Toaletni papir vrijeđa muslimane
Page 1 of 1
Toaletni papir vrijeđa muslimane
https://www.rt.com/uk/449588-boycott-ms-allah-toilet-paper/
Guest- Guest
Re: Toaletni papir vrijeđa muslimane
Njihovo brisanje guzice bez papira vrijeđa zdravi razum...
Ima li jos sto da ih vrijedja osim stotine stvari u zemljama u koje su se dojebali ili bolje receno u koje su ih domaci kreteni dojebali?
omni-
2014-04-12
zapad ih je dovodio jos za vrijeme hladnog rata. istocna njemacka nikad nikakve muslimane nije dovodila, dovodili su jedino koreance, a radnici sto bi dosli iz koreje bi bili vraćeni nazad kad bi završili posaoomni wrote:Ima li jos sto da ih vrijedja osim stotine stvari u zemljama u koje su se dojebali ili bolje receno u koje su ih domaci kreteni dojebali?
Guest- Guest
Pola vas ovdje ne zna obrisati supak::))Ovo se posebno odnosi na zene::)))
Nije dzabe ona narodna ..."Vidi ga kako se pravi pametan a ni guzicu ne zna obrisati"
Nije dzabe ona narodna ..."Vidi ga kako se pravi pametan a ni guzicu ne zna obrisati"
Guest- Guest
Gledaj,zdravstveno je preporučljivo nakon velike nuže oprati se malkom vodom,ali što njih vrijeđa i ne koriste papir,to je več drugi par opanaka,T. wrote:Njihovo brisanje guzice bez papira vrijeđa zdravi razum...
A slažem se potpuno s ovim,sam islam je uvreda za zdrav razum,s tim da mislim kako judeokršćanstvo nije ništa bolje.
Jednom sam negdje pročitao ovo,,što je to,guzu pere a obraz user ?'' odgovor je bio musliman.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pročitao sam Kuran nekoliko puta i nigdje nisam našao neki ajet koji zabranjuje toalet papir(mada sumnjam da je u 7 st.to i postojalo). Bit će da je u pitanju neki hadis.
Uzmimo npr.da se Muhamed služio nekakvim tankim grančicama kad je čistio zube,pa današnji islamski učenjaci ne preporučuju muslimanima četkicu i kalodont,već čačkalice.
Ili npr. netrpeljivost muslimana prama psima.
Mislim da Kuran nije neko zlo,koliko zlo su hadisi.
Vidljivo je to kod Šijita. Oni ne priznaju hdise,već samo Kuran i zato su mnogo tolerantniji,razvijeniji i otvoreniji od Sunita.
Uzmimo npr.da se Muhamed služio nekakvim tankim grančicama kad je čistio zube,pa današnji islamski učenjaci ne preporučuju muslimanima četkicu i kalodont,već čačkalice.
Ili npr. netrpeljivost muslimana prama psima.
Mislim da Kuran nije neko zlo,koliko zlo su hadisi.
Vidljivo je to kod Šijita. Oni ne priznaju hdise,već samo Kuran i zato su mnogo tolerantniji,razvijeniji i otvoreniji od Sunita.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Zašto muje brišu guzicu golom rukom?
Kako bi mogli reći da je "ko rukom odnešeno".
Guest- Guest
Jedan moj kolega uvijek u Toi-Toi WC trči sa bocom Lewenbraua u kojoj je voda.catabbath wrote:Zašto muje brišu guzicu golom rukom?
Kad se samo sjetim koliko sam puta prije no što sam to upazio,iz njegove ruke uzimao kapulu i bijeli luk(češnjak). :yuno:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Jedan moj kolega uvijek u Toi-Toi WC trči sa bocom Lewenbraua u kojoj je voda.catabbath wrote:Zašto muje brišu guzicu golom rukom?
Kad se samo sjetim koliko sam puta prije no što sam to upazio,iz njegove ruke uzimao kapulu i bijeli luk(češnjak). :yuno:
immortal-
2014-04-16
da ne zaprlja rukavice hahahacatabbath wrote:Zašto muje brišu guzicu golom rukom?
immortal-
2014-04-16
Guzicu treba brizljivo ugrubo papirom obrisati i onda jakim mlazom tople vode iz tusa dobro osapunjati i spuzvicom dobro oprati..ne stedjeti na vodi..to je idealna prilika usput i mošnje i kitonju ofriskiti i osapunjati,jer se nikad ne zna...
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
noorka di ti to vadiš?
čovjek se umiva, kaj sad?
da dođeš mom frendu na servis. ovo bi ti bila mila majka.
a, gledam s prozora ekipa skuplja pp ambalažu sve u 16 izgleda da imaju dogovorne teritorije.
mogao bi ja u ovaj noćni sat.
(sve znam, sve pet)
čovjek se umiva, kaj sad?
da dođeš mom frendu na servis. ovo bi ti bila mila majka.
a, gledam s prozora ekipa skuplja pp ambalažu sve u 16 izgleda da imaju dogovorne teritorije.
mogao bi ja u ovaj noćni sat.
(sve znam, sve pet)
2014-12-30
Nek izmisle halal papir i sve pet.. ma ja...Bona.
darth_vader-
2014-04-17
kofein wrote:catabbath wrote:Zašto muje brišu guzicu golom rukom?
Kako bi mogli reći da je "ko rukom odnešeno".
ajd nek jednom neko otvori temu o nečem što za promjenu ne vrijeđa muslimane.
to si naučio u švabiji na arbajtzeitupismejker wrote:Guzicu treba brizljivo ugrubo papirom obrisati i onda jakim mlazom tople vode iz tusa dobro osapunjati i spuzvicom dobro oprati..ne stedjeti na vodi.
immortal-
2014-04-16
marcellus wrote:ajd nek jednom neko otvori temu o nečem što za promjenu ne vrijeđa muslimane.
Samo kako pronaći temu koja nije potencijalni izvor uvrede.
catabbath-
2015-08-22
Similar topics
» VJERSKI DIJALOG ALA MLAĆO: Božićni sajam ispred zgrade Medžlisa Islamske zajednice vrijeđa vjernike muslimane
» EVO KAKO JE DODIK ODBIO DA POTPIŠE AMERIČKI PAPIR
» U Trogiru kontejnere za plastiku, staklo i papir prazne u kamion zajedno sa smećem
» U sve primjerke disertacije pohranjene u knjižnicama diljem zemlje netko će ubacivati papir s ispravkom i to će biti to
» Kozojeb Goran Vojković vrijeđa neistomišljenike
» EVO KAKO JE DODIK ODBIO DA POTPIŠE AMERIČKI PAPIR
» U Trogiru kontejnere za plastiku, staklo i papir prazne u kamion zajedno sa smećem
» U sve primjerke disertacije pohranjene u knjižnicama diljem zemlje netko će ubacivati papir s ispravkom i to će biti to
» Kozojeb Goran Vojković vrijeđa neistomišljenike
Page 1 of 1