Xiaomi prodao 100.000 Redmi Note 7 u samo 8 minuta 36 sekundi
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Xiaomi prodao 100.000 Redmi Note 7 u samo 8 minuta 36 sekundi
veber wrote:win 7-brz
Paradigma od prije 10 godina :D
Isti si ko moj stari, tu ste negdje mislim i godinama :D :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dvi legende...veber wrote:ufff neš ti problema.pismejker wrote:dual boot..vec godinama..LinuxMint i Windows 7..
pa na pc imam win2000, xp i sedmicu. linux sam obrisao.
nije meni problem nego Marcu..indirektno mu gospoja pokazuje tko je BOSS doma...
Guest- Guest
Hektorović wrote:Gnječ wrote:veber wrote:dassault (Catia) kupio je Solid
ima toga ne da mi se ni nabrajati sve ovisi čime se baviš i šta radiš ima za sve specijalizirani soft. uglavnom svi ti softwarei koštaju kao svetog petra kajgana a onda još izabrati baš one koji ti pašu je pain in the ass jer ih moraš isprobati sve barem u demo ili trial verziji. kad gledam ove forumske debile koji su još u 45-toj i 91-oj dođe mi da se ranim.
Prije par godine preuzeo na sebe izradu određenih vizitki, nije trebao javni natječaj jer se radilo o maloj lovu, otišao u preporučenu tiskaru i vidio stari CRT sa Windowsima XP i likom kako pali Corel Draw... i muči se pretvoriti PDF u Corel nešto...
Doviđenja... pa nije 96ta kad sam se ko klinac igrao s time i paintom...
kakve veze ima što nije soft od danas? ako ti napravi vizitke onda je dobar. uostalom kaj te boli kurac što se lik muči sa Corelom? pa ne mučiš se ti nego on. i CRT? pa CRT je za grafiku nenadjebiv pogotovo profi CRT je must. boje su točno onakve kako trebaju biti jer CRT ima kalibrator kojim ga kalibriraš a gamut mu je ohoho veći nego LCD.
i da, on te programe mora kupit a ti si ih skinuo piratirane sa torrenta i stavio crack sve badava. e nemože tako majstore.
Guest- Guest
gle, tebi je to sve sporo i ne izgleda ti optički lijepo.Hektorović wrote:veber wrote:win 7-brz
Paradigma od prije 10 godina :D
Isti si ko moj stari, tu ste negdje mislim i godinama :D :D
a, tu je razlika između nas dvojice i dobrog dijela foruma, a i populacije.
meni je lap i pc sredstvo za rad, a ne za igranje. i živo mi se jebe kako izgleda os ako mi podržava ono što meni treba.
da mala nije mijenjala pozadinu bila bi kako su je winsi postavili. i takve stvari me ne jebu.
otprilike kao da idem glodalicu od 80 000€ mijenjat jer je nakon dvije godine izašao novi model.
isto kao i auto, pa mogao bi ga mijenjat. ali jednostavnije mi je napucat 500-600 000 i bacit ga u smeće.
veber-
2014-12-30
pa bobcad-cam iz 1992e radi samo na win2000, a generira ISO ko veliki. bilo bi glupo dat 1000 dolara da imam fensišmensi sučelje kada ovaj savršeno radi i generira kod, a meni treba samo xy-z i uv-zpismejker wrote:dvi legende...veber wrote:ufff neš ti problema.pismejker wrote:dual boot..vec godinama..LinuxMint i Windows 7..
pa na pc imam win2000, xp i sedmicu. linux sam obrisao.
nije meni problem nego Marcu..indirektno mu gospoja pokazuje tko je BOSS doma...
veber-
2014-12-30
Gnječ wrote:
i da, on te programe mora kupit a ti si ih skinuo piratirane sa torrenta i stavio crack sve badava. e nemože tako majstore.
Već godinama nemam nikakve piratizirane programe, pa nisam više srednjoškolac :D
kakve veze ima što nije soft od danas? ako ti napravi vizitke onda je dobar. uostalom kaj te boli kurac što se lik muči sa Corelom? pa ne mučiš se ti nego on. i CRT? pa CRT je za grafiku nenadjebiv pogotovo profi CRT je must. boje su točno onakve kako trebaju biti jer CRT ima kalibrator kojim ga kalibriraš a gamut mu je ohoho veći nego LCD.
Ma sve skupa muzejska skalamerija, od tog Corela i Win XP, preko tih CRT-ova, ko da su kasne 90te... pa neki podrumski prostor bez prozora, šlamperaj...
