Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
Ma nema veze odakle si..em si glup em si pijan..em zivis u virtualnom svijetu...moguce da si invalid u mozak ali i u tijelo pa ako je ovo drugo ispricavam se ali ja ti to nisam dao...sam si zasluzio..eto..:))
A koliko vidim da imas jako puno vremena procitaj ovo...pa im odi jebat mater sa kalashom::))
Jebga imam veze u strukturama NDH::))Tak da...dzabe bi krecio::))
https://www.geopolitika.news/analize/zoran-meter-putinov-posjet-srbiji-bolje-mig-29-u-ruci-nego-f-16-barack-na-grani-video/
A koliko vidim da imas jako puno vremena procitaj ovo...pa im odi jebat mater sa kalashom::))
https://www.geopolitika.news/analize/zoran-meter-putinov-posjet-srbiji-bolje-mig-29-u-ruci-nego-f-16-barack-na-grani-video/
Guest- Guest
djido na pipu ak me razmesfrka wrote:Ma nema veze odakle si..em si glup em si pijan..em zivis u virtualnom svijetu...moguce da si invalid u mozak ali i u tijelo pa ako je ovo drugo ispricavam se ali ja ti to nisam dao...sam si zasluzio..eto..:))
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Crveni ti je sve objasnio..i ja bi bio bijesan da sam se borio za kurac od ofce..Jebiga kad bi sve odjedared i sada bez truda...to je vas mentalni sklop vas 'rvata.Kako davno rekoh uvijek iz pune vrece picaka vi uvatite za onaj jedan kurac...ha kad ste pederi ..to ti je:)))
Guest- Guest
Eto pogodih ti misao...peder..sto ne ponudis zenu ako je imas i ako je cemu::)??
Guest- Guest
Pa odgovorio sam ti tamo , bezvezepismejker wrote:To sam i Longiju rekao..Srbi lobiraju na sve strane,dok Koli pokazuje svoje obline u starom doborm Instagram maniru..
Nastavili se Vučic ovako uvlačit Putinu u šupak uskoro ćemo morati poslati speološku ekspediciju da ga nađe
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Opet smo se zajebali. I opet mi nismo ništa krivi,
Kao i prije, Rusi su izgledali poraženi i pobijeđeni. Rusija je bila totalno u raspadu. Svatko razuman bi se u ono vrijeme kladio protiv njih.
Otkud smo mogli znati da će oni na kraju opet pobijediti?
Kao i prije, Rusi su izgledali poraženi i pobijeđeni. Rusija je bila totalno u raspadu. Svatko razuman bi se u ono vrijeme kladio protiv njih.
Otkud smo mogli znati da će oni na kraju opet pobijediti?
crvenkasti-
2014-04-17
...stari radije bi se ubil nek se uvlacio u supak ovakvima poput crvenog,vucica...ali doslovce..bi se ubio..inace ak si domaci..kao sto tvrdis..znas kak smo zvali one koji su se direktno ili indirektno uvlacili u supak srbima-djikani...crveni nek potvrdifrka wrote:Eto pogodih ti misao...peder..sto ne ponudis zenu ako je imas i ako je cemu::)??
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:...stari radije bi se ubil nek se uvlacio u supak ovakvima poput crvenog,vucica...ali doslovce..bi se ubio..inace ak si domaci..kao sto tvrdis..znas kak smo zvali one koji su se direktno ili indirektno uvlacili u supak srbima-djikani...crveni nek potvrdifrka wrote:Eto pogodih ti misao...peder..sto ne ponudis zenu ako je imas i ako je cemu::)??
Zašto si se naljutio? Pa nije još sve izgubljeno.
Već smo dva puta bili u sličnoj situaciji i Hrvatska je bila pred nestankom.
I oba puta su nas Srbi spasiili, primili nas, usprkos svemu, opet u svoju državu, i pustili nas da živimo.
