Vasine suradnice u aferi s Tolusicem
Page 1 of 1
Vasine suradnice u aferi s Tolusicem
[size=44]Žena na montaži s Tolušićem policiji poznata iz afere s Vasom Brkićem?[/size]
Em ti zivot, tako smo mala zemlja da se kurve lako prepoznaju sa navodne fotomontaže ministra bez spicoka
Em ti zivot, tako smo mala zemlja da se kurve lako prepoznaju sa navodne fotomontaže ministra bez spicoka
Re: Vasine suradnice u aferi s Tolusicem
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3326783/direkt-doznaje-zena-na-fotomontazi-bila-pod-mjerama-pracenja-kao-akterica-afere-elitna-prostitucija/
E pa fakat
Nit se kurvati ne mozes posteno u ovoj zemlji
Inace, sex skandal je definitivno u normslnoj zemlji razlog za ostavku
Ali
Nismo mi normalna zemlja . Potpredsjednici vlade su pod istragom radi odavanja odavanja službenih tajni
Pa nikome nista
Ustvari ocekujem.. kurve su oni u poitici a ne ove zene.
Vec ce se OBOJICA IZVUCI.
Nit se kurvati ne mozes posteno u ovoj zemlji
Inace, sex skandal je definitivno u normslnoj zemlji razlog za ostavku
Ali
Nismo mi normalna zemlja . Potpredsjednici vlade su pod istragom radi odavanja odavanja službenih tajni
Pa nikome nista
Ustvari ocekujem.. kurve su oni u poitici a ne ove zene.
Vec ce se OBOJICA IZVUCI.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Sora wrote:
Em ti zivot, tako smo mala zemlja da se kurve lako prepoznaju
Mala bara puna krokodila. Konkurencija ti preote mušterije.
Guest- Guest
A sta sta
Jedini se ere zabrinule ?
Ma cudo
Jedini se ere zabrinule ?
Ma cudo
ne znam za kurve ali ovo je istina:
Tolušić je koncem 2011. godine pravomoćno osuđen jer je na forumu lokalnog portala virovitica.net pljuvao lokalnog SDP-ovca, a besramno hvalio – samoga sebe. Tada je bio župan. Doduše, nije se hvalio kao na spomen-pločama, imenom i prezimenom, ali javnost je vrlo brzo doznala da se iza forumaškog nadimka Roks krije upravo bivši župan koji koristi svaku priliku nemilosrdno iskritizirati oponente, a svoju malenkost veličati do unedogled.
Primjerice, otvorenje nove zgrade bolnice je Roks, odnosno Tolušić, prigodno na forumu popratio komentarom „Bravo Kiro, bravo Jopa, bravo Tole! Bravo HDZ!“ i time pokrenuo cijelu raspravu. „I ja sam zadovoljan s Tolušićem jer je stvarno osvježenje u ovoj učmaloj županiji i stvarno se trudi“, zaključio je župan za sebe samoga. "Župane, svaka čast! Samo tako, ne obaziri se na ove jadnike", hvalio je sam sebe. Sve se otkrilo kada je Tolušić Roks optužio lokalnog SDP-ovca da, kao sudski vještak, namješta cijene stanova prilikom procjene i za to uzima mito. SDP-ovac s nadimkom Mišo 111 prijavio je Roksa policiji, koja je brzo stegnula obruč oko NN-a, locirala IP adresu s koje se Roks spaja na internet i shvatila da je Roks – sam župan. Proveden je sudski postupak, Tolušić je na sudu priznao da je on Roks, ali da se ne doživljava krivim za klevetu. Svejedno je u prosincu 2011. pravomoćno osuđen na novčanu kaznu od 5585,20 kuna.
Tolušić je koncem 2011. godine pravomoćno osuđen jer je na forumu lokalnog portala virovitica.net pljuvao lokalnog SDP-ovca, a besramno hvalio – samoga sebe. Tada je bio župan. Doduše, nije se hvalio kao na spomen-pločama, imenom i prezimenom, ali javnost je vrlo brzo doznala da se iza forumaškog nadimka Roks krije upravo bivši župan koji koristi svaku priliku nemilosrdno iskritizirati oponente, a svoju malenkost veličati do unedogled.
Primjerice, otvorenje nove zgrade bolnice je Roks, odnosno Tolušić, prigodno na forumu popratio komentarom „Bravo Kiro, bravo Jopa, bravo Tole! Bravo HDZ!“ i time pokrenuo cijelu raspravu. „I ja sam zadovoljan s Tolušićem jer je stvarno osvježenje u ovoj učmaloj županiji i stvarno se trudi“, zaključio je župan za sebe samoga. "Župane, svaka čast! Samo tako, ne obaziri se na ove jadnike", hvalio je sam sebe. Sve se otkrilo kada je Tolušić Roks optužio lokalnog SDP-ovca da, kao sudski vještak, namješta cijene stanova prilikom procjene i za to uzima mito. SDP-ovac s nadimkom Mišo 111 prijavio je Roksa policiji, koja je brzo stegnula obruč oko NN-a, locirala IP adresu s koje se Roks spaja na internet i shvatila da je Roks – sam župan. Proveden je sudski postupak, Tolušić je na sudu priznao da je on Roks, ali da se ne doživljava krivim za klevetu. Svejedno je u prosincu 2011. pravomoćno osuđen na novčanu kaznu od 5585,20 kuna.
vili40-
2015-08-02
cila se drzava bavi tolinim postolama dok 4 000 lijecnika potrazuje od drzave 2 milijarde kun i rutinski dobiju na sudu
tole tvrdi da zna zasto mu smjestaju , navodno cisti ministarstvo od kriminala no to neko nevidljivo ciscenje kao USA avioni
na kraju mu bude zena izvadila oko i pokazala ga da vidi kako je kuci donijeti picajzle
tole tvrdi da zna zasto mu smjestaju , navodno cisti ministarstvo od kriminala no to neko nevidljivo ciscenje kao USA avioni
na kraju mu bude zena izvadila oko i pokazala ga da vidi kako je kuci donijeti picajzle
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vidim, cita se legendarni mislilac i filozof - Bata Trlaja...kofein wrote:Sora wrote:
Em ti zivot, tako smo mala zemlja da se kurve lako prepoznaju
Mala bara puna krokodila. Konkurencija ti preote mušterije.
znači cijela bit priče je da se namontira Vasi... zanimljivo
A Vaso nedužanmarcellus wrote:znači cijela bit priče je da se namontira Vasi... zanimljivo
Zanimljivo
Ko jebe hrvatski sud ..
Similar topics
» Plenkovićeve najbliže suradnice povezane sa SDP-om
» Most napao Plenkovića zbog suradnice Tene Mišetić, čiji roditelji imaju visoke funkcije u HT-u
» Glumac kojeg Hrvati obožavaju u aferi
» Rotshildi u velikoj aferi pranja para
» Plenki koristi bolesno dijete u aferi Agrokor?!?
» Most napao Plenkovića zbog suradnice Tene Mišetić, čiji roditelji imaju visoke funkcije u HT-u
» Glumac kojeg Hrvati obožavaju u aferi
» Rotshildi u velikoj aferi pranja para
» Plenki koristi bolesno dijete u aferi Agrokor?!?
Page 1 of 1