Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
De sveto ne jebi po tavanu skrivečki. BiH jeste američki protektorat i to je amerika zapišala kao i Kosovo. Srblji im se otimaju i sad je samo pitanje što će ameri napraviti u vezi toga. Ako im bude u interesu skiniti će dodu bez jebemti. Rusi igraju tu drugu ligu i u stanju su zakomplicirati malo scenu ali kako rekoh američko je to dvorište i tu nema mrdanja.pismejker wrote:TKO nije prcija necija na Balkanu,ajd mi reci..?tre wrote:kog boli kurac što lavrov priča, nije BiH njegova prčija niti mu je u dvorištu da bi mogao uticati na to. Druga je stvar hoće li oni sami ubosni to uspjeti dogovoriti ili ne.
To sto ste vi americka,ne znaci da ako zvuci elegantnije,da je pozicija i ugodnija..Vi ste guzeni malo suptilnije i mozda sa vise stila,ali u konacnici..prčen je prčen..
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
srbin je najgore a ostali se mogu tješiti sa tom činjenicom.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:nije on vise hrvat sad ej sipac...Stanojko wrote:Ti bre od kako si rvat, postao si mlogo naivan... Nisam lud da sipcim po kijametu za dz., placa se to debelo...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:
Njemu placaju vise zbog transparenta. Ja za setnju dobijam samo 80 ojra...
Ja mislim da sereš. Pižon je bar plaćen. Vas dvojica radite puno teže poslove i to još džaba.
Što je gore?
Jebotekrc Tre,podsjeti me na moje godine odrastanja i otkrivanja muškosti kod Sebea...a ima osam susjedu Nadicu..ufff,vitka i fit ,i naucih prve korake muzevnosti upravo sa njom na mojem tavanu...dimljeno meso je bilo neodoljiv mamac...tre wrote:De sveto ne jebi po tavanu skrivečki. BiH jeste američki protektorat i to je amerika zapišala kao i Kosovo. Srblji im se otimaju i sad je samo pitanje što će ameri napraviti u vezi toga. Ako im bude u interesu skiniti će dodu bez jebemti. Rusi igraju tu drugu ligu i u stanju su zakomplicirati malo scenu ali kako rekoh američko je to dvorište i tu nema mrdanja.pismejker wrote:TKO nije prcija necija na Balkanu,ajd mi reci..?tre wrote:kog boli kurac što lavrov priča, nije BiH njegova prčija niti mu je u dvorištu da bi mogao uticati na to. Druga je stvar hoće li oni sami ubosni to uspjeti dogovoriti ili ne.
To sto ste vi americka,ne znaci da ako zvuci elegantnije,da je pozicija i ugodnija..Vi ste guzeni malo suptilnije i mozda sa vise stila,ali u konacnici..prčen je prčen..
gle,Bosna je strgana,i dok je RS-a bit ce i ruskog uticaja..nije se cuditi,niti je nelogicno...
Trump ide putem drugacije politike izgleda i Bosna nije nesh oko cega ce otvarati sukob sa Rusijom..i status kvo je dovoljno dobar iducih 200 godina,neovisno sto narod u Bosni jebe jeza u bodlju...
Guest- Guest
dzango wrote:To je do jaja. Onda ništa.marcellus wrote:vuksadinare wrote:tocno....jer dodo kao clan predsjednistva ima pravo na veto...dakle nista od nato-a..prije eu..i to mozda...a realno trump sigurno nece riskirati da tamo zbog neke bh-a ulazi 100% u konflikt sa rusijom..plus sto sam trump nije vise impresioniran nato-om..sto je i pokazao...vidno ej bio nezadovoljan cak ulaskom crne gore u nato..i da nisu tako nagovarali trumpa danima zbog crne gore..ona do danas ne bi usla...ali sa bh-a ce ici puno tezeSpeare Shaker wrote:tre wrote:kog boli kurac što lavrov priča, nije BiH njegova prčija niti mu je u dvorištu da bi mogao uticati na to. Druga je stvar hoće li oni sami ubosni to uspjeti dogovoriti ili ne.
