HERCEGOVCI VODE HRVATSKU PREMA ODLIČJU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HERCEGOVCI VODE HRVATSKU PREMA ODLIČJU
Pa pjeni se
Zdravije nego drzati u sebi
Kuzis
Ono. Viči.
Zdravije nego drzati u sebi
Kuzis
Ono. Viči.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
eh taj je zaosto iz Turskog dobaSora wrote:Inace Znam da je jsko zaslužan za hrvatski rukomet ABAS arslanagic
Ali
I on Hercegovac , PORIJRKLOM iz trebinja
E jebga
immortal-
2014-04-16
zna se da su svi vicevi na račun muje i haseSora wrote:A hercegovacki sportaši ustvari imaju povlašteni polozaj u nas
Kao upstalom i njihovi politicki mentori
Prwvi Hrvati mogu samo sanjati tu podrsku, financijsku i medijsku , ako zele u sportu naoreivati
Jos kad odu u Posjet u Međugorje , di ce im biti kraj
Ma bljak
Fizicki aspekti uspjeha nekog drustva. Snaga klade valja. Um caruje .
Zaostajali su u svemu i zaostajati ce
Oni kojima je sport prvi nacin dokazivanja
A sportaši najugledniji clsnovi
Srac srac
Eto sto mislim o tome
zna se i tko su i zašto im to rade
neobično da njihova fata druge proziva za isto
immortal-
2014-04-16
ne kuzi ona to..zato i je fatamortal wrote:zna se da su svi vicevi na račun muje i haseSora wrote:A hercegovacki sportaši ustvari imaju povlašteni polozaj u nas
Kao upstalom i njihovi politicki mentori
Prwvi Hrvati mogu samo sanjati tu podrsku, financijsku i medijsku , ako zele u sportu naoreivati
Jos kad odu u Posjet u Međugorje , di ce im biti kraj
Ma bljak
Fizicki aspekti uspjeha nekog drustva. Snaga klade valja. Um caruje .
Zaostajali su u svemu i zaostajati ce
Oni kojima je sport prvi nacin dokazivanja
A sportaši najugledniji clsnovi
Srac srac
Eto sto mislim o tome
zna se i tko su i zašto im to rade
neobično da njihova fata druge proziva za isto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam čemu ovakav naslov, ali ajde...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Očito se radi o kompleksu manje vrijednosti, kao pripadnik tog dijela naroda apsolutno sam protiv bilo kakvog eksponiranja bilo pozitivnog bilo negativnog vezano uz regije.
2015-09-09
a kad svi bljuju kontra Hercegovaca to ne smeta ??newuser wrote:Očito se radi o kompleksu manje vrijednosti,kao pripadnik tog dijela naroda apsolutno sam protiv bilo kakvog eksponiranja bilo pozitivnog bilo negativnog vezano uz regije.
nije kompleks manje vrijednosti nego sitni podsjetnik (provokacija) sori i "naprednim" koji se eto ipak nikako ne uspjevaju iskazati
immortal-
2014-04-16
Jasno da ne smeta, nekada mi je smetalo više niti najmanje. Najbolja provokacija Sori i sličnima je biti bolji i ne spuštati se na njenu/njihovu razinu.mortal wrote:a kad svi bljuju kontra Hercegovaca to ne smeta ??newuser wrote:Očito se radi o kompleksu manje vrijednosti,kao pripadnik tog dijela naroda apsolutno sam protiv bilo kakvog eksponiranja bilo pozitivnog bilo negativnog vezano uz regije.
nije kompleks manje vrijednosti nego sitni podsjetnik (provokacija) sori i "naprednim" koji se eto ipak nikako ne uspjevaju iskazati
2015-09-09
hoćeš reći da nismo boljinewuser wrote:Jasno da ne smeta, nekada mi je smetalo više niti najmanje. Najbolja provokacija Sori i sličnima je biti bolji i ne spuštati se na njenu/njihovu razinu.mortal wrote:a kad svi bljuju kontra Hercegovaca to ne smeta ??newuser wrote:Očito se radi o kompleksu manje vrijednosti,kao pripadnik tog dijela naroda apsolutno sam protiv bilo kakvog eksponiranja bilo pozitivnog bilo negativnog vezano uz regije.