Oni su naivni,
Možda će opet?
crvenkasti-
2014-04-17
Lipo je laprdat no Rusija vrlo malo ulaže u Srbiju
Evo recimo ovo sa željeznicama , to nije rusko ulaganje nego država Srbija plaća Rusima da im poprave prugu
Tako ste mogli bilo kome dat da vam popravlja vašim parama
Evo recimo ovo sa željeznicama , to nije rusko ulaganje nego država Srbija plaća Rusima da im poprave prugu
2014-04-11
RayMabus wrote:Lipo je laprdat no Rusija vrlo malo ulaže u Srbiju
Zar ih ne popravljaju parama iz ruskog kredita?
crvenkasti-
2014-04-17
Ha ha ha.....da da taj ćeš kredit sutra ti platitcrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Lipo je laprdat no Rusija vrlo malo ulaže u Srbiju
Da da kredita e
2014-04-11
RayMabus wrote:Ha ha ha.....da da taj ćeš kredit sutra ti platitcrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Lipo je laprdat no Rusija vrlo malo ulaže u Srbiju
Da da kredita e
Da, trebali su im pokloniti, jebeš kredit.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa.poanta je da to nije strano ulaganje , nije on tebi da pare nego ti njemu , ma mogle su i srpske firme obnavljat prugu jbtecrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Ha ha ha.....da da taj ćeš kredit sutra ti platitcrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Lipo je laprdat no Rusija vrlo malo ulaže u Srbiju
Da da kredita e
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa.poanta je da to nije strano ulaganje , nije on tebi da pare nego ti njemu , ma mogle su i srpske firme obnavljat prugu jbtecrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Ha ha ha.....da da taj ćeš kredit sutra ti platitcrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Lipo je laprdat no Rusija vrlo malo ulaže u Srbiju
Da da kredita e
Nisu mogle. Ruske željeznice su među najboljima na svijetu.
crvenkasti-
2014-04-17
A brige mene , samo ti pokušavam objasniti da to nije investicija
Investicija je kad ti netko unese pare u državu a ne kad ih iznese
2014-04-11
RayMabus wrote:A brige mene , samo ti pokušavam objasniti da to nije investicija
Kad ti netko izgradi infrastrukturu jeftinim kreditom, to se zove investicija. A ono kad ti da kredit da ga sam potrošiš na plaće i penzije, e to je više lihvarstvo nego investicija.
crvenkasti-
2014-04-17
Evo kome se čita nek čita
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/584940/ruski-mediji-sprdaju-se-s-udvornickim-docekom-putina-u-beogradu-ismijavaju-vucica-na-rubu-suza-svjesno-je-pristao-na-ulogu-njegove-sjene
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/584940/ruski-mediji-sprdaju-se-s-udvornickim-docekom-putina-u-beogradu-ismijavaju-vucica-na-rubu-suza-svjesno-je-pristao-na-ulogu-njegove-sjene
2014-04-11
dođavola, zar smo opet na krivoj strani?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
đavao je čavao kao što je pavao savao.kaya wrote:dođavola, zar smo opet na krivoj strani?
ispravno bi bilo;
dovraga i ostatak rečenice.
veber-
2014-12-30
RayMabus wrote:Evo kome se čita nek čita
pa normalno.
ovi srpski mediji umislili da nas brigaju i Ameri i Rusi i Putin. Evo pogledajte ovaj forum, niti jedan Hrvat nije otvorio temu o Putinu i Srbiji nego Srbi spamaju to, kao Ero o Bosni i F-16. Svatko češe gdje ga svrbi.
U Rh medijima odi na index, pročitaj koje su najzanimljivije , nema nigdje niti Putina, niti Srbije, niti Rusije, čak niti Amerike, što je i dobro.
Ovi Srbi su očaj, nas boli kurac za Amere i Ruse, Ruse i Amere boli kurac i za nas Hrvate i bogami i Srbe, a ovi se uvlače u šupak da je jadnom Putinu i neugodno.. lik izjavljuje da neće prati ruke tjedan dana nakon što se rukova sa Putinom,
nitko u RH nevjeruje u bratstvo sa Amerikom(osim ovoga asa ere) , a vi Srbi još luđi sa braćom Srbima.. "oni ulažu u vas". .wow.. pa najsiromašnija ste zemlja Europe, usrećili se vi sa Rusima a mi sa HDZom i Domoljubima, nezna se tko je bolje proša
vuksadinare wrote:Frka seljacino kosovska
Ma on je samo obični cigo.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Azimov: Nitko nevoli Hrvate kao Rusi
» Rusi bijesni na Srbiju:'Izdali ste nas'
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi bijesni na Srbiju:'Izdali ste nas'