Oglasio se i Čović: ‘Nitko nama neće određivati hoćemo li se mi pojaviti na nekoj svečanoj akademiji’
Page 1 of 1
Oglasio se i Čović: ‘Nitko nama neće određivati hoćemo li se mi pojaviti na nekoj svečanoj akademiji’
FENA/Almir Razić
Oglasio se i Čović
‘Nitko nama neće određivati hoćemo li se mi pojaviti na nekoj svečanoj akademiji’
Autor: Dnevno.hr Ponedjeljak, 14. siječanj 2019. u 13:06
https://www.dnevno.hr/vijesti/regija/nitko-nama-nece-odredivati-hocemo-li-se-mi-pojaviti-na-nekoj-svecanoj-akademiji-1269688/
Re: Oglasio se i Čović: ‘Nitko nama neće određivati hoćemo li se mi pojaviti na nekoj svečanoj akademiji’
Ponajmanje plaćenik Robert Bajruši i Jutarnji. Jeba mu Mesić mater i o njemu.
Isprika suptilnim ušima dama s foruma.
Isprika suptilnim ušima dama s foruma.
Re: Oglasio se i Čović: ‘Nitko nama neće određivati hoćemo li se mi pojaviti na nekoj svečanoj akademiji’
https://www.jutarnji.hr/komentari/podrzavati-covicev-pakt-s-dodikom-znaci-podrzavati-veliku-srbiju-stvarna-pozadina-saveza-sefa-hdz-a-bih-s-gazdom-republike-srpske/8269577/
Vidi ovu stoku, nepodojenu, plaćeničku. Kao da ne znamo odakle su financirani i za čiji račun....
Ustani, Vrane!
Vidi ovu stoku, nepodojenu, plaćeničku. Kao da ne znamo odakle su financirani i za čiji račun....
Ustani, Vrane!
GOING uhvaćen s rukama u pekmezu i sad mlataraju rukama i skviče.Eroo wrote:https://www.jutarnji.hr/komentari/podrzavati-covicev-pakt-s-dodikom-znaci-podrzavati-veliku-srbiju-stvarna-pozadina-saveza-sefa-hdz-a-bih-s-gazdom-republike-srpske/8269577/
Ustani, Vrane!
RS je rezultat rata, a njeno postojanje su ovjerili svojim podpisima : Izetbegović, Tuđman i Milošević,
uz supodpis velikih svjetskih sila. Nisu RS stvarali ni Dodik ni Čović.
Koliko mi je poznato ova dvojica nisu nikad ni nosili oružje,za razliku od Komšića i Džaferovića,
kojega Srbi optužuju za zočine na Vozuči.
Kad god su bh Hrvati i Srbi pokušali uspostavit dobre susjedske odnose Srajevo je uvijek potezalo
argument da se s time prodaje Posavina. Pa zar je nije prodao Alija, mater vam pokvarenu?
I zadnjoj bh hrvatskoj budali je danas jasno da je zamjena hr Srba i bh Hrvata u RS, skupa sa
pripadajućim teritorijima, Posavina u RS postala svršen čin, zbog čega bh Hrvatima ne pada na pamet
ulaziti u bilo kakav sukob sa bh Srbima. Ako se Muslimanima ratuje sa Srbima, neka ratuju,
ali to će biti bez bh Hrvata. GOING.press
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/103014/chovic_se_za_glavu_hvata_hrvatski_mediji_grme_podrzavati_chovicev_pakt_s_dodikom_znachi_podrzavati_veliku_srbiju.html
"Dokaz" da su u pravu...
"Dokaz" da su u pravu...
Bh Hvati i Srbi nisu u sukobu. Slijedi samo međusobno uvažavanje i suradnja.
Nema tu što učinit ološ iz Jutarnjeg, INDEX-a, Mesić, Kosor, Pusićć...a posebno
ništa neće promijeniti huškanje i kmečanje u sarajstanskoj faveli.
GOING će se ustaviti i vratiti na početak, ili BiH neće više postojati.
Nema tu što učinit ološ iz Jutarnjeg, INDEX-a, Mesić, Kosor, Pusićć...a posebno
ništa neće promijeniti huškanje i kmečanje u sarajstanskoj faveli.
GOING će se ustaviti i vratiti na početak, ili BiH neće više postojati.
http://saff.ba/ovako-Suljo-huska-covica-hrvati-napravili-gresku-misleci-da-im-ne-treba-entitet-u-bih/
Bakirov islamistički portal.
Neka puši koga smeta... (a. Longi)
Bakirov islamistički portal.
Neka puši koga smeta... (a. Longi)
Similar topics
» A. Tomić-Švicarski kukovi: nitko za nama neće plakati
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
» Kenwood Kenon: Neće meni branitelji određivati tko će biti većina
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Vaso Brkić se probudio?Pupovac neće određivati smjer Vlade,ovo je Hrvatska,o njoj odlučuju Hrvati
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
» Kenwood Kenon: Neće meni branitelji određivati tko će biti većina
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Vaso Brkić se probudio?Pupovac neće određivati smjer Vlade,ovo je Hrvatska,o njoj odlučuju Hrvati
Page 1 of 1