Palau povukla nezavisnost Kosova
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Palau povukla nezavisnost Kosova
https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3025541-rajska-zemlja-palau-poslednja-je-povukla-priznanje-nezavisnosti-kosova-neverovatni-prizori-iz-ove-zemlje-ostavljaju-bez-daha-foto
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Palau povukla nezavisnost Kosova
Ero na aparatima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
u jebote...hoce ovi protiv nas povuci priznanje..ako su nas uopce priznali
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...Srbija nikad nije sluzbeno priznala Hrvatsku
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hoce-li-srbija-ikada-priznati-neovisnost-rh-991253/
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hoce-li-srbija-ikada-priznati-neovisnost-rh-991253/
2015-09-08
ti vucko mozes da sercuckaš do jutra
ali ta povlacenjena priznanja pravi
su polit. presedan u istoriji medj.odnosa. druga je stvar sto to
ne kapitaluzujemo na pravi nacin.
svaki glas vredi jednako, primer uneska i interpola. bitno je, da je zapad prihvatio cinjenicu da nema
napretka za siptare bez saglasnosti
srbije. osim, da brutalno nasrnu na
srbiju ko 99. vojnom agresijom zbog
politickog neslaganja.
ali ta povlacenjena priznanja pravi
su polit. presedan u istoriji medj.odnosa. druga je stvar sto to
ne kapitaluzujemo na pravi nacin.
svaki glas vredi jednako, primer uneska i interpola. bitno je, da je zapad prihvatio cinjenicu da nema
napretka za siptare bez saglasnosti
srbije. osim, da brutalno nasrnu na
srbiju ko 99. vojnom agresijom zbog
politickog neslaganja.
Last edited by pizzon on 21/1/2019, 07:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
dakle mi zapravo imamo nelegitmne politicke odnose sa srbijom..svi potpisani međudrzavnicki ugovori nisu pravovaljani ako bi netko imao hrabrosti ovo pitanje postaviti javno...srbija kao drzava srbija nas nikad sluzbeno nije priznala...mi smo njih priznali..oni nas ne...ovo u sklopu srj ne vazi...jer to je bila drzava ili zajednica pdo drugim imenom...dakle po ovom svi potpisani ugovori...su legalno nevazeci
2015-09-08
pises glupostvuksadinare wrote:dakle mi zapravo imamo nelegitmne politicke odnose sa srbijom..svi potpisani međudrzavnicki ugovori nisu pravovaljani ako bi netko imao hrabrosti ovo pitanje postaviti javno...srbija kao drzava srbija nas nikad sluzbeno nije priznala...mi smo njih priznali..oni nas ne...ovo u sklopu srj ne vazi...jer to je bila drzava ili zajednica pdo drugim imenom...dakle po ovom svi potpisani ugovori...su legalno nevazeci
sama razmena ambasadora znaci priznanje.
ako vam to nije ok, povucite vaseg
U iz begrada, da vam uzvratimo istim
postupkom i kraj. da bude sve legalno. ti bre zivis da smisljas pakosti.
Guest- Guest
srbija po tom pitanju moze nas tretirati isto kao kosovo...sa tom razlikom sto smo mi clanica un i eu...pa shodno tome nemaju legitimitet nas stopirati u međunarodnim institucijama..inace vjerujem da bi to radili...
