ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nis

Go down

Nis Empty Nis

Post by FRANK Wed 16 Jan - 12:51

U tzv. Smrdiji postoji jedno cigansko mjesto koje se zove Nis.
Zamisli koliko glup moras biti i dati gradu ime Nis.
Naime poput cijele smrdije Nis je cigansko mjesto. U biti najciganskije.
Turski ciganski utjecaj je nenormalno velik. 
Mada Nis je nadmasio i turske gradove. Naime u turskim gradovima nema priznatog incesta. Dok je u Nisu incest sasvim normalna stvar. To mjesto je sodoma i gomora. Europa takav cin jednostavno ne priznaje mada staviti primitivni smrdski olos u europu je uvrida civilizaciji. Ukoliko imate sumnje u taj protuprirodni cin zvan incest samo pogledajte u mjesto nis gdje je to sasvim normalno. Ako i dalje sumnjate samo citajte upise jednog naseg forumasa iz Nisa pa cete viditi sta je ociti primjer incesta

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Nis Empty Re: Nis

Post by Guest Wed 16 Jan - 14:13

E debilu glupi, da ti Niša nije-verovatno bi bio smrdljivi balija ili neko pagansko pleme iz dalmatinskog zaleđa, glupaku najgluplji... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK Wed 16 Jan - 14:20

Ti usporedjujes najcistiju hrvatsku europsku krv iz dalmacije sa turskim taborom zvanim Nis. Boze koliko si glup. Jedino sto mi se u Nisu svidja je ona kula kako se ono zove Basketball

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Jan - 14:26

Koja hrvatska? Zemlja od koje je starija prva sezona beverly hillsa... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK Wed 16 Jan - 15:05

Serbia Strong wrote:Koja hrvatska? Zemlja od koje je starija prva sezona beverly hillsa... Basketball
Ona ista koja je satrala nacertanije i vuka draskovica ideologiju Basketball

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top