Slovenija gradi žicu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Slovenija gradi žicu
RayMabus wrote:
ali, ako neko misli da je moguće da mi budemo mesto na kojem će da bude dva ili tri miliona izbeglica to nije realno
Znači netko misli.
Guest- Guest
17.30 sati - Slovenski predsjednik Borut Pahor ocijenio je da je nedjeljnji sastanak u Bruxellesu odlučujući dan za Sloveniju. Dodao je da će Slovenija, donesu li se o njoj nepovoljni zaključci, sama nešto poduzeti i neće čekati da to učine Njemačka ili Austrija.
- Slovenija ne smije postati džep u kojem bi se, zatvore li se austrijske i njemačke granice, skupljale izbjeglice. Slovenija to ne može - izjavio je Pahor, piše 24ur.com.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/nova-skupina-izbjeglica-u-hrvatsku-ulazi-preko-zelene-granice-1032726
- Slovenija ne smije postati džep u kojem bi se, zatvore li se austrijske i njemačke granice, skupljale izbjeglice. Slovenija to ne može - izjavio je Pahor, piše 24ur.com.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/nova-skupina-izbjeglica-u-hrvatsku-ulazi-preko-zelene-granice-1032726
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:Vidim već se malo prsti pletu od maligana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mah shvatio sam taj dio, nego Slovenije
Zezam malo, ja sam taj koji je na rakiji od jutra.
Zezam malo, ja sam taj koji je na rakiji od jutra.
Guest- Guest
Vlakovi samo prolaze kroz Zagreb (ispod mog prozora) , nema zaustavljanja ni na Glavnom kolodvoru.
Trinity-
2014-04-17
Danas neće doći do dogovora u Bruxellesu, jer je Junckerov prijedlog totalna glupost.
Slovenija nema drugog izbora do ograditi se...Mislim da će u svezi ovoga već koliko danas biti donesena odluka.
Moderno preseljavanje naroda mora biti ustavljeno na izvoru, ili će se pojedine države snalaziti kako znaju i umiju.
capture screen
Slovenija nema drugog izbora do ograditi se...Mislim da će u svezi ovoga već koliko danas biti donesena odluka.
Moderno preseljavanje naroda mora biti ustavljeno na izvoru, ili će se pojedine države snalaziti kako znaju i umiju.
capture screen
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» desnica podize zicu , vol. 2
» Razmotaj žicu, dok je vrime...
» I Norveška diže žicu, a kad ćete vi?
» Zoka od jučer voli žicu
» Plenkovic : Nećemo podići bodljikavu žicu prema BiH
» Razmotaj žicu, dok je vrime...
» I Norveška diže žicu, a kad ćete vi?
» Zoka od jučer voli žicu
» Plenkovic : Nećemo podići bodljikavu žicu prema BiH