Kakvo vrijeme za Ampera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kakvo vrijeme za Ampera
Maggie, previše si se udomaćila tu na nogometu. Ako Casper dođe na forum, neće ti biti ugodno.
Guest- Guest
tu smo isti. odlike pravih ljudi.maggie13 wrote:objektivan i lojalanoperw wrote:drago mi je da je tebi drago.maggie13 wrote:Oh,iznimno sam pocascena ovako visokim misljenjem o mojoj malenkosti i ,makar se i zezao,uzet cu ovo za kompliment :D
Ako se ikad bude birao miderator tu,operw,imas moj glas 8-)
kad postanem šef, tebe ću postavit za pod-šeficu.
Guest- Guest
prije toga mora pobjeći od kamataraTommy Ramone wrote:Maggie, previše si se udomaćila tu na nogometu. Ako Casper dođe na forum, neće ti biti ugodno.
Guest- Guest
operw wrote:prije toga mora pobjeći od kamatara
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
odustao casper od te uloge odavno..vidio da ne moze,pa se upristojio..i u paktu smo cak bili :PTommy Ramone wrote:Maggie, previše si se udomaćila tu na nogometu. Ako Casper dođe na forum, neće ti biti ugodno.
2014-04-12
:Doperw wrote:tu smo isti. odlike pravih ljudi.maggie13 wrote:objektivan i lojalanoperw wrote:drago mi je da je tebi drago.maggie13 wrote:Oh,iznimno sam pocascena ovako visokim misljenjem o mojoj malenkosti i ,makar se i zezao,uzet cu ovo za kompliment :D
Ako se ikad bude birao miderator tu,operw,imas moj glas 8-)
kad postanem šef, tebe ću postavit za pod-šeficu.
Bit cemo dobar management..
Last edited by maggie13 on Thu 29 Oct - 13:26; edited 1 time in total
2014-04-12
zar je dotle doslo :Doperw wrote:prije toga mora pobjeći od kamataraTommy Ramone wrote:Maggie, previše si se udomaćila tu na nogometu. Ako Casper dođe na forum, neće ti biti ugodno.
2014-04-12
Nekako se bojim da im nije uspio pobjeći...
darth_vader-
2014-04-17
OMG,jadnicak..:D
2014-04-12
uvijek sam u vezi tebe imao dobar predosjećaj, znao sam da ćemo se lako složit.maggie13 wrote:
:D
Guest- Guest
eto,nisam ni ja nikad sumnjala B-)operw wrote:uvijek sam u vezi tebe imao dobar predosjećaj, znao sam da ćemo se lako složit.maggie13 wrote:
:D
Jos da nam daju priliku..:-o
2014-04-12
hmm,dobra asocijacija..;-)operw wrote:maggie o'connell
Zanimljiva zenska i dobra serija..
2014-04-12
Meni je maggie..istoimena..iako nije ni on bio los..;)
No,u seriji mi je najupecstljivije ono ozracje..kao na drugoj planeti...nekakav odmak od ovdasnjeg svijeta.;)
No,u seriji mi je najupecstljivije ono ozracje..kao na drugoj planeti...nekakav odmak od ovdasnjeg svijeta.;)
2014-04-12
je, atmosfera nosi seriju. nakon odgledane serije, poželim kupit kartu sjesti u avion i otići u cicely. kupiti kolibu u okolini i vodit miran aljaški život. slušati chrisove filozofske dileme, edove filmske teme, hollingove lovačke priče i piti neko njihovo jeftino ali najbolje piće za šankom, imaš osjećaj da bi se lako uklopio u tu sredinu toliko dobrih ljudi na jednom mjestu.
jedna od najdražih serija, koju mogu gledati više puta, nema zapetljanih radnji, nema forsiranja sadržaja, svaka epizoda ima svoju tečnu jednostavnu priču, 45 minuta koje prođu u jednom trenu. upravo sam završio s gledanjem 6 sezone, sad moram upratit neku novu seriju.
jedna od najdražih serija, koju mogu gledati više puta, nema zapetljanih radnji, nema forsiranja sadržaja, svaka epizoda ima svoju tečnu jednostavnu priču, 45 minuta koje prođu u jednom trenu. upravo sam završio s gledanjem 6 sezone, sad moram upratit neku novu seriju.
Guest- Guest
Zapravo jedna od rijetkih serija koja ne počne ići na živce nakon odgledanih deset epizoda...nadam se skorašnjoj reprizi...Maurice je zakon...vlaj vulgaris...
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam to davno gledala,pa se ne sjecam previse..samo nekih scena,detalja,odnosa..i te upecatljive atmosfere..zaista te privlaci da preko noci ostavis sve,uzmes one way ticket i zavrsis tamo...;)
2014-04-12
Serija je odlična, ali tkogod bi otišao tamo tražeći takvo mjesto gadno bi se razočarao jer Aljaska je sušta suprotnost. Ružna, negostoljubiva s isto takvim stanovnicima.
Guest- Guest
Ok,shvatili smo..ne selimo se na Aljasku.
Barem ja ne bih..toliko snijega i tame ne moze biti zdravo..;)
Barem ja ne bih..toliko snijega i tame ne moze biti zdravo..;)
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3