Poslije toga otišao u jednu jaku firmu sa flotom 27inch iMaca, sve odradili u Adobeu, bez problema, ugodan radni okoliš...
2018-04-10
veber wrote:gle, tebi je to sve sporo i ne izgleda ti optički lijepo.
To je više neka generacijska razlika :D
Moj stari ima doslovno ista neka razmišljanja ko ti :D
2018-04-10
Hektorović wrote:Gnječ wrote:
Već godinama nemam nikakve piratizirane programe, pa nisam više srednjoškolac :Dkakve veze ima što nije soft od danas? ako ti napravi vizitke onda je dobar. uostalom kaj te boli kurac što se lik muči sa Corelom? pa ne mučiš se ti nego on. i CRT? pa CRT je za grafiku nenadjebiv pogotovo profi CRT je must. boje su točno onakve kako trebaju biti jer CRT ima kalibrator kojim ga kalibriraš a gamut mu je ohoho veći nego LCD.
Ma sve skupa muzejska skalamerija, od tog Corela i Win XP, preko tih CRT-ova, ko da su kasne 90te... pa neki podrumski prostor bez prozora, šlamperaj...
Poslije toga otišao u jednu jaku firmu sa flotom 27inch iMaca, sve odradili u Adobeu, bez problema, ugodan radni okoliš...
ne razumijem što znači flota 27 inch iMaca, ugodan radni okoliš...snobizam? ustvari ne želim se ni trudit razumjet...
Guest- Guest
Gnječ wrote:
ne razumijem što znači flota 27 inch iMaca, ugodan radni okoliš...snobizam? ustvari ne želim se ni trudit razumjet...
Pa izgledalo je ko da je 2016ta a ne 1996ta :D
2018-04-10
ne, nego tebi je lap fensi-šmensi uređaj, a meni je sredstvo za rad.Hektorović wrote:veber wrote:gle, tebi je to sve sporo i ne izgleda ti optički lijepo.
To je više neka generacijska razlika :D
Moj stari ima doslovno ista neka razmišljanja ko ti :D
isto kao što sam kupio auto da me odveze iz točke a u točku b.
imao sam S koji sam uzeo u kompenzaciju i prodao sam ga u roku od godine dana jer nisam spuštao cijenu.
moji frendovi su isto mišljenja bili kao i ti. pa zakaj ga prodaješ? oni svi voze porše, bmw i mercedes, a mene to ne jebe.
kaj bi ja sada trebao?
mijenjat lap koji savršeno radi jer je kupljen 2013 u siječnju.
kupiti novu Catiau i dati nekih par soma ojra da izgleda fensi?
prebacit se na winse 10 da sam u trendu?
tebi za igrice treba neznam kaj, meni za rad je ovo sasvim ok.
veber-
2014-12-30
Hektorović wrote:Gnječ wrote:
nemoj se zavaravati. kod vas ubosni je još 45. dobro i na cijelom podrućju NDH je isto.
ti si očito generacija koja je izgubljena u vremenu neznam ali totalno ti je izopačena percepcija, te vizitke će ito biti napravljene sa onom kako ti zoveš škalamerijom iz 1996. kao i sa turbo hipster hi dreck tehnikom iz 2016. jer za napraviti vizitke dosta ti je i pc sa pentium 500Mhz. to što tebe više impresionira nova tehnika i ugodno radno okruženje to je znak da si malo zaribao sa prioritetima jer kad bi ti vidio gdje se proizvode neke od najskupljih slušalica ili neke drugi elektronski uređaji ti bi rekao bljaks pa ovo je srednji vijek a pogotovo da su takve manufakture utebe na balkanu ti bi ih popljuvao brutalno nema veze što iz tih manufaktura izlaze uređaji koji imaju vrlo visoku tržišnu cijenu i kupuju ih svuda po svijetu. ne, ti bi to odmah otpisao.
Guest- Guest
vizitku možeš i u wordu napravit, a bogme i u ACADu
2014-12-30
nika ne bi bi prošo na win 7 da mi fiskalna kasa ni to zahtjevala.
a na drugon kompjuteru mi je osto xp, ali više ne more na internet jer nešto update nešto ... :(
a na drugon kompjuteru mi je osto xp, ali više ne more na internet jer nešto update nešto ... :(
2014-04-16
veber wrote:kaj vele iz applea?
Apple late last year teamed up with indie entertainment studio A24 to produce a series of films for its upcoming streaming service, and now the first film under that partnership is in the works.
According to Variety, Apple and A24's first movie will be directed by Sofia Coppola, known for directing movies like "The Virgin Suicides," "Lost in Translation," "Marie Antoinette," and "The Bling Ring."
