jaz vasingtona i beograda
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: jaz vasingtona i beograda
Gledao sam Putinov posjet, stvarno je bilo lijepo, neprotokolarno. Uvijek sam podržavao jake veze Srbije i Rusije, to stabilizira prilike na Balkanu u povoljnom smjeru. Vučićevo soliranje a la Tito se lako moglo obiti o glavu Srbiji. Nasreću, nije se desilo. :)
Što se tiče toga da je Srbija upala u procijep izmedju Washingtona i Moskve, upali su u taj procijep svi, nema neke koristi od dokazivanja da nitko nije protiv SAD-a ako razvija odnose sa Rusijom ili Kinom. Oni funkcioniraju po principu “ili-ili”.
To si takve supersile mogu dozvoliti, Hrvatska, Albanija ili Srbija ne. A Sloveniji, BiH (bošnjačka komponenta), Crnoj Gori, Kosovu ili Makedoniji bilo kakvo zaoštravanje bilo sa kime u načelu ne odgovara.
Što se tiče toga da je Srbija upala u procijep izmedju Washingtona i Moskve, upali su u taj procijep svi, nema neke koristi od dokazivanja da nitko nije protiv SAD-a ako razvija odnose sa Rusijom ili Kinom. Oni funkcioniraju po principu “ili-ili”.
To si takve supersile mogu dozvoliti, Hrvatska, Albanija ili Srbija ne. A Sloveniji, BiH (bošnjačka komponenta), Crnoj Gori, Kosovu ili Makedoniji bilo kakvo zaoštravanje bilo sa kime u načelu ne odgovara.
Guest- Guest
Srbija nije priznala Kosovo i samim time dolazak američkog predsjednika u Srbiju mogao bi biti krivo interpretiran tj da podržavaju Srbiju šta nepriznaje Kosovo tako da je to ...odgovor na taj dio teksta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Trump je inače predsjednik kojeg oporba napada da su mu Rusi pomogli da dobije izbore i naravno da želi drugi mandat i naravno da neželi dat materijala i povoda oporbi šta vam je jedan od velikih razloga zašto će on u prvom mandatu jako izbjegavat Srbiju ili bilo šta ovdje šta bi oporba mogla upotrijebiti protiv njega
U drugom mandatu će biti malo opušteniji pošto se za treći i onako nemože kandidirati
U drugom mandatu će biti malo opušteniji pošto se za treći i onako nemože kandidirati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad sam vam ja govorio da ne navijate ze Rusiju, jer tako navijate i za Srbiju, onda ste mi govorili: šuti budalo!
Evo vam sad tko je bio budala!
Evo vam sad tko je bio budala!
crvenkasti-
2014-04-17
daj nemoj zezat, ono je bila groteska, slet za putina, potjerao ljude poslje posla da na - 10 mašu zastavama i pjevaju kaljinku (dozvoljam mogućnost da je netko išao i svojom voljom, stanojko npr :)kolerik wrote:Gledao sam Putinov posjet, stvarno je bilo lijepo, neprotokolarno. Uvijek sam podržavao jake veze Srbije i Rusije, to stabilizira prilike na Balkanu u povoljnom smjeru. Vučićevo soliranje a la Tito se lako moglo obiti o glavu Srbiji. Nasreću, nije se desilo. :)
ona crkva sa kupolama u ruskom stilu i izrazi lica onih popova ko da su proljev dobili od sreće i zaneseni pogled prema putinu - gle, kako smo crkvu uredili na ruski !
ona usrana faca od vučića sa suzom u oku kada je dobio orden i okrenuo se prema kameri u grimasi od osmjeha, falilo je samo - tata, vidi me! i tata koji ga slika.
dovlačenje psića koji se prestrašio ljudi pa je srećom putin prekinuo taj cirkus i odmah uskočio te mu davao kekse jer je shvatio da se štene prepalo.
ona naštimana pitanja za vučića - hoće sada eu biti ljuta što nas rusi vole?..- nema veze, mi njih volimo pa neka budu ljuti koliko hoće ( u tom momentu sam mislila da će putinu uvaliti jezik)
itd.itd..sramotno za gledati .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sada će netko ovo moje protumačiti kao ljubomoru naravno jer je putin došao u srbiju mada to nije ljubomora. rusi imaju dobre korektne odnose sa srbijom , rade nešto, ne jebu ih previše doduše ali poklone tu i tamo nešto i ok.
ali cirkus koji je suljo izveo je zbilja za anale sramote. valjda je i ovom putinu bilo neugodno.
ali cirkus koji je suljo izveo je zbilja za anale sramote. valjda je i ovom putinu bilo neugodno.
2015-08-15
koji izračaj, sav sam se zarumenil.kaya wrote:sada će netko ovo moje protumačiti kao ljubomoru naravno jer je putin došao u srbiju mada to nije ljubomora. rusi imaju dobre korektne odnose sa srbijom , rade nešto, ne jebu ih previše doduše ali poklone tu i tamo nešto i ok.
veber-
2014-12-30
ne kužim zašto uvijek lakrdiju izvedu iz posjeta, kao onaj turčin kad je stigao pa mu mali sloba pjeva turske pjesme plus parole dobro došao sultane!
msm..užas..
msm..užas..
2015-08-15
kaya wrote:sada će netko ovo moje protumačiti kao ljubomoru naravno jer je putin došao u srbiju mada to nije ljubomora. rusi imaju dobre korektne odnose sa srbijom , rade nešto, ne jebu ih previše doduše ali poklone tu i tamo nešto i ok.
