HDZ ovac sa 28, bez radnog iskustva ,sa tečajem od faksa, postao direktor gradskog poduzeća, bez natječaja
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
HDZ ovac sa 28, bez radnog iskustva ,sa tečajem od faksa, postao direktor gradskog poduzeća, bez natječaja
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovako-hdzovci-uhljebljuju-u-10-godina-od-clana-mladezi-do-direktora/2058422.aspx
MAKARSKA KRONIKA donosi priču o zapošljavanju mladog HDZ-ovca kao direktora gradske tvrtke Stambeno gospodarstvo.
28-godišnji Ivan Kotarac član je HDZ-a već desetak godina, a posljednjih godinu i pol bio je u Nadzornom odboru Stambenog pa kaže da je upoznat sa situacijom jer je bio na šest, sedam sastanaka u to vrijeme.
Zanimljivo je, kako prenosi Slobodna Dalmacija, da je Kotarac početkom siječnja novinarki Makarske kronike rekao da ima neke druge planove u životu te da nije upoznat s time da će biti imenovan na mjesto direktora Stambenog. Ne samo to, kazao joj je kako nema uopće takvu ambiciju.
No, 12 dana kasnije na svom Facebook profilu Kotarac objavljuje:
"Kao novi direktor “Stambenog gospodarstva Makarska “svoj prvi radni dan proveo sam u obilasku zgrada, razgovarajući sa stanarima o gorućim problemima. Znam da sam preuzeo jednu odgovornu funkciju te se nadam da ću zadovoljiti očekivanja građana i gradske vlasti. Moj osobni cilj je podići standard i kvalitetu naše usluge."
Zanimala me problematika"
Kotarac je u telefonskom razgovoru za Makarsku kroniku kazao kako ga je imenovao sam gradonačelnik bez ikakvog natječaja ili glasanja.
"Završio sam pet godina fakulteta. Stručni sam specijalist ekonomije. Ispunjavam sve uvjete. Radio sam za Dragicu Roščić u Lag Adrionu. U Nadzornom odboru Stambenog bio sam godinu i nešto. Kroz to smo vrijeme imali šest, sedam sastanaka. Tako da razumijem problematiku, vidio sam da se može napraviti da poduzeće bude transparentnije. Da radimo korektno. Grad Makarska kao turističko mjesto. Da se zgrade obnavljaju, fasade. Parlafoni. Tako. Zanimala me problematika. Stanje zgrada. Koji su to problemi, zašto se nisu rješavali", nabrojao je svoje karakteristike.
Spomenimo, na Facebook profilu navodi kako se školovao na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću.
Još je zanimljivije kako je opisao svoj dolazak do mjesta direktora: "Pa, mislim, sve je išlo nekim svojim tokom. Prije toga sam bio gradski vijećnik. I tako. Prošao sam sve te faze.
U HDZ-u sam desetak godina. Bio sam i predsjednik ovdašnje mladeži, prošao sam sve te neke faze kroz stranku, u Gradskom sam odboru, i županijski vijećnik u mladeži sam bio. Ali, znate šta, čut ćemo se za godinu dana, kad budu rezultati, neke veće promjene. Ja u Stambenom želim što prije uvesti red. Da sve funkcionira jedan kroz jedan."
Kazao je i kako je sam sebi smanjio odmah plaću, ali koliko ona iznosi, to je poslovna tajna:
Novinarka: Kakva poslovna tajna, to je javni podatak!
Kotarac: A dobro.
Novinarka: Nećete mi reći?
Kotarac: (Tišina)
Novinarka: Hoćete da pošaljemo novinarski upit…?
Kotarac: Ha.
Novinarka: Ajde dobro. Poslat ćemo.
MAKARSKA KRONIKA donosi priču o zapošljavanju mladog HDZ-ovca kao direktora gradske tvrtke Stambeno gospodarstvo.
28-godišnji Ivan Kotarac član je HDZ-a već desetak godina, a posljednjih godinu i pol bio je u Nadzornom odboru Stambenog pa kaže da je upoznat sa situacijom jer je bio na šest, sedam sastanaka u to vrijeme.
Zanimljivo je, kako prenosi Slobodna Dalmacija, da je Kotarac početkom siječnja novinarki Makarske kronike rekao da ima neke druge planove u životu te da nije upoznat s time da će biti imenovan na mjesto direktora Stambenog. Ne samo to, kazao joj je kako nema uopće takvu ambiciju.
No, 12 dana kasnije na svom Facebook profilu Kotarac objavljuje:
"Kao novi direktor “Stambenog gospodarstva Makarska “svoj prvi radni dan proveo sam u obilasku zgrada, razgovarajući sa stanarima o gorućim problemima. Znam da sam preuzeo jednu odgovornu funkciju te se nadam da ću zadovoljiti očekivanja građana i gradske vlasti. Moj osobni cilj je podići standard i kvalitetu naše usluge."
Zanimala me problematika"
Kotarac je u telefonskom razgovoru za Makarsku kroniku kazao kako ga je imenovao sam gradonačelnik bez ikakvog natječaja ili glasanja.
"Završio sam pet godina fakulteta. Stručni sam specijalist ekonomije. Ispunjavam sve uvjete. Radio sam za Dragicu Roščić u Lag Adrionu. U Nadzornom odboru Stambenog bio sam godinu i nešto. Kroz to smo vrijeme imali šest, sedam sastanaka. Tako da razumijem problematiku, vidio sam da se može napraviti da poduzeće bude transparentnije. Da radimo korektno. Grad Makarska kao turističko mjesto. Da se zgrade obnavljaju, fasade. Parlafoni. Tako. Zanimala me problematika. Stanje zgrada. Koji su to problemi, zašto se nisu rješavali", nabrojao je svoje karakteristike.
Spomenimo, na Facebook profilu navodi kako se školovao na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću.
Još je zanimljivije kako je opisao svoj dolazak do mjesta direktora: "Pa, mislim, sve je išlo nekim svojim tokom. Prije toga sam bio gradski vijećnik. I tako. Prošao sam sve te faze.
U HDZ-u sam desetak godina. Bio sam i predsjednik ovdašnje mladeži, prošao sam sve te neke faze kroz stranku, u Gradskom sam odboru, i županijski vijećnik u mladeži sam bio. Ali, znate šta, čut ćemo se za godinu dana, kad budu rezultati, neke veće promjene. Ja u Stambenom želim što prije uvesti red. Da sve funkcionira jedan kroz jedan."
Kazao je i kako je sam sebi smanjio odmah plaću, ali koliko ona iznosi, to je poslovna tajna:
Novinarka: Kakva poslovna tajna, to je javni podatak!
Kotarac: A dobro.
Novinarka: Nećete mi reći?
Kotarac: (Tišina)
Novinarka: Hoćete da pošaljemo novinarski upit…?
Kotarac: Ha.
Novinarka: Ajde dobro. Poslat ćemo.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: HDZ ovac sa 28, bez radnog iskustva ,sa tečajem od faksa, postao direktor gradskog poduzeća, bez natječaja
svim podobnima treba dati šansu,ionako nemaju više puno toga za upropastiti
vili40-
2015-08-02
Re: HDZ ovac sa 28, bez radnog iskustva ,sa tečajem od faksa, postao direktor gradskog poduzeća, bez natječaja
Privatni fakultet gdje za ispit iz matematike imaju razlomke, a studij košta 50 000kn godišnje.
Bio na 5-6 sastanaka gdje se žderalo , pilo i sralo, stekao iskustvo
Postao bez natječaja direktor gradskog poduzeća, bruto njegovi troškovi će vjerojatno biti 30 000 -40 000kn mjesečno, dakle taman on sam je napunio kvarat jednog busa za njemačku
Prezime Kotarac u Hrvatskoj nose Hrvati, dobrim dijelom iz okolice Omiša. U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Zapadnoj Bosni (područje Livna) i u okolici Omiša.
ahhahahahahahaha, još jedan I2b
Postao bez natječaja direktor gradskog poduzeća, bruto njegovi troškovi će vjerojatno biti 30 000 -40 000kn mjesečno, dakle taman on sam je napunio kvarat jednog busa za njemačku
Prezime Kotarac u Hrvatskoj nose Hrvati, dobrim dijelom iz okolice Omiša. U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Zapadnoj Bosni (područje Livna) i u okolici Omiša.
2018-06-14
Neman volje gubit vrijeme na HDZ jer je meni nakon Sanadera tu stvar odavno jasna
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uostalom prije dvadesetak dana sam nešto napisao na forumu i sad imate crno na bilo
https://www.ex-iskon-pleme.com/t31129-korupcija-na-vlasti-i-njen-ucinak-na-drustvo-u-cijelini
Sve san van tu reka
https://www.ex-iskon-pleme.com/t31129-korupcija-na-vlasti-i-njen-ucinak-na-drustvo-u-cijelini
Sve san van tu reka
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne označuju li tim kodom svinjsku gripu?Ili nešto slično?AssadNaPodmornici wrote:Privatni fakultet gdje za ispit iz matematike imaju razlomke, a studij košta 50 000kn godišnje.
vili40-
2015-08-02
yoda ti ko dudek...svi tvoji vrsnjaci se uhljebljuju na dobre pozicije..a ti takav lumen...sve znas..imad ok pedigre ne mozes mrdnuti dalje od baustele i 3500 kuna...ovak ispada da iz tebe kipti ljubomora...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
parodija od drzave
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jašta,ostalo nas je još tako malo pa ne bi li nas mogli sve lijepo uhljebiti a ostatak svijeta nek puca od ljubomore?vuksadinare wrote:yoda ti ko dudek...svi tvoji vrsnjaci se uhljebljuju na dobre pozicije..a ti takav lumen...sve znas..imad ok pedigre ne mozes mrdnuti dalje od baustele i 3500 kuna...ovak ispada da iz tebe kipti ljubomora...
vili40-
2015-08-02
ja sam iznenaden
2014-04-19
otkud sad to odjednomprckov wrote:ja sam iznenaden
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
debotoijusto wrote:loša parodija od drzave
darth_vader-
2014-04-17
yoda? jel čitaš?vuksadinare wrote:yoda ti ko dudek...svi tvoji vrsnjaci se uhljebljuju na dobre pozicije..a ti takav lumen...sve znas..imad ok pedigre ne mozes mrdnuti dalje od baustele i 3500 kuna...ovak ispada da iz tebe kipti ljubomora...
kod vuka na instrukcije, taj se uhljebio 88e
veber-
2014-12-30
nije baš tako,probao je u nizozemskoj ali su ga tamo maltretirali i tražili da rade.Nije on dudek.veber wrote:yoda? jel čitaš?vuksadinare wrote:yoda ti ko dudek...svi tvoji vrsnjaci se uhljebljuju na dobre pozicije..a ti takav lumen...sve znas..imad ok pedigre ne mozes mrdnuti dalje od baustele i 3500 kuna...ovak ispada da iz tebe kipti ljubomora...
vili40-
2015-08-02
joj, taj dio sam pozabil.vili40 wrote:nije baš tako,probao je u nizozemskoj ali su ga tamo maltretirali i tražili da rade.Nije on dudek.veber wrote:yoda? jel čitaš?vuksadinare wrote:yoda ti ko dudek...svi tvoji vrsnjaci se uhljebljuju na dobre pozicije..a ti takav lumen...sve znas..imad ok pedigre ne mozes mrdnuti dalje od baustele i 3500 kuna...ovak ispada da iz tebe kipti ljubomora...
zanimljivo da ova kradezejovska obitelj/falanga/okupatori/osloboditelji konstantno kenjaju na internetu.
jasno mi je za eru s drhtavicom pa ga udba poslala u mirovinu, ali ostatak ekipe uredno onanira.
ja ne radim već 14 mjeseci, nisam na burzi pa si to mogu priuštit.
veber-
2014-12-30
posli ga već vidim kako na koncertu klape u prvim redovima vrištiAssadNaPodmornici wrote:Privatni fakultet gdje za ispit iz matematike imaju razlomke, a studij košta 50 000kn godišnje.
"nemoj nikud ići, nek ti kušin bude stina a čardak ti voli"..
nek kušin bude tebi stina pizda ti materina
2018-06-14
vili40-
2015-08-02
Nek ti kušin bude stina, a meni u svakom apartmanu jakuzi... el pošteno? E!
darth_vader-
2014-04-17
pa zar toga ima kod vas
2014-04-19
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sabo Penavi ucvrstio vecinu i postao predsjednik gradskog vijeca
» "Bivši HDZ-ovac uhvaćen u krađi željeza neće dobiti otkaz u državnoj tvrtki: ‘Dogodilo se izvan radnog vremena‘"
» direktor ekologije i zaštite u HŽ-u koji je u emisiji priznao da ga je zaposlio nekad moćni HDZ-ovac Luka Bebić.
» Švedski multikuklti borac za toleranciju postao ISIL-ovac i poziva na ubojstva šveđana, švedistan mu plaća 5k eura socijale
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» "Bivši HDZ-ovac uhvaćen u krađi željeza neće dobiti otkaz u državnoj tvrtki: ‘Dogodilo se izvan radnog vremena‘"
» direktor ekologije i zaštite u HŽ-u koji je u emisiji priznao da ga je zaposlio nekad moćni HDZ-ovac Luka Bebić.
» Švedski multikuklti borac za toleranciju postao ISIL-ovac i poziva na ubojstva šveđana, švedistan mu plaća 5k eura socijale
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
Page 1 of 4