Skijašica Sedina Muhibić doživjela incident u sarajevskom tramvaju zbog jakne sa šahovnicom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Skijašica Sedina Muhibić doživjela incident u sarajevskom tramvaju zbog jakne sa šahovnicom
Tili je ubit
https://www.klix.ba/vijesti/bih/skijasica-sedina-muhibic-dozivjela-incident-u-sarajevskom-tramvaju-zbog-jakne-sa-sahovnicom/190115020
Toliko o multikulturalnosti u Sarajevu
Eto sad idite na skijanje tamo , nebi in ja kune tamo ostavija
https://www.klix.ba/vijesti/bih/skijasica-sedina-muhibic-dozivjela-incident-u-sarajevskom-tramvaju-zbog-jakne-sa-sahovnicom/190115020
Toliko o multikulturalnosti u Sarajevu
Eto sad idite na skijanje tamo , nebi in ja kune tamo ostavija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Skijašica Sedina Muhibić doživjela incident u sarajevskom tramvaju zbog jakne sa šahovnicom
a blesavi dalmosi i slavonci trce na sarajevska skijalista i tamo ostavljaju pinku...jest d aje jeftinije nego slovenija,austrija,italija...ali cekat da ti nekakav fanatik spici u najmanju ruku grudu,kamen a u najtezu i nozinu,pistolj...ne bi isao da ne znam kako su jeftini...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Skijašica Sedina Muhibić doživjela incident u sarajevskom tramvaju zbog jakne sa šahovnicom
Pa normalno , ako nemogu nemogu negdje proć u dresu hr reprezentacije ja tamo neidem jer sam očito nepoželjanvuksadinare wrote:a blesavi dalmosi i slavonci trce na sarajevska skijalista i tamo ostavljaju pinku...jest d aje jeftinije nego slovenija,austrija,italija...ali cekat da ti nekakav fanatik spici u najmanju ruku grudu,kamen a u najtezu i nozinu,pistolj...ne bi isao da ne znam kako su jeftini...
Vrlo jednostavno
2014-04-11
lijepo odu na kupres..i to je to..nisu skuplji od ovih u sarajevu..imaju sve sto skijalista trebaju imati..imaju odlicne hotele,bungalove,vrhunsku klopu a skijalistem upravlajju hravti..pa mos lijepo nositi skijasku opremu sa oznakama sahovnice..RayMabus wrote:Pa normalno , ako nemogu nemogu negdje proć u dresu hr reprezentacije ja tamo neidem jer sam očito nepoželjanvuksadinare wrote:a blesavi dalmosi i slavonci trce na sarajevska skijalista i tamo ostavljaju pinku...jest d aje jeftinije nego slovenija,austrija,italija...ali cekat da ti nekakav fanatik spici u najmanju ruku grudu,kamen a u najtezu i nozinu,pistolj...ne bi isao da ne znam kako su jeftini...
Vrlo jednostavno
2015-09-08
Ja ovo lito kupija dres reprezentacije u Sovićima
Tiran iinat
Neka puši kome smeta Hrvatska je prvak svijeta
Tiran iinat
Neka puši kome smeta Hrvatska je prvak svijeta
2014-04-11
Skijanje mi nije sport koji pratim , informišem se tko je ova uopše , dite iz doma
http://sportske.ba/filmska-prica-mlade-sarajke-roditelji-je-napustili-kao-bebu-o-njoj-danas-kostelic-zeli-snimiti-film/
http://sportske.ba/filmska-prica-mlade-sarajke-roditelji-je-napustili-kao-bebu-o-njoj-danas-kostelic-zeli-snimiti-film/
2014-04-11
blidinje također...vuksadinare wrote:lijepo odu na kupres..i to je to..nisu skuplji od ovih u sarajevu..imaju sve sto skijalista trebaju imati..imaju odlicne hotele,bungalove,vrhunsku klopu a skijalistem upravlajju hravti..pa mos lijepo nositi skijasku opremu sa oznakama sahovnice..RayMabus wrote:Pa normalno , ako nemogu nemogu negdje proć u dresu hr reprezentacije ja tamo neidem jer sam očito nepoželjanvuksadinare wrote:a blesavi dalmosi i slavonci trce na sarajevska skijalista i tamo ostavljaju pinku...jest d aje jeftinije nego slovenija,austrija,italija...ali cekat da ti nekakav fanatik spici u najmanju ruku grudu,kamen a u najtezu i nozinu,pistolj...ne bi isao da ne znam kako su jeftini...
