YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Re: YouTube
Hvala.mativka wrote:Prekrasno, Ra!
Sad vidim i ti voliš klasiku. :)
Dama na videu me podsjeća na tvoj avatar.
Guest- Guest
jesi sigurna mativka? znaš da znam bit grub i neugodan....pozdrav, da.mativka wrote:O Ebenice, uvijek te zanimljivo vidjeti :)) :
Guest- Guest
Da nisi takav, ne bi valjao ;)ebenica wrote:jesi sigurna mativka? znaš da znam bit grub i neugodan....pozdrav, da.mativka wrote:O Ebenice, uvijek te zanimljivo vidjeti :)) :
sve je to samo igra, nije to ništa ozbiljno.mativka wrote:Da nisi takav, ne bi valjao ;)ebenica wrote:jesi sigurna mativka? znaš da znam bit grub i neugodan....pozdrav, da.mativka wrote:O Ebenice, uvijek te zanimljivo vidjeti :)) :
Guest- Guest
I da, bilo bi lijepo kada bi dao svoj neobičan doprinos na neobičnoj temi u kojoj su različita mišljenja itekako dobrodošla :)
Pogađaš me :)))Ra wrote:Hvala.mativka wrote:Prekrasno, Ra!
Sad vidim i ti voliš klasiku. :)
Dama na videu me podsjeća na tvoj avatar.
neobične teme postoje? gdje?mativka wrote:I da, bilo bi lijepo kada bi dao svoj neobičan doprinos na neobičnoj temi u kojoj su različita mišljenja itekako dobrodošla :)
Guest- Guest
Pa Denkverbot!ebenica wrote:neobične teme postoje? gdje?mativka wrote:I da, bilo bi lijepo kada bi dao svoj neobičan doprinos na neobičnoj temi u kojoj su različita mišljenja itekako dobrodošla :)
Tu je sve dozvoljeno ;)
Mislim da te se čak i ja malo sjećam. Da, znaš biti grub. Ne voliš grupe i voliš biti kontra svih.ebenica wrote:jesi sigurna mativka? znaš da znam bit grub i neugodan....pozdrav, da.mativka wrote:O Ebenice, uvijek te zanimljivo vidjeti :)) :
Guest- Guest
nekom drugom prilikom kad mora u meni budu mirna....noć.mativka wrote:Pa Denkverbot!ebenica wrote:neobične teme postoje? gdje?mativka wrote:I da, bilo bi lijepo kada bi dao svoj neobičan doprinos na neobičnoj temi u kojoj su različita mišljenja itekako dobrodošla :)
Tu je sve dozvoljeno ;)
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 50