Nijsam ljubomoran, ali stvarno su groteskni s tim cirkusom za anale sramote.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nisam. Meni je sam taj docek cirkusantski .crvenkasti wrote:kaya wrote:sada će netko ovo moje protumačiti kao ljubomoru naravno jer je putin došao u srbiju mada to nije ljubomora. rusi imaju dobre korektne odnose sa srbijom , rade nešto, ne jebu ih previše doduše ali poklone tu i tamo nešto i ok.
Ne cinjenica da je on dosao. Dosao je on u Srbiju 10 puta valjda.
2015-08-15
Ne , to je mozda iz njihove perpektive velicanstveno :)
Meni je katastrofa.
Meni je katastrofa.
2015-08-15
Mogao je i Vučiću dat jedan keks, škrtica...kaya wrote:
dovlačenje psića koji se prestrašio ljudi pa je srećom putin prekinuo taj cirkus i odmah uskočio te mu davao kekse jer je shvatio da se štene prepalo.
pa on bi ga uhvatio u letu..Eroo wrote:Mogao je i Vučiću dat jedan keks, škrtica...kaya wrote:
Dobro, potpisali su oni s njima masu sporazuma o suradnji i taj putin je zbilja faca. Ali tolika doza poltronstva i nekog nakradnog vjestackog odusevljenja je za moj ukus previse.
2015-08-15
kaya wrote:Pa nisam. Meni je sam taj docek cirkusantski .crvenkasti wrote:kaya wrote:sada će netko ovo moje protumačiti kao ljubomoru naravno jer je putin došao u srbiju mada to nije ljubomora. rusi imaju dobre korektne odnose sa srbijom , rade nešto, ne jebu ih previše doduše ali poklone tu i tamo nešto i ok.
To što im se izruguješ s toliko osjećaja i strasti može značiti samo jedno: plamtiš od ljubomore.
crvenkasti-
2014-04-17
Uhh, ok evo jesam. Ljubomorna sam.crvenkasti wrote:kaya wrote:Pa nisam. Meni je sam taj docek cirkusantski .crvenkasti wrote:kaya wrote:sada će netko ovo moje protumačiti kao ljubomoru naravno jer je putin došao u srbiju mada to nije ljubomora. rusi imaju dobre korektne odnose sa srbijom , rade nešto, ne jebu ih previše doduše ali poklone tu i tamo nešto i ok.
To što im se izruguješ s toliko osjećaja i strasti može značiti samo jedno: plamtiš od ljubomore.
2015-08-15
Ako postoji gore politike od hrvatske onda je to srbijanska
Pocev od glavnih uzročnika raspada sfrj Izmišljanjem problema na KOSOVU KOJE SU SAMI STVARALI
do manipuliranjem hrbatskim Srbima a i ovima u RS U BOSNI
JEDNOSTAVNO. SAMOUBILAČKA POLITIKA
ne cudim se da imaju stalne proteste u Beogradu
Eto nama u Zagrebu sve super
Svi sute
Ko picke
Pocev od glavnih uzročnika raspada sfrj Izmišljanjem problema na KOSOVU KOJE SU SAMI STVARALI
Svi sute
Ko picke
kaya wrote:Uhh, ok evo jesam. Ljubomorna sam.crvenkasti wrote:kaya wrote:Pa nisam. Meni je sam taj docek cirkusantski .crvenkasti wrote:kaya wrote:sada će netko ovo moje protumačiti kao ljubomoru naravno jer je putin došao u srbiju mada to nije ljubomora. rusi imaju dobre korektne odnose sa srbijom , rade nešto, ne jebu ih previše doduše ali poklone tu i tamo nešto i ok.
Oprošteno ti je. Idi u miru i ne griješi više.
crvenkasti-
2014-04-17
izmisljeni problemi na kosovuSora wrote:Ako postoji gore politike od hrvatske onda je to srbijanska
Svi sute
Ko picke
o gaduro
Guest- Guest
Amin .crvenkasti wrote:kaya wrote:Uhh, ok evo jesam. Ljubomorna sam.crvenkasti wrote:kaya wrote:Pa nisam. Meni je sam taj docek cirkusantski .crvenkasti wrote:
2015-08-15
ovdje na forumu samo ja imam pravo odrješit grijehe. četnik je lažovčina i raspop.kaya wrote:Amin .crvenkasti wrote:kaya wrote:Uhh, ok evo jesam. Ljubomorna sam.crvenkasti wrote:kaya wrote:
Pa nisam. Meni je sam taj docek cirkusantski .
veber-
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Pretekli 150 država, ceo tim iz Vašingtona stiže"
» Zašto Izetbegović izolira Bošnjake od Vašingtona i Brisela?
» OTKRIVENI TAJNI DOKUMENTI CIA: Amerika je bila protiv hrvatske operacije Bljesak! EVO ŠTA JE BIO PLAN VAŠINGTONA
» Oslobođenje Beograda
» Pretekli 150 država, ceo tim iz Vašingtona stiže"
» Zašto Izetbegović izolira Bošnjake od Vašingtona i Brisela?
» OTKRIVENI TAJNI DOKUMENTI CIA: Amerika je bila protiv hrvatske operacije Bljesak! EVO ŠTA JE BIO PLAN VAŠINGTONA
» Oslobođenje Beograda
Page 2 of 2