oblačno s ćuftama u varaždinu
Page 1 of 1
oblačno s ćuftama u varaždinu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/mucni-obiteljski-obracun-sin-stigao-kuci-a-kada-je-vidio-sto-ima-za-rucak-krenuo-je-potpuni-rusvaj-cufte-pa-kakvo-je-to-smece-crkni-stari/8306477/
da je moj letio bi prek balkona za ćuftama... vjerojatno živozidaš. Micek mali od 36 godina ne hrani svoje dijete i ne plaća alimentaciju, ne radi nigdje (na baušteli traže ljude!), živi kod mame i tate, ali zato njegov tatica od 63 hrani njega... i onda, gospon ne bi ćufte nego valjda kavijar i lososa, ili jastoga, tak nekaj
da je moj letio bi prek balkona za ćuftama... vjerojatno živozidaš. Micek mali od 36 godina ne hrani svoje dijete i ne plaća alimentaciju, ne radi nigdje (na baušteli traže ljude!), živi kod mame i tate, ali zato njegov tatica od 63 hrani njega... i onda, gospon ne bi ćufte nego valjda kavijar i lososa, ili jastoga, tak nekaj
Sud ih je obojicu proglasio krivima i izrekao im je po 600 kuna kazne zbog nasilja nad ćuftama. Nije poznato tko je od ukućana pozvao policiju, piše Podravski.hr.
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
Re: oblačno s ćuftama u varaždinu
HDZ - ovac nije sigurno. Njemu bi u "njegovom" hotelu nečija tuđa mater letila niz stepenice ako nije pogodila današnji meni... Jer je sposoban s 22 godine.
darth_vader-
2014-04-17
svaka cast 63 godisnjaku...da duplo mladjem sinu razbije zube...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ne. mesne okruglice u saftu. nekaj kao punjena paprika bez gaćica, mislim bez paprike.catabbath wrote:Btw. jesu čufte isto šta polpete?
i fakat moram naočale na nos nabit jer svakaj pročitam
pročitao; oblačno s ćifutima u varaždinu
Last edited by veber on 25/1/2019, 09:22; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
catabbath-
2015-08-22
slično talijanskim okruglicama s mesom. samo je umak drugačiji.catabbath wrote:Aha ok, nisam bio siguran.
veber-
2014-12-30
catabbath-
2015-08-22
ma samo razlika u umaku i načinu kuhanja.
talijansko jelo koje se modificiralo i do norveške došlo.
ne da ti se zajebavat s filanjem paprike, a još manje s rolanjem mesa u zelje. zrolaš okruglice hitiš preko njih paradajz. i to je to. ja si dam truda pa ih lagano zapržim i na masti luk zapržim. vratim okruglice, sve podlijem umakom od paradajza. i to ti je sva mudrost.
talijansko jelo koje se modificiralo i do norveške došlo.
ne da ti se zajebavat s filanjem paprike, a još manje s rolanjem mesa u zelje. zrolaš okruglice hitiš preko njih paradajz. i to je to. ja si dam truda pa ih lagano zapržim i na masti luk zapržim. vratim okruglice, sve podlijem umakom od paradajza. i to ti je sva mudrost.
2014-12-30
Similar topics
» Radni sastanak predsjednika Hrvatske, Austrije i Slovenije u Varaždinu
» Bul terijeri napali, izgrizli i ozlijedili ženu i njenog psa u Varaždinu
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» Bul terijeri napali, izgrizli i ozlijedili ženu i njenog psa u Varaždinu
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
Page 1 of 1