UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
medication wrote:Slazem se s tim s jedne strane, ali opet, kad si mladi onda uglavnom imas ucenje kao glavnu obavezu. Kasnije,, uz neki ozbiljniji posao, nakon radnog vremena pada koncentracija i razina energije.
Haha onda je ovo sto mi radimo skroz pogresno
Imagine Breaker- Posts : 727
2018-04-01
JimmieJohnsoon wrote:danas u kupovini u ducanu otkrio novi mocni keks marke ximl...odusevljen sam, osjecam se poput
kristofera kolumba kad je pravio korake u novom svjetu
Ximl mi je favorit vec dugo
Imagine Breaker- Posts : 727
2018-04-01
Imagine Breaker wrote:fridrih_niche wrote:Imagine Breaker wrote:Dobro , švabe su čudan narod,ali prave odlične aute
Btw nakon 5 godina sam ponovno poceo ozbiljnije uciti
Kognitivne sposobnosti su mi zakrzljale,stvarno je istina da je peak za ucenje 24-25 godina ,dalje samo stagnacija i pad
Ma peak je i prije...
A nakon 30-e ide teški ponor...
:D
Ala nisu se svi bas drogirali u mladosti ^^
Guest- Guest
Imagine Breaker wrote:JimmieJohnsoon wrote:danas u kupovini u ducanu otkrio novi mocni keks marke ximl...odusevljen sam, osjecam se poput
Ximl mi je favorit vec dugo
Meni je sraM hit odavno!
<3
Guest- Guest
Ne konzumiram Sramove i Ximije trenutno. Prosla me i kriza za slatkim. Ne mogu vjerovat da se ja drzim prehrane bez slatkisa.
Bila na vjezbama, super je bilo ve eras. Cijeli dan mi je bio divan
Bila na vjezbama, super je bilo ve eras. Cijeli dan mi je bio divan
medication- Posts : 5689
2014-04-14
JimmieJohnsoon wrote:danas u kupovini u ducanu otkrio novi mocni keks marke ximl...odusevljen sam, osjecam se poput
najjačisi!
i ja sam sad upisao jedan studijski program, i stvarno sam podvukao crtu da nisam za neko preveliko komplicirano studiranje više..
Ja pokusavam uciti za posao, proci neke pravilnike i zakone da budem spremna prije nego se vratim, al ona me budi po noci i jednostavno sam umorna. Nekako cu se morat dogovorit s majkom da ke dode pricuvaf par dana po par sati bar, otic u knjiznicu kraj kuce i proc to sto sam zacrtala...
2014-04-14
Ja sam sretna da imam jos 2 dana kursa,puno ucim i to me bas umara,ali,najbolja sam u grupi i ima nade za me!
Guest- Guest
Zvati cu popodne za 1 stan pa otidem sa bratom pogledati.
45 kvadrata, 99 000€...
45 kvadrata, 99 000€...
Guest- Guest
Evo cekam i ja agenticu da se javi za jedan. Odlican je raspored, suncan i svjetao. Nije moj omiljeni kvart, ali sve ovisi o poziciji.
2014-04-14
Dosta novaca ua 45 kv. Je li novogradnja?
2014-04-14
Sagradeno pred jedno 8 godina.
Gledala sam jos jedan jutros 30 kvadrata 55 000€. Pise starija novogradnja. Medutim ne bih bas stanove sagradene ranih devedesetih nazvala starijom novogradnjom.
Gledala sam jos jedan jutros 30 kvadrata 55 000€. Pise starija novogradnja. Medutim ne bih bas stanove sagradene ranih devedesetih nazvala starijom novogradnjom.
Guest- Guest
Samo u taj od 55 000 moras jos ulozit jer je renovacija nuzna...
Guest- Guest
Cek, u kojem si ti gradu?
E da, to se smatra starijom novogradnjom po nekim kriterijima. I uvijek bi radije uzela stan koji je prosao 10-ak godina djecjih bolesti.
Agenti su meni osobno profesionalno najcudniji likovi koje sam srela. Ima ih ok, ali uglavnom au neozbiljni, o nekretnini ne znaju nista, pisu oglase s pogresnim podacima i stanove slikaju krumpirom. Ko da pstoji tecaj unutar njihove branse "kako sto losije i neprofesionalnije napraviti sto manje mutnih fotografija nereda i kanti po stanovi.a za prodaju".
E da, to se smatra starijom novogradnjom po nekim kriterijima. I uvijek bi radije uzela stan koji je prosao 10-ak godina djecjih bolesti.
Agenti su meni osobno profesionalno najcudniji likovi koje sam srela. Ima ih ok, ali uglavnom au neozbiljni, o nekretnini ne znaju nista, pisu oglase s pogresnim podacima i stanove slikaju krumpirom. Ko da pstoji tecaj unutar njihove branse "kako sto losije i neprofesionalnije napraviti sto manje mutnih fotografija nereda i kanti po stanovi.a za prodaju".
2014-04-14
Nekidan smo gledali jedan u kojem je lik napravio nelegalan balkon. Taj kat u zgradi i kat iznad nemaju balkone, al on je to jako pozelio, a kad nesto jako zelis, onda i ostvaris i ta-da, balkon!
Svugdje ne oglasen kao stan sa lodjom.
Ako zanemarimo ilegalnost istoga, lodja je natkrivena i ili zatvorena, balkon je nenatkriven.
I naravno, stan se prodaje kod 5 agencija, svugdje s krivom kvadraturom. 4 su kvadraturu balkona ukljucije u ukupnu k adraturu. Dakle, po nekoj logici bi trebao platiti cca 12000 eura za neciji ilegalni isprdak od kojeg em netko moze poginut, em zgrada vjerojatno ne moze dobiti sredstva iz eu fondova za energetsku obnovu dok se to ne sredi. Strava.
Svugdje ne oglasen kao stan sa lodjom.
Ako zanemarimo ilegalnost istoga, lodja je natkrivena i ili zatvorena, balkon je nenatkriven.
I naravno, stan se prodaje kod 5 agencija, svugdje s krivom kvadraturom. 4 su kvadraturu balkona ukljucije u ukupnu k adraturu. Dakle, po nekoj logici bi trebao platiti cca 12000 eura za neciji ilegalni isprdak od kojeg em netko moze poginut, em zgrada vjerojatno ne moze dobiti sredstva iz eu fondova za energetsku obnovu dok se to ne sredi. Strava.
2014-04-14
Samo na Balkanu!
Šta sve ljudima neće past na pamet...
;)
Šta sve ljudima neće past na pamet...
;)
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50