Uhitilo ratnog repotera
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Uhitilo ratnog repotera
zna li se razlog??
inače sam protiv nasilja bilo koje vrste, posebno ako ju sprovode uniformirani
što je razlog da se čovjeka u javnosti na cesti razapinje i proganja
ovo je banalno i trebalo bi zakonom zabraniti
ovo vidim kao oduzimanje slobode bez povoda, ugrozu slobode za sav narod
inače sam protiv nasilja bilo koje vrste, posebno ako ju sprovode uniformirani
što je razlog da se čovjeka u javnosti na cesti razapinje i proganja
ovo je banalno i trebalo bi zakonom zabraniti
ovo vidim kao oduzimanje slobode bez povoda, ugrozu slobode za sav narod
Last edited by mortal on 23/1/2019, 11:38; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
ovo je nasilje,pismejker wrote:PREVIŠE JE ZNAO..
... i što se dešava s ljudima prema kojima se tako postupa, s određenim predrasudama ti prilaze, oduzimaju slobodu, odvode kuda hoće, predaju gdje hoće, postupaju kako hoće
upravo tako se duševno slamaju ljudi, a to je zločin
immortal-
2014-04-16
I za moj ukus je previše raspravljao s policijom.mortal wrote:ovo je nasilje,pismejker wrote:PREVIŠE JE ZNAO..
... i što se dešava s ljudima prema kojima se tako postupa, s određenim predrasudama ti prilaze, oduzimaju slobodu, odvode kuda hoće, predaju gdje hoće, postupaju kako hoće
upravo tako se duševno slamaju ljudi, a to je zločin
Može samo odgovarati na postavljena pitanja. Bez qrtschenja.
koliko se iz video priloga dade razabrati, radilo se o opravdanoj uporabi sredstava prisile pri obavljanju redovitih policijskih zadaća...
meni se djeluje d aje prevec popil..a vjerojatno ej imao neku 'ugodnu' raspravu sa nekom drugim civilima ili civilom..pa je ovaj pozvao drotove..ne vidim drugi razlog
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..a priveden je jer nije htio ici sa drotom najvjerojatnije u postaju ili nije htio da ag se legitimira
2015-09-08
vuksadinare wrote:meni se djeluje d aje prevec popil..a vjerojatno ej imao neku 'ugodnu' raspravu sa nekom drugim civilima ili civilom..pa je ovaj pozvao drotove..ne vidim drugi razlog
HINA multimedija
Datum objavljivanja: 4. lis 2018.
Zagreb, 4.10.2018 - Policija privodi fotoreportera Željka Jelenskog koji je pratio konferenciju za medije predsjednika Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražena Keleminca ispred sjedišta SNV-a u Zagrebu. video HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ ua
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ah da..cim je u drustvu keleminca automatski privođenje na dojavu pupovca ili snv-aT. wrote:vuksadinare wrote:meni se djeluje d aje prevec popil..a vjerojatno ej imao neku 'ugodnu' raspravu sa nekom drugim civilima ili civilom..pa je ovaj pozvao drotove..ne vidim drugi razlog
HINA multimedija
Datum objavljivanja: 4. lis 2018.
Zagreb, 4.10.2018 - Policija privodi fotoreportera Željka Jelenskog koji je pratio konferenciju za medije predsjednika Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražena Keleminca ispred sjedišta SNV-a u Zagrebu. video HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ ua
2015-09-08
"Danas, 4. listopada oko 12 sati u Gajevoj ulici, održavala se tiskovina konferencija koju je vodio 54-godišnjak. Tijekom konferencije 57-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, kada mu je policijski službenik prišao i zatražio osobnu iskaznicu nije prestajao s omalovažavanjem ni nakon izdanih upozorenja te su ga policijski službenici uz uporabu sredstava prisile doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 57-godišnjak je zbog počinjenja prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, uz optužni prijedlog, doveden na Prekršajni sud u Zagrebu, koji je donio presudu.'
ne kaže jel sproveden na goli otok isti dan ili tek sutradan...
inace provjerio sam lika..lik ej bio ratni fotoreporter od pocetka sedmog mjeseca 1991 na baniji...gdje je bio do kraja osmog mjeseca 1991..pa je otisao na podrucje zapadne slavonije gdje je vecinom boravio do kraja '91...da bi ga 92 put odveo najvise u bosnu..na podrucje bosanske posavine...i tuzlanskog dijela...bio je kasnije fotoreporter u operacijama medacki đep i oluja
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace provjerio sam lika..lik ej bio ratni fotoreporter od pocetka sedmog mjeseca 1991 na baniji...gdje je bio do kraja osmog mjeseca 1991..pa je otisao na podrucje zapadne slavonije gdje je vecinom boravio do kraja '91...da bi ga 92 put odveo najvise u bosnu..na podrucje bosanske posavine...i tuzlanskog dijela...bio je kasnije fotoreporter u operacijama medacki đep i oluja
da pogađam, povjerljivi izvor koji želi ostati anoniman ?
2014-04-14
ne....T. wrote:vuksadinare wrote:inace provjerio sam lika..lik ej bio ratni fotoreporter od pocetka sedmog mjeseca 1991 na baniji...gdje je bio do kraja osmog mjeseca 1991..pa je otisao na podrucje zapadne slavonije gdje je vecinom boravio do kraja '91...da bi ga 92 put odveo najvise u bosnu..na podrucje bosanske posavine...i tuzlanskog dijela...bio je kasnije fotoreporter u operacijama medacki đep i oluja
da pogađam, povjerljivi izvor koji želi ostati anoniman ?
2015-09-08
T. wrote:"Danas, 4. listopada oko 12 sati u Gajevoj ulici, održavala se tiskovina konferencija koju je vodio 54-godišnjak. Tijekom konferencije 57-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, kada mu je policijski službenik prišao i zatražio osobnu iskaznicu nije prestajao s omalovažavanjem ni nakon izdanih upozorenja te su ga policijski službenici uz uporabu sredstava prisile doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 57-godišnjak je zbog počinjenja prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, uz optužni prijedlog, doveden na Prekršajni sud u Zagrebu, koji je donio presudu.'
ima tu nesto vise od suhoparnog izvjesca policije
jel dosao radit ili sudjelovao u mislima 19st. zatim povod , ne vjerujem da je tek tako policija trazila identifikaciju... policiju netko pozvao ili ista motrila na misli 19st ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sudjelovanje u 'mislima 19. st.' još uvijek nije kažnjivo, ako se pod sudjelovajem smatra nazočnost javnom očitovanju tih misli...debotoijusto wrote:T. wrote:"Danas, 4. listopada oko 12 sati u Gajevoj ulici, održavala se tiskovina konferencija koju je vodio 54-godišnjak. Tijekom konferencije 57-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, kada mu je policijski službenik prišao i zatražio osobnu iskaznicu nije prestajao s omalovažavanjem ni nakon izdanih upozorenja te su ga policijski službenici uz uporabu sredstava prisile doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 57-godišnjak je zbog počinjenja prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, uz optužni prijedlog, doveden na Prekršajni sud u Zagrebu, koji je donio presudu.'
ima tu nesto vise od suhoparnog izvjesca policije
jel dosao radit ili sudjelovao u mislima 19st. zatim povod , ne vjerujem da je tek tako policija trazila identifikaciju... policiju netko pozvao ili ista motrila na misli 19st ?
2014-04-14
Kakogod,podrska policiji..steta sto ne drilaju i na mnogo veci kriminal..
Guest- Guest
drekec se napio i poceo sa spikom..Ja sam bio vodje za vrijeme rata,ja samo bio ondje..blablabla.." iznad zakona sam i mogu drugima po glavi srati...bajbuk i kazna po dzepu
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2