Velikoizdajnik Modrić u društvu sa Acom Pejovićem
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Velikoizdajnik Modrić u društvu sa Acom Pejovićem
https://www.index.hr/sport/clanak/modric-se-druzio-sa-srpskom-folk-zvijezdom-veliki-ljudi-uvijek-su-veliki/2057613.aspx
Sad će Marcelus pitati "A tko je taj Aco Pejović?"
Thompson(ovci) na aparatima i mandarinama.
Sad će Marcelus pitati "A tko je taj Aco Pejović?"
Thompson(ovci) na aparatima i mandarinama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
Re: Velikoizdajnik Modrić u društvu sa Acom Pejovićem
Crnogorac...mada tko je taj aca pejovic..nikad cuo
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
meni isto nije jasno...a slušam cajke sveudilj
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
od sanča nije drugo ni za očekivat.epikur37 wrote:meni isto nije jasno...a slušam cajke sveudilj
veber-
2014-12-30
btw bu ti ex vjerovatno u pon poslala bermet.
2014-12-30
Modrić je četnik?
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo- Posts : 78903
2016-07-22
Jastreb konfabulira po običaju.
Nije bit u tome. Pa normalno da ih na Trgu neće dočekati Mitar Mirić,ili Aleksadra Prijović.Eroo wrote:
Bit je u tome da je 95% hrvatskih nog.reprezentativaca,a i uopće hrvatskih nogometaša zaraženo turbofolkom.
2014-04-22
pa i ti slušaš cajke, gusle i ercegovnasko arlaukanje. i kaj sad?
2014-12-30
Cajke ne. Volim tzv klasiku,koju današnja tzv zlatna mladež i ne zna(Toma Zdravković, starije stvari od Dragane Mirković i sl.)veber wrote:pa i ti slušaš cajke, gusle i ercegovnasko arlaukanje. i kaj sad?
Gusle volim,ali to nije za ples i divljanje već slušanje stihova koji su ponekad toliko snažni i uvjerljivi da ti se čini da gledaš film,ili da si na poprištu samog događaja.
Hercergbosansko arlaukanje spada u red mojih "omiljenih" "žanrova". Tako da sam ovdje kao primjer stvari koje organski ne podnosim uvjek navodio gange,a napose tzv izvornu seljačku muziku (šargije i violine).
2014-04-22
epikur37 wrote:meni isto nije jasno...a slušam cajke sveudilj
neka se ti pohvalise
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
eto, ja nemrem to ni čut.jastreb wrote:Cajke ne. Volim tzv klasiku,koju današnja tzv zlatna mladež i ne zna(Toma Zdravković, starije stvari od Dragane Mirković i sl.)veber wrote:pa i ti slušaš cajke, gusle i ercegovnasko arlaukanje. i kaj sad?
Gusle volim,ali to nije za ples i divljanje već slušanje stihova koji su ponekad toliko snažni i uvjerljivi da ti se čini da gledaš film,ili da si na poprištu samog događaja.
Hercergbosansko arlaukanje spada u red mojih "omiljenih" "žanrova". Tako da sam ovdje kao primjer stvari koje organski ne podnosim uvjek navodio gange,a napose tzv izvornu seljačku muziku (šargije i violine).
polit benzinom i užgat.
kao i erceggovance.
veber-
2014-12-30
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:meni isto nije jasno...a slušam cajke sveudilj
neka se ti pohvalise
al ste se uhvatili kao muva na le pak :D
Ne slušam, idu mi i na žive ali i puno toga drugog ...
2015-08-06
jastreb wrote:Cajke ne. Volim tzv klasiku,koju današnja tzv zlatna mladež i ne zna(Toma Zdravković, starije stvari od Dragane Mirković i sl.)veber wrote:pa i ti slušaš cajke, gusle i ercegovnasko arlaukanje. i kaj sad?
a talijanske kancone bugarenje ili neki istarski napjevi cudnih tonaliteta nista ?
2014-04-12
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:meni isto nije jasno...a slušam cajke sveudilj
neka se ti pohvalise
al ste se uhvatili kao muva na le pak :D
Ne slušam, idu mi i na žive ali i puno toga drugog ...
2014-04-12
jastreb wrote:Cajke ne. Volim tzv klasiku,koju današnja tzv zlatna mladež i ne zna(Toma Zdravković, starije stvari od Dragane Mirković i sl.)veber wrote:pa i ti slušaš cajke, gusle i ercegovnasko arlaukanje. i kaj sad?
Toma zdravković je super...jutros čitam jergovićev hvalospijev ovoj obradi ali meni je bezveze https://www.youtube.com/watch?v=lt7OHtu2X4w
2015-08-06
Volim talijanske revolucionarne pjesme.debotoijusto wrote:
a talijanske kancone bugarenje ili neki istarski napjevi cudnih tonaliteta nista ?
Bugarenje mi je skroz bezveze.
U istarskim napjevima ima dost interesantnog,ali to nije za čovjeka veseljaka kao ja.
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Covjek koji je zajedno sluzio sa Acom Stankovic JNA raskrinkao ga je:'Aco ne lazi.Navijao si zestoko za Zvezdu i bio Delija'
» Žene izgubile svrhu u društvu
» Žene i njihov položaj u društvu
» Suljin sin vidjen u drustvu mafioze
» Muškarci postaju višak u francuskom društvu
» Žene izgubile svrhu u društvu
» Žene i njihov položaj u društvu
» Suljin sin vidjen u drustvu mafioze
» Muškarci postaju višak u francuskom društvu
Page 1 of 2