Obavještajno podzemlje napada HDZ, II. dio
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Obavještajno podzemlje napada HDZ, II. dio
Službeno je. Živimo u jebenoj septičkoj jami.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
ja bih to ovako,"vuk dlaku mijenja ali ćud nikada"debotoijusto wrote:vili40 wrote:a dobro,baš me zanima kako će to sad birati bolje suradnike,za ovu je ološ do sada stavljao ruku u vatrudebotoijusto wrote:vili40 wrote:
ipak kad čovjek malo razmisli zar taj briselski skočimiš stvarno nije imao materijala da u ministarske fotelje stavi nešto normalno,nekompromitirano,nekorumpirano i na kraju krajeva pametno jer ovo su sve sami slučajevi za sebe,bazde na sto kilometara i dobro je da ne znamo sve jer bi to povećalo depresiju u narodu pa lijekovi,nova bežanija i tako to.Ili nema materijala ili pak bolji ne mogu i ne smiju doći u vrh.
ovi likovi su doveli don anemija nakon debakla "domoljubne" politike karamarka no oteo se malo kontroli
tek sad ima prigodu da sagradi poziciju za biranje suradnika
i mene , zato pratim sto jandrokovic prica
vili40-
2015-08-02
a gle koks je uvijek dobra opcija.dzango wrote:Ma prskaju svačim, sranje. Prošli mesec smotao i samo mi se povraćalo. Kao da mi je pomerilo centar za ravnotežu a ništa me nije radilo. Jebeš više to.veber wrote:pa uz kafu možeš i s maricom se družitdzango wrote:Ne odvajaj mi to dvoje. Kao ni kafu i cigaretu.veber wrote:kokain ili prostitutku?dzango wrote:Daj neka neko meni podmetne.
samo da je dhlovac pouzdan.
a ćevapi su najbolji odabir.
veber-
2014-12-30
marcellus wrote:budimo realni.
Fotografije su PRAVE.
Pa rekao je čovik da to nisu njegove cipele i sat, SOA je rekla da je to dovoljno
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
O cijeloj priči oglasila se i Vlada.
- Od policije, DORH-a i svih nadležnih službi očekujemo da se ovaj slučaj istraži te da se pronađu počinitelji još jednog krajnje podmuklog pokušaja destabilizacije vlasti i pravnog poretka kroz ponovno plasiranje lažnih informacija o najvišim državnim dužnosnicima, čemu smo svjedočili često u proteklom razdoblju - navodi se u priopćenju.
i mi smo znatiželjni pa da vidimo tko su ti izuzetno sofisticirani kriminalci koji u kompleksnoj operaciji pokušavaju destabilzirati vladu u kojoj su očigledno počeli popuštati živci.
- Od policije, DORH-a i svih nadležnih službi očekujemo da se ovaj slučaj istraži te da se pronađu počinitelji još jednog krajnje podmuklog pokušaja destabilizacije vlasti i pravnog poretka kroz ponovno plasiranje lažnih informacija o najvišim državnim dužnosnicima, čemu smo svjedočili često u proteklom razdoblju - navodi se u priopćenju.
i mi smo znatiželjni pa da vidimo tko su ti izuzetno sofisticirani kriminalci koji u kompleksnoj operaciji pokušavaju destabilzirati vladu u kojoj su očigledno počeli popuštati živci.
vili40-
2015-08-02
Au, od ove je pokupio kojesta toga.
dijagram-
2015-08-09
catabbath wrote:marcellus wrote:budimo realni.
Fotografije su PRAVE.
Pa rekao je čovik da to nisu njegove cipele i sat, SOA je rekla da je to dovoljno
jebiga šta sad čvrsti dokazi su čvrsti dokazi
dijagram wrote:Au, od ove je pokupio kojesta toga.
Za koga je, dobra je...
darth_vader-
2014-04-17
javno etiketirati ženu na slici da je prostitutka zahtjeva ozbiljnu istragu, moguću tužbu za objede i traženje nadoknade za duševne boli zbog učinjene štete na društvenom i socijalnom nivou.
U biti ministar se nama kaj buniti, pa on on je samo sjedio ….
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:javno etiketirati ženu na slici da je prostitutka zahtjeva ozbiljnu istragu, moguću tužbu za objede i traženje nadoknade za duševne boli zbog učinjene štete na društvenom i socijalnom nivou.
asto kad vec vremesni celebiji,pocnu pljuvati po slavnim glumcima,koji su ih podigli na nivo glumica i omogucili im da zive sa miljunskim ciframa godisnje,tuze te jadne naivne bedake za "silovanja" "pocinjena" prije 30tak godina..nidje dokaza,nidje nicega,samo pljuckanje "dama2 i oblajavanje po drustvenim mrezama,medijima i tako svasta nesto..
Dao bi ja vama preko gusce letvom,a Bog dao,docekat cemo ponovno ta vremena..
Guest- Guest
citam novi termin na mrezama sviju mreza...
Pinterest model
Instagram model
fejsbuk model
svaki-kuratz-model...
Pizdru mater,cura samo ogoli guzicu,sto vise j nafila silikonom,dude u nebesa,napravi prestupidnu duck fejs i ona je neki sad kurcev ..MODEL..
gdje su skole,gdje je praktikum,umjesnost i vjestina..???
Pinterest model
Instagram model
fejsbuk model
svaki-kuratz-model...
Pizdru mater,cura samo ogoli guzicu,sto vise j nafila silikonom,dude u nebesa,napravi prestupidnu duck fejs i ona je neki sad kurcev ..MODEL..
gdje su skole,gdje je praktikum,umjesnost i vjestina..???
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Obavještajno podzemlje napada HDZ
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Raskrinkavanje političko-obavještajno-medijske hobotnice SDA
» Komšić: Rusi nadiru u BiH, ekonomski, obavještajno, politički... niko im se ne suprotstavlja!
» Dodik popustio pred SDA i Ambasadom: Osmica ostaje direktor Obavještajno-sigurnosne agencije
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Raskrinkavanje političko-obavještajno-medijske hobotnice SDA
» Komšić: Rusi nadiru u BiH, ekonomski, obavještajno, politički... niko im se ne suprotstavlja!
» Dodik popustio pred SDA i Ambasadom: Osmica ostaje direktor Obavještajno-sigurnosne agencije
Page 3 of 3