U Beču održan 72. bal gradišćanskih Hrvata
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Beču održan 72. bal gradišćanskih Hrvata
RayMabus wrote:Za godinu dana Austrija otvara svoje tržište rada za hrvatske državljane također i obratno pa će se još više povećat gospodarsko kulturna suradnja
Austrija ko Austrija , Alpe , Grac i Beć
Austrija je super zemlja...ima puno rodbine gore a i bivših ljubavi, koje sam svojedobno obilazio i jodlao po visovima :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ajd na dihalicu diše, a i ti sereš. ero bi drkal na ivanu do preksutra, a na njenu plaću do uskrsa.epikur37 wrote:Još malo pa ćete i vas dvojica biti u njegovim godinama....aj se saberite.
veber-
2014-12-30
Nisam nikad bio , ma ok znam dosta o toj zemlji , a ono , više me tu zanima geostrategija , geopolitika , ekonomija i to nego sama zemlja ko zemlja , nisan baš neki ljubitelj toga previše , draži mi je Mediteranepikur37 wrote:RayMabus wrote:Za godinu dana Austrija otvara svoje tržište rada za hrvatske državljane također i obratno pa će se još više povećat gospodarsko kulturna suradnja
Austrija ko Austrija , Alpe , Grac i Beć
Austrija je super zemlja...ima puno rodbine gore a i bivših ljubavi, koje sam svojedobno obilazio i jodlao po visovima :D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kupuju masovno oranice po Sloveniji
https://100posto.hr/news/slovenci-ocajni-austrijski-poljoprivrednici-kao-ludi-kupuju-njihova-zemljista-i-oni-im-nikako-ne-mogu-stati-na-kraj
Ovako će i po Slavoniji za koju godinu
Nisu bezveze odabrali Osijek kao regiju partner Austrije
https://100posto.hr/news/slovenci-ocajni-austrijski-poljoprivrednici-kao-ludi-kupuju-njihova-zemljista-i-oni-im-nikako-ne-mogu-stati-na-kraj
Ovako će i po Slavoniji za koju godinu
Nisu bezveze odabrali Osijek kao regiju partner Austrije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:Još malo pa ćete i vas dvojica biti u njegovim godinama....aj se saberite.
Tako je profesore
Znači, nisam pogriješio. U gdinama kojima si i za tu si pedofil, konjino stara.veber wrote:pa imaš adresu. zakaj pedofil? jer sam bio sa ženskom od 31 sad? boli to vas usraše?Eroo wrote:Samo napiši adresu i dobiš priliku...pedofilu pederski.veber wrote:šupku bosanski, kayi zahvali kaj dišeš. svaki joj dan sviječicu zapali. samo zbog nje dišeš.Eroo wrote:Terajte se oba u t.p. materine, pijandure pederske.veber wrote:
diše samo zbog kaye. tako da njoj neka zahvali.
Veber ima 43 leta.............a stara 31
Moja žena me mladja 11 god od mene
Da mogu naša bi 20 god mladju
i potrudit ću se ( makar na pola sata )
Kako onda ti na to gledaš ......udbaški ili kako?
Eroo wrote:(VIDEO) LIJEPA TRADICIJA PREKRASNOG OZRAČJA
Održan 72. bal gradišćanskih Hrvata
Facebook snimka zaslonaOtvoren je glazbeno scenskim prikazom slavonskih narodnih pjesama i plesova u izvedbi folklornog ansambla HKUD Osijek 1862.
https://www.croexpress.eu/vijest.php?vijest=18149
ti šupku bosanski ionako nemreš nikaj. selotejp i wc. to je tvoj domet. ti jadni sa svojim ercegovačkim kitom ionako nemreš nikaj. niti se kravi navlaži niti tebi se ne digne. koliko puta ste se posexali? 3,14?Eroo wrote:Znači, nisam pogriješio. U gdinama kojima si i za tu si pedofil, konjino stara.veber wrote:pa imaš adresu. zakaj pedofil? jer sam bio sa ženskom od 31 sad? boli to vas usraše?Eroo wrote:Samo napiši adresu i dobiš priliku...pedofilu pederski.veber wrote:šupku bosanski, kayi zahvali kaj dišeš. svaki joj dan sviječicu zapali. samo zbog nje dišeš.Eroo wrote:
Terajte se oba u t.p. materine, pijandure pederske.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:(VIDEO) LIJEPA TRADICIJA PREKRASNOG OZRAČJA
Facebook snimka zaslonaOtvoren je glazbeno scenskim prikazom slavonskih narodnih pjesama i plesova u izvedbi folklornog ansambla HKUD Osijek 1862.
Pitajte vi vebera jel je bal ili nije?
crvenkasti-
2014-04-17
Lisica pravila zurku za sve zivotinje iz okoline pa naravno pozvala i zeku...a on napio se ko'letva!!! Hodati nije mogao, obrukao se nacisto!veber wrote:ti šupku bosanski ionako nemreš nikaj. selotejp i wc. to je tvoj domet. ti jadni sa svojim ercegovačkim kitom ionako nemreš nikaj. niti se kravi navlaži niti tebi se ne digne. koliko puta ste se posexali? 3,14?Eroo wrote:Znači, nisam pogriješio. U gdinama kojima si i za tu si pedofil, konjino stara.
Na kraju posto nije sam mogao kuci... lisica ga stavi na svoj rep - i tako na repu ga "odveze" do kuce.
Kad se otreznio... bese mu krivo sto je bio onoliko pijan... nije znao kako da se revansira lisici... bilo ga sramota sto ga je onako napila.
Posle nekog vremena zeka priredi zurku:
Naravno pozove i lisicu...i resi da joj vrati "dug". Napila se lisica tetura,povraca, prica gluposti itd.A da hoda...ne može ni makac!
Odluci zec da je otprati do kuce:
Stavi je na svoj rep... podje - a lisica spadne s'repa...pokusa ponovo...podje korak-dva... a opet lisica spadne s'repa...tako jadan pokusavao do zore, sav se umorio...spao s'nogu tovareci lisicu na rep... svaka dva koraka...
naravoucenije:
"Ako ti je MALI nemoj da se kurcis!"
Sretnu se zec i vuk. Kaže vuk: "Dobar dan". A zec ništa. Vuk opet: "Dobar dan". A zec: "Dobar dan". I nastave oni tako razgovarati.
Naravoučenije:
Vuk i zec su nastavili tako razgovarati.
Naravoučenije:
Vuk i zec su nastavili tako razgovarati.
crvenkasti-
2014-04-17
predivno!!!fala ero...;)Eroo wrote:(VIDEO) LIJEPA TRADICIJA PREKRASNOG OZRAČJA
max123- Posts : 2853
2015-10-28
majku ti jebem volksdojcersku moras li ti svaku temu razjebat.ako imas nesto rijesit s covikom imas privatne poruke picka ti materina dosadna.i koji kurac radis na temi koja se tice Hrvata a ti to ni po kojem parametru nisi..veber wrote:šupak ero iz noveg mesta potegnul u. uuu tamo nekam.
2015-10-28
znaci balavac isto kao i ti.i koga briga tvoja kurva i tvoji mokri snovi.jebali ti svi ssesovci mrtvu babu...Yehudim wrote:Veber ima 43 leta.............a stara 31
2015-10-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Održan pomen Arkanu
» Održan drugi "Girls in ICT" u Hrvatskoj
» Održan izbor za miss holokausta
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Održan pomen Arkanu
» Održan drugi "Girls in ICT" u Hrvatskoj
» Održan izbor za miss holokausta
Page 2 of 2