Sin
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sin
Cr7 n.1Roland Deschain wrote:Kakvo prosipanje sperme na pederka. Gore nego Niče na Messija.PABLO ESCOBAR wrote:Jbg odjeba je uniteda . Bas ih je zajebao.Serbia Strong wrote:Samo njih je mogao da izjebe...
Zamisli debilni klub koji daje 100 miliona za higuaina i 100 miliona za 33-godišnjaka, sada već 34-godišnjaka?
Dresovi se prodaju kao ludi marketing raste .
Televizijska prava. Bas ih je zajebao. Mater ti glupu jebem zderi se on je nas. Upravo ce cristiano biti predvodnik povijesne hegemonije Juventusa nad cijelom europom.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kingkong7 wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Vec si ampere poceo kmecatiRoland Deschain wrote:kingkong7 wrote:bože siječanj a već smo pokrali jedan trofej.
2015-09-13
najbolji nogometaš svijeta u najboljem klubu svijetaPABLO ESCOBAR wrote:kingkong7 wrote:
Guest- Guest
Sveti se ime tvojekingkong7 wrote:najbolji nogometaš svijeta u najboljem klubu svijetaPABLO ESCOBAR wrote:kingkong7 wrote:
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2