ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 41 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by kic 4/8/2019, 21:02

brate šta si radio

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 41 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 4/8/2019, 21:08

Ma našla mi bre deklaraciju za prsten...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2019, 21:15

Cestitke na zarukama brale
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2019, 21:20

Deklaraciju za prsten?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2019, 22:03

Pa da, stavio sam u torbicu da je ne zaboravim kada budemo išli na pdmoor zbog carine jer sam tamo hteo da je zaprosim. I onda je čeprkavši nešto po torbici našla deklaraciju... :dramaq
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 4/8/2019, 22:22

Na koji način i koliko često trebate prati grudnjake...

Općepoznata je činjenica da se grudnjaci peru na nešto drugačiji način u odnosu na drugu odjeću, ali i dalje postoje neke žene koje ih ubace u mašinu za veš sa svim ostalim rubljem. Međutim, ova praksa bi vas mogla koštati mnogo novca, jer na ova način možete nepopravljivo oštetiti grudnjak.
Jedno od pitanja koje žene sebi često postavljaju odnosi se na to kako učiniti da grudnjaci duže traju. Svaki grudnjak dolazi s vlastitim setom uputstava za pranje na etiketi koje biste uistinu trebali pratiti.

Grudnjaci su načinjeni uglavnom od spandeksa, a spandeks je rastezljivo sintetičko vlakno nalik gumi koje u velikom broju slučajeva biva uništeno kada dođe u kontakt s toplom vodom.

"Na ovaj način doslovno možete prepoloviti vijek svog grudnjaka", rekla je Rachel Cohen, direktorica jedne od najvećih svjetskih kompanija za proizvodnju donjeg veša za žene ThirdLove.

Ona također preporučuje da ručno operete u hladnoj vodi vaše grudnjake i da ih sušite na zraku kako bi vam što duže poslužili. Ukoliko ipak niste u mogućnosti da ih ručno operete, onda ih barem stavite u malu mrežastu vrećicu za rublje. Pranje u hladnijoj vodi i mrežastim vrećicama zapravo je dobro za okoliš, tako da ostvarujete dvostruki dobitak.

Također, žene se pitaju i to koliko često trebaju prati svoje grudnjake. Rachel Cohen govori da se žene ne bi trebale libiti da ih svaki dan peru. No, ona govori i to da grudnjaci mogu izdržati i nešto više od jednog bez pranja, piše Evoke.

https://www.klix.ba/lifestyle/modailjepota/na-koji-nacin-i-koliko-cesto-trebate-prati-grudnjake/190803029

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2019, 12:44

Brat Brale wrote:Pa da, stavio sam u torbicu da je ne zaboravim kada budemo išli na pdmoor zbog carine jer sam tamo hteo da je zaprosim. I onda je čeprkavši nešto po torbici našla deklaraciju... :dramaq

Radoznalo žensko..... :fuck
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2019, 15:16

Moxy wrote:
Brat Brale wrote:Pa da, stavio sam u torbicu da je ne zaboravim kada budemo išli na pdmoor zbog carine jer sam tamo hteo da je zaprosim. I onda je čeprkavši nešto po torbici našla deklaraciju... :dramaq

Radoznalo žensko..... :fuck

Juče sam hteo da izadjem iz auta i legnem na prugu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2019, 18:34

Bolje to nego svalerku da je pronasla
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2019, 19:40

Nije, upropastio sam joj možda najiščekivaniji trenutak u životu... No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/8/2019, 19:45

trenuci su lijepi, ali bitno je ono što traje-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2019, 20:44

Ja se ne bih udavala nikada.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2019, 20:46

Ali lijepo je naci srodnu dusu brale... pripremi joj neko iznenadenje jos. Najbolje neki trenutak, dogadaj... ne znam koliko voli romantiku.

I sretno. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2019, 21:22

Tako mi je slabo.
Omaglice, mucnine, umor, boli me sve u tijelu...

:(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 6/8/2019, 00:36

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Imagine Breaker 6/8/2019, 21:16

Kicinjo na kojoj proslavi si bio ?
Imagine Breaker
Imagine Breaker

2018-04-01

Back to top Go down

Post by kic 6/8/2019, 21:24

tri musketira

ati zlo?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Imagine Breaker 7/8/2019, 09:56

Nisam znao da si postao tako radikalan 
Prolaze godine ,ljudi se mijenjaju ...

Nigdje, ucim za "grande ispit" ,prije tjedan položio zadnji ispit sa poslijediplomskog studija.
Imagine Breaker
Imagine Breaker

2018-04-01

Back to top Go down

Post by kic 7/8/2019, 10:36

pa čestitam!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by medication 7/8/2019, 13:44

Bravo! Cestitam...
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2019, 15:05

Dobra stvar kod ove moje 39 temperature je to da ne osećam ovu vrelinu napolju.... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics