos tamo gdje mu nije mjesto?
» Hrvatsko Zdravstvo ili zašto je Yugosloven Matija Babić u pravu
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
Page 3 of 3