Naravno da se ekipa iz BiH nije u stanju dogovoriti o tome pa je to glavni razlog zašto BiH neće niti u NATO niti u EU.
A Lavrov samo pojačava pritisak u bosanskom loncu podržavanjem stava RS i na taj način daje Amerima do znanja da će se otvoreno uključiti u igru ako oni zaoštre cijelu stvar, kao što se to dogodilo u Siriji, a nikome se ne ponavlja taj scenarij.
kvaka je da se ne može u eu bez da se prvo uđe u nato, to je nepisani i neformalni, ali stvarni uvjet.
baš ste malodušni, odustajete na prvoj prepreci.
Ne glumin ja ništa ....ali ti glumiš , a ja san te samo spustija na zemljupismejker wrote:RayMabus wrote:Pročitao sam no to šta si napisao mi ništa vojno neznačipismejker wrote:jesil ti ignorant ili???...procitaj ponovno post..RayMabus wrote:Švabe se izvlače iz američkog zagrljaja ?
Stvarno ???!!!???
Pokušaj opet
dobro,glumite neke face i nekoga,a samo ste obicne jemericke bičezi i proxy ispostava,u eventualnom sranju..
Pričaš o američkin kujicama a Njemačka nesmi prnit bez američkog dopuštenja
Ajde mani me se sine s tin pričama o Hrvatska američka kujica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Partnerstvo za mir
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Partnerstvo_za_mir
BiH nema toliku važnost da bi se Amerika tu sukobljavala nešto
Možda je veći sukob tu EU i ostali npr Rusija i Turska
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Partnerstvo_za_mir
BiH nema toliku važnost da bi se Amerika tu sukobljavala nešto
Možda je veći sukob tu EU i ostali npr Rusija i Turska
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne glumin ja ništa ....ali ti glumiš , a ja san te samo spustija na zemljupismejker wrote:RayMabus wrote:Pročitao sam no to šta si napisao mi ništa vojno neznačipismejker wrote:jesil ti ignorant ili???...procitaj ponovno post..RayMabus wrote:Švabe se izvlače iz američkog zagrljaja ?
Stvarno ???!!!???
Pokušaj opet
dobro,glumite neke face i nekoga,a samo ste obicne jemericke bičezi i proxy ispostava,u eventualnom sranju..
Pričaš o američkin kujicama a Njemačka nesmi prnit bez američkog dopuštenja
Ajde mani me se sine s tin pričama o Hrvatska američka kujica
Longi Longi..izgleda da te istina pogadja...
Guest- Guest
Mene ?
Pa pričaš sa generalom galaktičke federacije s pet zvjezdica
Znaš koliko me to brige te vaše ego vojske usmjerene jedni protiv drugih sa zastarjelom tehnologijom
Javi mi se kad dođeš do susjednog zvjezdanog sustava a do tada se poklopi ušima
Pa pričaš sa generalom galaktičke federacije s pet zvjezdica
Znaš koliko me to brige te vaše ego vojske usmjerene jedni protiv drugih sa zastarjelom tehnologijom
Javi mi se kad dođeš do susjednog zvjezdanog sustava a do tada se poklopi ušima
2014-04-11
Ne keberi se.pismejker wrote:
Američki predsjednici od Kennedya na ovamo nemaju stvarnu moć po mnogim pitanjima
Njemačka gubitnik dva svjetska rata , pola stoljeća pod čizmom
Prvo počisti ispred svog praga pa se rugaj kako je jedna mala Hrvatska američka kujica dok zaboravljaš spomenit da je to isto a ako ne i više jedna jaka Njemačka
Možda ti neki novi islamistički napad u zapadnoj Europi malo to približi tj da je Hrvatska američka kujica točno u onoj mjeri u kojoj je to i zapadna Europa
Šta znači da znam metodu kako se prestaje biti američka kujica kad je Hrvatska u pitanju
No nesmeta mi Amerika tako da me baš brige
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne keberi se.pismejker wrote:
Američki predsjednici od Kennedya na ovamo nemaju stvarnu moć po mnogim pitanjima
Prvo počisti ispred svog praga pa se rugaj kako je jedna mala Hrvatska američka kujica dok zaboravljaš spomenit da je to isto a ako ne i više jedna jaka Njemačka
Možda ti neki novi islamistički napad u zapadnoj Europi malo to približi tj da je Hrvatska američka kujica točno u onoj mjeri u kojoj je to i zapadna Europa
Šta znači da znam metodu kako se prestaje biti američka kujica kad je Hrvatska u pitanju
Ti da ćutiš..i da se smiris...nemas st oraspravljati sa pripadnikom Galatickog Menadžmenta 6 nivoja...