spuštanje na razinu ??
ne bih rekla
immortal-
2014-04-16
Neću ništa reći, ionako ne mogu govoriti u ime svih. Svatko za sebe govori. Mislio sam da se ne treba s takvima niti prepirati niti primjećivati.mortal wrote:hoćeš reći da nismo boljinewuser wrote:Jasno da ne smeta, nekada mi je smetalo više niti najmanje. Najbolja provokacija Sori i sličnima je biti bolji i ne spuštati se na njenu/njihovu razinu.mortal wrote:a kad svi bljuju kontra Hercegovaca to ne smeta ??newuser wrote:Očito se radi o kompleksu manje vrijednosti,kao pripadnik tog dijela naroda apsolutno sam protiv bilo kakvog eksponiranja bilo pozitivnog bilo negativnog vezano uz regije.
spuštanje na razinu ??
ne bih rekla
2015-09-09
je da.. tu ih je skoro pola takvihnewuser wrote:Neću ništa reći, ionako ne mogu govoriti u ime svih. Svatko za sebe govori. Mislio sam da se ne treba s takvima niti prepirati niti primjećivati.mortal wrote:hoćeš reći da nismo boljinewuser wrote:Jasno da ne smeta, nekada mi je smetalo više niti najmanje. Najbolja provokacija Sori i sličnima je biti bolji i ne spuštati se na njenu/njihovu razinu.mortal wrote:a kad svi bljuju kontra Hercegovaca to ne smeta ??newuser wrote:Očito se radi o kompleksu manje vrijednosti,kao pripadnik tog dijela naroda apsolutno sam protiv bilo kakvog eksponiranja bilo pozitivnog bilo negativnog vezano uz regije.
spuštanje na razinu ??
ne bih rekla
immortal-
2014-04-16
Večeras je Španjolska i Hrvatska utakmica
Taj rukomet nije tako praćen ko nogomet pa san sinoć pogleda Makeeonija Španjolska jer me baš zanimalo kakvi su Španjolci
Odlično prvo poluvrijeme i počne drugo Španjolska ubaci u petu brzinu i razbije Makedonce , a baš šteta jer je bilo skroz napeto gledat prvo poluvrijeme
Taj rukomet nije tako praćen ko nogomet pa san sinoć pogleda Makeeonija Španjolska jer me baš zanimalo kakvi su Španjolci
Odlično prvo poluvrijeme i počne drugo Španjolska ubaci u petu brzinu i razbije Makedonce , a baš šteta jer je bilo skroz napeto gledat prvo poluvrijeme
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» S ekonomskim politikama koje vode: Srbija će preteći Hrvatsku
» ANALIZA Hrvatsku vode bivši diplomati, a nikad nije dobivala više šamara sa svih strana svijeta
» Jutarnji: NAŠ ČOVJEK U BOSNI DRAGAN ČOVIĆ JEDNIM JE POTEZOM VRATIO HRVATSKU POLITIKU PREMA BiH 20 GODINA UNATRAG
» ''TOTALNA PARALIZA OLUJA MOBILIZIRALA VOJSKU: Otkazani letovi prema Britaniji, meteorolozi govore o ‘smrtnoj opasnosti’; evo kakvo vrijeme očekuje Hrvatsku''
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» ANALIZA Hrvatsku vode bivši diplomati, a nikad nije dobivala više šamara sa svih strana svijeta
» Jutarnji: NAŠ ČOVJEK U BOSNI DRAGAN ČOVIĆ JEDNIM JE POTEZOM VRATIO HRVATSKU POLITIKU PREMA BiH 20 GODINA UNATRAG
» ''TOTALNA PARALIZA OLUJA MOBILIZIRALA VOJSKU: Otkazani letovi prema Britaniji, meteorolozi govore o ‘smrtnoj opasnosti’; evo kakvo vrijeme očekuje Hrvatsku''
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
Page 2 of 2