Hrvatska u ponedjeljak povlači priznanje Kosova?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska u ponedjeljak povlači priznanje Kosova?
tvoje pravo...onda si uz ovemortal wrote:ja 100% protivvuksadinare wrote:potpora neovisnom kosovu 100%mortal wrote:neće oni biti neovisni.. vidiš da se udružuju s Albanijomvuksadinare wrote:...potpora neovisnom kosovu 100%
kršćanski Albanci neka ostanu na Kosovu u sastavu Srbije, ili samostalno, a muslimanski neka sele u albaniju!
dopustiti stvaranje velike albanije ispred nosa na djelovima bivše Juggoslavije je suludo
dovoljno su nas izigrali s Bosnom
http://www.24sata.hr/news/otkrili-krvnika-iz-skabrnje-on-je-ubio-30-civila-i-13-branitelja-609552
tko je pobio ove u skabrnji?..albanci?..inace ovima ej bio sef danacni precednik srbije Suljo...pa shodno na njegovoj si liniji..brafo..klap..klap
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Multikulturalizam je mrtav. Ne samo na Balkanu nego i u svijetu općenito.
Samo glupi i slijepci to ne vide. Neka svatko uživa život kako zna i umije najbolje.
Samo glupi i slijepci to ne vide. Neka svatko uživa život kako zna i umije najbolje.
Eroo wrote:Multikulturalizam je mrtav. Ne samo na Balkanu nego i u svijetu općenito.
A kad i on umre?
crvenkasti-
2014-04-17
Ti i to sa Hercegovcima je preslo svaku mjeru.Sora wrote:Trebala bi
Jebo vas u hercegovni koji bi se i vragu prodali kao i Dodigu
Takav nepošten svijet nije vidio svijet
Taj bijes na Hecegovce mora imati osobnu frustraciju kao povod i razlog
Tebe je nekada odradjivo neki Hercegovac pa te nogirao.
Smanji dozivljaj vise
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa to joj ja i govorim i nikad me nije demantiralaRingo10 wrote:Ti i to sa Hercegovcima je preslo svaku mjeru.Sora wrote:Trebala bi
Jebo vas u hercegovni koji bi se i vragu prodali kao i Dodigu
Takav nepošten svijet nije vidio svijet
Taj bijes na Hecegovce mora imati osobnu frustraciju kao povod i razlog
Tebe je nekada odradjivo neki Hercegovac pa te nogirao.
Smanji dozivljaj vise
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:Trebalo bi ukiniti KOSOVO KAO I RS
TO SU POLITICKE IZMIŠLJOTINE DA SE BALKAN DESTABILIZIRA
kreteni koji ne vide da su i njima picke ugrožene ..
Stvarno nist ne vide
politička ti je izmišljotina avnojska bih, ja bi prvo povuko priznanje njoj a onda je ukinut
srpska srbiji, zapadna hercegovina neovisna država, a bošnjakistan je ionako ostavljen u amanet erdoganu, to je turska
marcellus wrote:Sora wrote:Trebalo bi ukiniti KOSOVO KAO I RS
Stvarno nist ne vide
politička ti je izmišljotina avnojska bih, ja bi prvo povuko priznanje njoj a onda je ukinut
srpska srbiji, zapadna hercegovina neovisna država, a bošnjakistan je ionako ostavljen u amanet erdoganu, to je turska
ti si lud! povijesne hrvatske krajeve Srbiji??
Last edited by crvenkasti on Fri 18 Jan - 17:29; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Kako nije dobio ništa??? Pa ne mlati ih više milicija niti ih više terorizira a to je puno viuše nego ništa.Sora wrote:Ma imam tamo u Prištini frendavuksadinare wrote:bum ti poslal bekima pa mu objasni zasto treba ukinuti kosovo...Sora wrote:Trebalo bi ukiniti KOSOVO KAO I RS
Stvarno nist ne vide
Nista nisu dobili samostalnošću
Očajan je
Ogromna nezaposlenost, sverc cvjeta i kriminal
A babe zatvaraju u kucu ko nekad
Pa pn ne moze do ..
klapaj.. samo klapaj.. nemaš pojma o nekim stvarimavuksadinare wrote:tvoje pravo...onda si uz ovemortal wrote:ja 100% protivvuksadinare wrote:potpora neovisnom kosovu 100%mortal wrote:neće oni biti neovisni.. vidiš da se udružuju s Albanijomvuksadinare wrote:...potpora neovisnom kosovu 100%
kršćanski Albanci neka ostanu na Kosovu u sastavu Srbije, ili samostalno, a muslimanski neka sele u albaniju!
dopustiti stvaranje velike albanije ispred nosa na djelovima bivše Juggoslavije je suludo
http://www.24sata.hr/news/otkrili-krvnika-iz-skabrnje-on-je-ubio-30-civila-i-13-branitelja-609552
tko je pobio ove u skabrnji?..albanci?..inace ovima ej bio sef danacni precednik srbije Suljo...pa shodno na njegovoj si liniji..brafo..klap..klap
immortal-
2014-04-16
Povući priznanje i pripojiti Albaniji...
darth_vader-
2014-04-17
mortal wrote:klapaj.. samo klapaj.. nemaš pojma o nekim stvarimavuksadinare wrote:tvoje pravo...onda si uz ovemortal wrote:ja 100% protivvuksadinare wrote:potpora neovisnom kosovu 100%mortal wrote:
neće oni biti neovisni.. vidiš da se udružuju s Albanijom
eto,kazem ja,cim cura pocne misliti svojom glavom,odmah je copor pasova navali na nju,proglasavajuci je vakom i nakom..
Podrska Mortalki jerbo ZDRAVO RAZMISLJA..
Guest- Guest
tnxpismejker wrote:mortal wrote:klapaj.. samo klapaj.. nemaš pojma o nekim stvarimavuksadinare wrote:tvoje pravo...onda si uz ovemortal wrote:ja 100% protivvuksadinare wrote:
potpora neovisnom kosovu 100%
eto,kazem ja,cim cura pocne misliti svojom glavom,odmah je copor pasova navali na nju,proglasavajuci je vakom i nakom..
Podrska Mortalki jerbo ZDRAVO RAZMISLJA..
immortal-
2014-04-16
Kosovo treba pripojiti nazad Srbiji. Tada bi se i takse same ukinule. Jednim udarcem dvije muhe. Ovako kurčina..... džabe Putin .
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Francuska povlači priznanje Kosova?
» Češka povlači priznanje Kosova
» Crna Gora povlači priznanje Kosova
» Cerar: Slovenija ne povlači priznanje Kosova
» Hrvatska povukla priznanje Kosova
» Češka povlači priznanje Kosova
» Crna Gora povlači priznanje Kosova
» Cerar: Slovenija ne povlači priznanje Kosova
» Hrvatska povukla priznanje Kosova