Erdogan poručuje: Dejtonski sporazum obavezno revidirati
Page 1 of 1
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=16&nav_category=167&nav_id=1494220
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Erdogan poručuje: Dejtonski sporazum obavezno revidirati
"Dejtonski sporazum obavezno treba revidirati jer je postalo jasno da u dosadašnjem periodu nije uspeo da donese rešenje za budućnost Bosne i Hercegovine."
Izvor: Tanjug sreda, 16.01.2019. | 20:02
To je poručio predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.
"Dejtonski mirovni sporazum obavezno treba revidirati. Vrlo je jasno da Dejtonski sporazum u dosadašnjem periodu nije doneo rešenje za budućnost Bosne i Hercegovine", ocenio je Erdogan na konferenciji za novinare posle sastanka u Ankari sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, javlja Anadolija.
Turska agencija na sajtu prenosi da je, s tim u vezi, Erdogan rekao da je potrebno aktivno uključenje UN u vezi sa BiH i Dejtonskim mirovnim sporazumom, odnosno njegovom revizijom.
Navodi se da je Erdogan, između ostalog, govorio o izboru Željka Komšića za člana Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, na izborima održanim prošlog oktobra, za šta Anadolija navodi da je tema zbog koje je zvanični Zagreb izrazio nezadovoljstvo i preneo je čak i u Evropski parlament.
"Poštujemo izbornu volju građana BiH i želim da naglasim značaj zajedništva svih naroda u ovoj zemlji", poručio je Erdogan.
Navodi se da je turski predsednik dodao da narodi u BiH jedni druge treba da gledaju očima mira, kao i da im njegova zemlja u tome pomaže.
Anadolija navodi da je turski predsednik govorio i o trilaterali Turska-BiH-Hrvatska i kazao kako će o ovoj trilaterali biti moguće detaljnije govoriti nakon što bude formirana vlast u BiH.
"Dejtonski sporazum obavezno treba revidirati jer je postalo jasno da u dosadašnjem periodu nije uspeo da donese rešenje za budućnost Bosne i Hercegovine."
Izvor: Tanjug sreda, 16.01.2019. | 20:02
To je poručio predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.
"Dejtonski mirovni sporazum obavezno treba revidirati. Vrlo je jasno da Dejtonski sporazum u dosadašnjem periodu nije doneo rešenje za budućnost Bosne i Hercegovine", ocenio je Erdogan na konferenciji za novinare posle sastanka u Ankari sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, javlja Anadolija.
Turska agencija na sajtu prenosi da je, s tim u vezi, Erdogan rekao da je potrebno aktivno uključenje UN u vezi sa BiH i Dejtonskim mirovnim sporazumom, odnosno njegovom revizijom.
Navodi se da je Erdogan, između ostalog, govorio o izboru Željka Komšića za člana Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, na izborima održanim prošlog oktobra, za šta Anadolija navodi da je tema zbog koje je zvanični Zagreb izrazio nezadovoljstvo i preneo je čak i u Evropski parlament.
"Poštujemo izbornu volju građana BiH i želim da naglasim značaj zajedništva svih naroda u ovoj zemlji", poručio je Erdogan.
Navodi se da je turski predsednik dodao da narodi u BiH jedni druge treba da gledaju očima mira, kao i da im njegova zemlja u tome pomaže.
Anadolija navodi da je turski predsednik govorio i o trilaterali Turska-BiH-Hrvatska i kazao kako će o ovoj trilaterali biti moguće detaljnije govoriti nakon što bude formirana vlast u BiH.
Pa ništa., ukidamo RS , reko Erdogan
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ništa., ukidamo RS , reko Erdogan
i štoš s tim, ah da pravite jedinstvenu BiH svih naroda i narodnosti :D
Kita, Putko dolazi u begeš, centrifuga se ubrzava...na doček idu i Dodik i Čović moš se jebat s tim turčinom ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ukinit čemo RS , šta ima veze , to mi i Erdogan brat odradimo sami
2014-04-11
I štaš kad ukineš ?
Pojest burek i vratit se kući :D :D
Pojest burek i vratit se kući :D :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa eto , reko čoek da RS triba ukinit , pa štaš
2014-04-11
koliko razumem tema ja izborni zakin
odnosno tudjmanova zaslepljenost
da se po svaku cenu resi srba, nije pitao za cenu, koju placaju bh hrvati.
znaci, tema nihe srpska, i da jeste,
pa sta.
to, sto longi prvo cilja da srusi srpsku, morace sam to da napravi,
odnosno oni kojima srpska smeta.
odnosno tudjmanova zaslepljenost
da se po svaku cenu resi srba, nije pitao za cenu, koju placaju bh hrvati.
znaci, tema nihe srpska, i da jeste,
pa sta.
to, sto longi prvo cilja da srusi srpsku, morace sam to da napravi,
odnosno oni kojima srpska smeta.
Guest- Guest
A ne ciljan ja ništa., reko čoek nevalja Dejton pa šta ću ja sad tu nešto kontra ovo ono , slažem se
U čemu je problem ?
Misliš.da su Hrvati budale pa nevide da Beograd i Putin šuruje sa ovin a onda mi brana protiv Turaka a vi ćete na dvi stolice jel
E nećeš.vidiš
U čemu je problem ?
Misliš.da su Hrvati budale pa nevide da Beograd i Putin šuruje sa ovin a onda mi brana protiv Turaka a vi ćete na dvi stolice jel
E nećeš.vidiš
2014-04-11
imas problem
dopuna dejtona za tebe znaci atak
na srpsku, boli tebe q za status bh hr.
u tome je tvoj problem
dopuna dejtona za tebe znaci atak
na srpsku, boli tebe q za status bh hr.
u tome je tvoj problem
Guest- Guest
Pa nisan ja ovo reka nego on
Ja san samo reka da se slažen
Jel reka da Dejton triba revidirat , e pa to je to šta sad
Ja san samo reka da se slažen
Jel reka da Dejton triba revidirat , e pa to je to šta sad
2014-04-11
Similar topics
» Božo Ljubić: Dejtonski sporazum je narušen na štetu Hrvata u BiH
» Njemački parlamentarci poručili: Dejtonski ustav paralizuje razvoj Bosne i Hercegovine
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Hrvatska najavila obavezno nošenje maski
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Njemački parlamentarci poručili: Dejtonski ustav paralizuje razvoj Bosne i Hercegovine
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Hrvatska najavila obavezno nošenje maski
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
Page 1 of 1