Guest- Guest
Najveća je baza šta to stvarno i postoji , gf menađment 6 nivoapismejker wrote:RayMabus wrote:Ne keberi se.pismejker wrote:
Ti da ćutiš..i da se smiris...nemas st oraspravljati sa pripadnikom Galatickog Menadžmenta 6 nivoja...
Jedino šta ti nemaš uopće pojma koji su to
2014-04-11
Korumpirani političari u BiH su se jako zajebali izjavama kako bi oni u Nato a eu eu korake tko jebe
Kao da večina eu država nisu iste one koje su i Nato
Sad će oni dobit EU a ne NATO
https://www.klix.ba/vijesti/bih/revizija-diploma-bit-ce-izvrsena-i-u-svim-federalnim-institucijama/190117057
Ajmo čiščenje
Kao da večina eu država nisu iste one koje su i Nato
Sad će oni dobit EU a ne NATO
https://www.klix.ba/vijesti/bih/revizija-diploma-bit-ce-izvrsena-i-u-svim-federalnim-institucijama/190117057
Ajmo čiščenje
2014-04-11
tre wrote:De sveto ne jebi po tavanu skrivečki. BiH jeste američki protektorat i to je amerika zapišala kao i Kosovo. Srblji im se otimaju i sad je samo pitanje što će ameri napraviti u vezi toga. Ako im bude u interesu skiniti će dodu bez jebemti. Rusi igraju tu drugu ligu i u stanju su zakomplicirati malo scenu ali kako rekoh američko je to dvorište i tu nema mrdanja.
Teško, Ameri imaju određenog utjecaja, ali više ne definiraju političke odnose niti se oni odvijaju po njihovim željama kao prije 15tak godina...
Jedino što nećemo gledati u BiH su Ruske vojne baze.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Na 49% BiH Rusija je utjecajnija, a na 30% Turska...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-se-pozalio-putinu-bosnjaci-nas-uslovljavaju-putem-ka-nato-u/190117134
2014-04-11
Sta ce jadna Europa ako USA napusti NATO.Pari mi da ce morati izdvajati vise love za oruzje...a to znaci veci porezi..a manje u dzepu..Gdje se izgubi ona U nasem dzepu nasa lova a na ramenu nasa puska.Tko ce braniti Siptare 'rvate i sancerose od Rusa i Srba??
Trump Discussed Pulling U.S. From NATO, Aides Say Amid New Concerns Over Russia
https://www.nytimes.com/2019/01/14/us/politics/nato-president-trump.html
Trump Discussed Pulling U.S. From NATO, Aides Say Amid New Concerns Over Russia
https://www.nytimes.com/2019/01/14/us/politics/nato-president-trump.html
Guest- Guest
austrija, finska?marcellus wrote:vuksadinare wrote:tocno....jer dodo kao clan predsjednistva ima pravo na veto...dakle nista od nato-a..prije eu..i to mozda...a realno trump sigurno nece riskirati da tamo zbog neke bh-a ulazi 100% u konflikt sa rusijom..plus sto sam trump nije vise impresioniran nato-om..sto je i pokazao...vidno ej bio nezadovoljan cak ulaskom crne gore u nato..i da nisu tako nagovarali trumpa danima zbog crne gore..ona do danas ne bi usla...ali sa bh-a ce ici puno tezeSpeare Shaker wrote:tre wrote:kog boli kurac što lavrov priča, nije BiH njegova prčija niti mu je u dvorištu da bi mogao uticati na to. Druga je stvar hoće li oni sami ubosni to uspjeti dogovoriti ili ne.