Vrlo jednostavno
to u bosnu idu ovi wanna be jet set koji nemaju love za austriju, italiju, švicarsku pa kao bili smo na jahorini, bjelašnici itd., jaka stvar ...
a kupres i blidinje na sat vožnje, predivna priroda, uređene staze, ski liftovi, restorani, hoteli, bungalovi itd., a za naše prilike bagatela...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ovo je ski jakna hrvatskog skijašog saveza
2014-04-11
Sarajevo je kasaba, koja se vratila u 19. stoljeće i tamo tavori...
Ne pašu više u našu civilizaciju. Jebiga, to je jednostavno tako,
pa neka se ljuti ko god hoće...Pobjegli im srb i hr inteligencija
i umjetnici a ostala samo nepismena talibanska sirotinja, koja živi
od sadake, odnosno socijalne pomoći...Doslovce Kandahar.
Ne pašu više u našu civilizaciju. Jebiga, to je jednostavno tako,
pa neka se ljuti ko god hoće...Pobjegli im srb i hr inteligencija
i umjetnici a ostala samo nepismena talibanska sirotinja, koja živi
od sadake, odnosno socijalne pomoći...Doslovce Kandahar.
pa ima skijalište na kupresu, koji kiki ići u sarajevo?
2014-12-30
takvi najamnje idu zbog skijanja vec vise nekog provoda u sarajevo kao sarajevo velik grad pa ima vise mjesta za provod a uzgred tu i tamo se skijaju a vise sanjkaju i grudaju...u kupres i blidinje s ebas ide najvise zbog skijanja a i dobre klope,prirode...kojima je to cilj...T. wrote:blidinje također...vuksadinare wrote:lijepo odu na kupres..i to je to..nisu skuplji od ovih u sarajevu..imaju sve sto skijalista trebaju imati..imaju odlicne hotele,bungalove,vrhunsku klopu a skijalistem upravlajju hravti..pa mos lijepo nositi skijasku opremu sa oznakama sahovnice..RayMabus wrote:Pa normalno , ako nemogu nemogu negdje proć u dresu hr reprezentacije ja tamo neidem jer sam očito nepoželjanvuksadinare wrote:a blesavi dalmosi i slavonci trce na sarajevska skijalista i tamo ostavljaju pinku...jest d aje jeftinije nego slovenija,austrija,italija...ali cekat da ti nekakav fanatik spici u najmanju ruku grudu,kamen a u najtezu i nozinu,pistolj...ne bi isao da ne znam kako su jeftini...
Vrlo jednostavno
to u bosnu idu ovi wanna be jet set koji nemaju love za austriju, italiju, švicarsku pa kao bili smo na jahorini, bjelašnici itd., jaka stvar ...
a kupres i blidinje na sat vožnje, predivna priroda, uređene staze, ski liftovi, restorani, hoteli, bungalovi itd., a za naše prilike bagatela...
2015-09-08
Iman kuću na obodu nacionalnog parka Biokovo , da je meni do toga iša bi ja tamoveber wrote:pa ima skijalište na kupresu, koji kiki ići u sarajevo?
Ovo na slici je to di iman veliku kamenu kuću
Blidnje i Kupres su blizu , ljudi rade pa se vikendom da nestoje doma u četiri zida prošetaju do tamo , dan dva tri koliko može
Sarajevo je za te stvari ipak dalje plus zavejani putevi tako da nije uopće za tu šemu tj vikend skijanje
2014-04-11
...splicanima i dalmosima je najisplativije otici na kupres i blidinje koji su svega na sat ili sat i po voznje od splita,makarske,omisa...preferira s enajvise opcija na jedan,dva ili tri dana...a neki se odlucuju na sedmodnevni aranzman najcesce bungalov koji je i najjeftinija opcija...za sarajevo...se ipak odlucuje manji broj dalmatinaca i slavonaca..slavonci najvise preferiraju i skijaliste na vlasicu zbog blizine ali i kupres,blidinje su kod slavonaca dosta popularna skijalista...mada su najdalje od slavonije
2015-09-08
USKORO ODVOJENI VAGONI ZA HRVATE? Heroina Snježne Kraljice napadnuta u tramvaju, jer je nosila jaknu s kockicama
Stoka talibanska!