Image credit: Guillaume Collet/Sipa/REX/Shutterstock, via Variety
The movie, "On the Rocks," will star Bill Murray, who often works with Coppola, and Rashida Jones, known for her roles in "The Office" and "Parks and Recreation."
"On the Rocks" will follow a young mother who reconnects with her larger-than-life playboy father on an adventure through New York. Production on the movie is set to start next month.
Apple has more than a dozen television shows in the works, with many in the casting stages, but the filming schedule for "On the Rocks" suggests it will be Apple's first movie to be completed.
Rumors have suggested Apple is working on a streaming service that will provide access to Apple-produced TV shows and movies, with some content available for free. Apple is said to be aiming to launch the new service in 2019.
2018-04-10
Gnječ wrote:Hektorović wrote:Gnječ wrote:
nemoj se zavaravati. kod vas ubosni je još 45. dobro i na cijelom podrućju NDH je isto.
ti si očito generacija koja je izgubljena u vremenu neznam ali totalno ti je izopačena percepcija, te vizitke će ito biti napravljene sa onom kako ti zoveš škalamerijom iz 1996. kao i sa turbo hipster hi dreck tehnikom iz 2016. jer za napraviti vizitke dosta ti je i pc sa pentium 500Mhz. to što tebe više impresionira nova tehnika i ugodno radno okruženje to je znak da si malo zaribao sa prioritetima jer kad bi ti vidio gdje se proizvode neke od najskupljih slušalica ili neke drugi elektronski uređaji ti bi rekao bljaks pa ovo je srednji vijek a pogotovo da su takve manufakture utebe na balkanu ti bi ih popljuvao brutalno nema veze što iz tih manufaktura izlaze uređaji koji imaju vrlo visoku tržišnu cijenu i kupuju ih svuda po svijetu. ne, ti bi to odmah otpisao.
Što onda firme sad toliko investiraju u work environment? :)
2018-04-10
da nisu malo zakasnili?
2014-12-30
aben wrote:nika ne bi bi prošo na win 7 da mi fiskalna kasa ni to zahtjevala.
E sad, kolika je kolosalna greška Microsofta bila Windows 8, koje su izbacili kao ishitrenu reakciju prvo na iPhone a najviše na iPad...
A na koncu ta kategorija u biti i nema toliko veze sa tradicionalnim PC-jem...
2018-04-10
veber wrote:da nisu malo zakasnili?
Pa kasne jedno 6 godina za Netflixom...
2018-04-10
zato da kada dođeš kupit iphone zveraš okolo, a frajer ti uvalja niškoristi za soma dolara.Hektorović wrote:Gnječ wrote:Hektorović wrote:Gnječ wrote:
Što onda firme sad toliko investiraju u work environment? :)
ja kad uđem u takav fensišmensi prostor u ovim našim krajevima razmišlja kolika je plaća radnika i da li im uopće plaća na vrijeme.
veber-
2014-12-30
ne bi znao. mislim da sučelje nisam nikad ni vidio. vidio sam 10ku kada sam maloj kupio lap. a o nekom iskustvu nemrem pričat jer sam doslovce vidio samo početnu stranicu.Hektorović wrote:aben wrote:nika ne bi bi prošo na win 7 da mi fiskalna kasa ni to zahtjevala.
E sad, kolika je kolosalna greška Microsofta bila Windows 8, koje su izbacili kao ishitrenu reakciju prvo na iPhone a najviše na iPad...
A na koncu ta kategorija u biti i nema toliko veze sa tradicionalnim PC-jem...
ja čekam win 14 i prijenosnik s rastezljivim monitorom.
veber-
2014-12-30
glede rasprave o softveru, danas za sve što radiš iz hobija i amaterski možeš nabavit besplatan softver koji je za hobističko bavljenje nečim i više nego dovoljno dobar, i jednostavniji od profesionalnog za upotrebu...
a naravno ako se nečim baviš profesionalno onda je red da platiš softver
a naravno ako se nečim baviš profesionalno onda je red da platiš softver
Similar topics
» Apsolutni pad simbola tzv. naprednosti i tzv. zdravog razuma u samo minutu i 39 sekundi :D
» Ovo voce ubija rak za samo nekoliko minuta
» ''Dva potresa pogodila Aljasku u samo 15 minuta razmaka''
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Xiaomi demonstrirao savitljivi smartphone-phablet
» Ovo voce ubija rak za samo nekoliko minuta
» ''Dva potresa pogodila Aljasku u samo 15 minuta razmaka''
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Xiaomi demonstrirao savitljivi smartphone-phablet
Page 3 of 4