Naravno da se ekipa iz BiH nije u stanju dogovoriti o tome pa je to glavni razlog zašto BiH neće niti u NATO niti u EU.
A Lavrov samo pojačava pritisak u bosanskom loncu podržavanjem stava RS i na taj način daje Amerima do znanja da će se otvoreno uključiti u igru ako oni zaoštre cijelu stvar, kao što se to dogodilo u Siriji, a nikome se ne ponavlja taj scenarij.
kvaka je da se ne može u eu bez da se prvo uđe u nato, to je nepisani i neformalni, ali stvarni uvjet.
Bilo bi to bolje nego da uđe u NATO jer nikad ameri nece razumjeti tu zrmlju, samo ce podsticati nemire i neslogu
Kao i svicarska
Bilo bi to bolje nego da uđe u NATO jer nikad ameri nece razumjeti tu zrmlju, samo ce podsticati nemire i neslogu
oni su jos bili clanica ez-a pretece eu..hladni rat bio pa nije bio uslov..kad je osnovana eu i pravila se promjenilaLeviathan2 wrote:austrija, finska?marcellus wrote:vuksadinare wrote:tocno....jer dodo kao clan predsjednistva ima pravo na veto...dakle nista od nato-a..prije eu..i to mozda...a realno trump sigurno nece riskirati da tamo zbog neke bh-a ulazi 100% u konflikt sa rusijom..plus sto sam trump nije vise impresioniran nato-om..sto je i pokazao...vidno ej bio nezadovoljan cak ulaskom crne gore u nato..i da nisu tako nagovarali trumpa danima zbog crne gore..ona do danas ne bi usla...ali sa bh-a ce ici puno tezeSpeare Shaker wrote:tre wrote:kog boli kurac što lavrov priča, nije BiH njegova prčija niti mu je u dvorištu da bi mogao uticati na to. Druga je stvar hoće li oni sami ubosni to uspjeti dogovoriti ili ne.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...inace realno je da trump nece ulaziti u veci sukob sa rusijom oko ulaska bh-a u nato...tesko je pristao da crna gora uđe u nato..a bh-a je daleko kompliciranija od crne gore...upitna je i makedonija...bez obzira na promjeni imena..sve ovisi kako ce trump reagirati...politicke prilike na ovom prostoru blizu prelaska u crveni alarm...i trumpu ne treba dodatno kacenje sa rujama i putinom u to zbog prostora za koji on smatra da nisu za njega i ameriku od prioritetnijeg znacaja..vjerojatno ce demokratski lobi vrsiti neki pritisak da se bh-a uvede u nato kao u slucaju crne gore..ali velim politicka situacija u bh-a je puno kompleksnija i opasnija a i rujo vise grize u bh-a nego u crnoj gori bas zbog srpske i dodika gdje oni vide svoj interes...najvjerojatnije status que na neodređeno vrijeme
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Lavrov: Ako Švedska uđe u NATO, Rusija će pokrenuti vojnu akciju
» SAD će podržati ulazak Crne Gore u NATO
» Zoki bi blokirao Finskoj ulazak u NATO
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO
» Lavrov: Ako Švedska uđe u NATO, Rusija će pokrenuti vojnu akciju
» SAD će podržati ulazak Crne Gore u NATO
» Zoki bi blokirao Finskoj ulazak u NATO
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO
Page 3 of 5