https://poskok.info/sarajevska-skijasica-napadnuta-u-tramvaju-jer-je-nosila-jaknu-s-kockicama-ubijte-me-al-ja-ih-volim/
Pa tko će se probijat kroz Jablanicu , Konjic , čitaj vremensku prognozu, sve zameteno, zastojivuksadinare wrote:...splicanima i dalmosima je najisplativije otici na kupres i blidinje koji su svega na sat ili sat i po voznje od splita,makarske,omisa...preferira s enajvise opcija na jedan,dva ili tri dana...a neki se odlucuju na sedmodnevni aranzman najcesce bungalov koji je i najjeftinija opcija...za sarajevo...se ipak odlucuje manji broj dalmatinaca i slavonaca..slavonci najvise preferiraju i skijaliste na vlasicu zbog blizine ali i kupres,blidinje su kod slavonaca dosta popularna skijalista...mada su najdalje od slavonije
To da ideš sedam il deset dana aj nekako al vikend skijanje , zajebi pajdo , Kupres , Blidnje , ova zona ode
2014-04-11
Zato i ona moja opaska nikidan : Ja nisan Jeti
Velika kamena kuća točno ispod ovoga masiva , nema nitko ispod mene , samo priroda
To ti je zimi Mont Everest
Velika kamena kuća točno ispod ovoga masiva , nema nitko ispod mene , samo priroda
To ti je zimi Mont Everest
2014-04-11
ma frend mi je od tamo, neko selo blizu kupresa, pa kao ajmo na skijanje.RayMabus wrote:Iman kuću na obodu nacionalnog parka Biokovo , da je meni do toga iša bi ja tamoveber wrote:pa ima skijalište na kupresu, koji kiki ići u sarajevo?
kako smo u zg stavili skijen na krov tako su se i vratile, kakvo jebeno skijanje. dok smo obišli njegovu rodbinu, frendove, a nigdje bez rakije...
...ukurac i skijanje
veber-
2014-12-30
A moraš se malo ugrijat , ...to ti je cila cila ta zona iza Biokova snig zimi , sad je samo pitanje šta te zanima , ako ćeš baš skijanje onda gledaš di su uspinjaće npr Blidnje to ima , zavisi šta te zanimaveber wrote:ma frend mi je od tamo, neko selo blizu kupresa, pa kao ajmo na skijanje.RayMabus wrote:Iman kuću na obodu nacionalnog parka Biokovo , da je meni do toga iša bi ja tamoveber wrote:pa ima skijalište na kupresu, koji kiki ići u sarajevo?
kako smo u zg stavili skijen na krov tako su se i vratile, kakvo jebeno skijanje. dok smo obišli njegovu rodbinu, frendove, a nigdje bez rakije...
...ukurac i skijanje
Mene snig nezanima , kod mene je danas sunce , lipo grije lagano , jebe me se
2014-04-11
i kod mene, centralno se ugasilo, vani je 7C, jedino malo hitim drva u kamin u blagavaoni zbog ugođaja.RayMabus wrote:Mene snig nezanima , kod mene je danas sunce , lipo grije lagano , jebe me se
veber-
2014-12-30
A e , a to novogodišnji praznici , 15 dana prije i 15 dana nakon Nove godine , a posli ti je dici počme škola , počme posa , nemoš ti trčat okolo planirat išta a eto ovo Blidnje , Kupres to moš , petak , subota , nedilja , svaki vikend ako oš
A putevi do Sarajeva su ti zameteni tako da to zaboravi za šemu vikend skijanje
Zato ti je Kupres , Blidnje i sve šta je blže obalnoj zoni imaju puno veći turistički potencijal od Sarajeva
A putevi do Sarajeva su ti zameteni tako da to zaboravi za šemu vikend skijanje
Zato ti je Kupres , Blidnje i sve šta je blže obalnoj zoni imaju puno veći turistički potencijal od Sarajeva
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kumpić iz Smogovaca potukao se u tramvaju zbog maske
» Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Božinović: Policajci će zimske jakne dobiti do kraja godine
» Stotine matUranata prodefiliralo sarajevskom Baščaršijom
» Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Božinović: Policajci će zimske jakne dobiti do kraja godine
» Stotine matUranata prodefiliralo sarajevskom Baščaršijom
Page 1 of 2