2015-09-08
kakve veze ima veleposlanik...međudrzavni ugovori i slanje veleposlanika su potpisani dok je srbija bila clanica srj a srj je bila tada drzava..sluzbenog priznanja od strane srbije kao drzave nema shodno tome i nas i vas veleposlanik su nelegitimno i u zagrebu i beogradu..cak kako rekoh imamo nelegitimne politicke odnose na razini drzava...vec bi prema vama trebali imati odnose kao vi prema kosovu...mozete jedino imati kakvo diplomatsko predstavnistvo ali ne veleposlanstvo ili konzulatpizzon wrote:pises glupostvuksadinare wrote:dakle mi zapravo imamo nelegitmne politicke odnose sa srbijom..svi potpisani međudrzavnicki ugovori nisu pravovaljani ako bi netko imao hrabrosti ovo pitanje postaviti javno...srbija kao drzava srbija nas nikad sluzbeno nije priznala...mi smo njih priznali..oni nas ne...ovo u sklopu srj ne vazi...jer to je bila drzava ili zajednica pdo drugim imenom...dakle po ovom svi potpisani ugovori...su legalno nevazeci
2015-09-08
sta mislisvuksadinare wrote:kakve veze ima veleposlanik...međudrzavni ugovori i slanje veleposlanika su potpisani dok je srbija bila clanica srj a srj je bila tada drzava..sluzbenog priznanja od strane srbije kao drzave nema shodno tome i nas i vas veleposlanik su nelegitimno i u zagrebu i beogradu..cak kako rekoh imamo nelegitimne politicke odnose na razini drzava...vec bi prema vama trebali imati odnose kao vi prema kosovu...mozete jedino imati kakvo diplomatsko predstavnistvo ali ne veleposlanstvo ili konzulatpizzon wrote:pises glupostvuksadinare wrote:dakle mi zapravo imamo nelegitmne politicke odnose sa srbijom..svi potpisani međudrzavnicki ugovori nisu pravovaljani ako bi netko imao hrabrosti ovo pitanje postaviti javno...srbija kao drzava srbija nas nikad sluzbeno nije priznala...mi smo njih priznali..oni nas ne...ovo u sklopu srj ne vazi...jer to je bila drzava ili zajednica pdo drugim imenom...dakle po ovom svi potpisani ugovori...su legalno nevazeci
da li postoje odluke
engleske, usa, francuske,
nemacke i sl. na nacin koji
ti zamisljas. sta ima mi da
posebno priznajemo nesto
sto je vec priznato na najvisem
nivou, UN. da ti cesamo jajca.
Guest- Guest
to nije bitno
da li dati siptarima onih par naselja
uz kosovo za sever, poseban status
srba u enklavama i izuzece objekata
spc, od a do š iz bilo kakve ingerencije siptara, bez izuzetka.
plus, ekonomska pitanja, vlasnistva i td.
da li dati siptarima onih par naselja
uz kosovo za sever, poseban status
srba u enklavama i izuzece objekata
spc, od a do š iz bilo kakve ingerencije siptara, bez izuzetka.
plus, ekonomska pitanja, vlasnistva i td.
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pa onda su nakon sto je kosovo na redu..na dacicevom i vuckovom meniju smo mi,bh-a,crna gora da prema nama povuku priznanja đibuti,solomonski otoci,malawi..a onda nista ne stoji na putu srbije da bude velika..najebali smo jeza..sto kaze ustasa crveniT. wrote:još da kiribati povuku i gotovi su...
2015-09-08
Prekinuti diplomatske odnose sa svim državama koje su priznale Kosmet. Prvo Nauru i Togo. Za probu.
Guest- Guest
Eto sad Srbija ima more, napokon.
omni-
2014-04-12
ma pusti mi smo sad najebali..dacic nagovorio sao tome i prinčipe da povuce priznanje prema hrvatskoj a prizna ured 'sao krajine' u beogradu koji naravno postoji di ne bi..kofein wrote:Prekinuti diplomatske odnose sa svim državama koje su priznale Kosmet. Prvo Nauru i Togo. Za probu.
2015-09-08
21 729 stanovnika ako je vjerovat wiki, eto napokon raj na moru za Srbe ako im nije mrsko mijenjati dinare u mrski americki dolar, a nije.
omni-
2014-04-12
crveni sad nas frka,a?..kiribati povlaci priznanje kosova
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gana povukla priznanje Kosova
» Hrvatska povukla priznanje Kosova
» Siera Leone povukla priznanje Kosova
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova