Tribina u Zadru - Karamatić: "HVO se borio protiv ISIL-a"; Knezović: "Mediji u Zagrebu peglaju Komšićev imidž"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tribina u Zadru - Karamatić: "HVO se borio protiv ISIL-a"; Knezović: "Mediji u Zagrebu peglaju Komšićev imidž"
Pa ja ne mislim da oni tako misle , ja sam tu da ih približim našem mišljenju....i tebe!RayMabus wrote:Ne , opet pretpostavka...to je inače i problem s vama koji ste iz Bosne : Vi mislite da oni misle to šta vi misliteepikur37 wrote:Ljudima je sad malo jasnije da nam je Dodik saveznik. A jutarnji danas kmeci li kmeci.....
Pitaj mene šta oni misle pa ću ti reč
Odgovor je :' Ne
Bome i hoću.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Tribina u Zadru - Karamatić: "HVO se borio protiv ISIL-a"; Knezović: "Mediji u Zagrebu peglaju Komšićev imidž"
Pa valjda bi onda prvo morao znati šta ja mislimepikur37 wrote:Pa ja ne mislim da oni tako misle , ja sam tu da ih približim našem mišljenju....i tebe!RayMabus wrote:Ne , opet pretpostavka...to je inače i problem s vama koji ste iz Bosne : Vi mislite da oni misle to šta vi misliteepikur37 wrote:Ljudima je sad malo jasnije da nam je Dodik saveznik. A jutarnji danas kmeci li kmeci.....
Pitaj mene šta oni misle pa ću ti reč
Odgovor je :' Ne
Bome i hoću.
Prvo : Hrvata iz Hrvatske boli kurac za Dodika i tko će s kim tamo u savez dok se god nedira HR
Jel misliš.stvarno da me ima smisla uvjeravati u to ili je to očito gubljenje vremena ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čujem da se Sejdu očekuje na peglanje u U2.
Možda čujemo čiji metak u nozi nosi.
Neki kažu od HVO i da mu je jedino to od hrvatskog šta nosi u sebi.
Možda čujemo čiji metak u nozi nosi.
Neki kažu od HVO i da mu je jedino to od hrvatskog šta nosi u sebi.
Ovdje sam to napisao davno.
Naravno da smo se borili protiv islamskih fanatika, danas poznatog kao ISIL.
No mnogima to onda ,a niti danas nije jasno.
Zna se i kojima.
Naravno da smo se borili protiv islamskih fanatika, danas poznatog kao ISIL.
No mnogima to onda ,a niti danas nije jasno.
Zna se i kojima.
dijagram-
2015-08-09
abraham wrote:
Jebem ti latinsku fotomontazu ili kako vec....
Muderris Nezim Halilović u Konjicu... 4. lahka muslimanska brigada... danas jedan od utjecajnijih likova u IZ BiH...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Dnevno: Pupovac se borio protiv Hrvatske
» Erdogan sa tribina stadiona u Azerbejdžanu daje Turskoj podršku protiv Welsa
» Vukovarski zlocinaca borio se protiv sina hrvatskog branitelja
» Desničarski prosvjed u Zadru protiv Titovog Galeba
» Dnevno: Pupovac se borio protiv Hrvatske
» Erdogan sa tribina stadiona u Azerbejdžanu daje Turskoj podršku protiv Welsa
» Vukovarski zlocinaca borio se protiv sina hrvatskog branitelja