'' NAJJAČA OLUJA U POVIJESTI ZAPADNE HEMISFERE Valovi će biti visoki 13 m: 'Vjetrovi su dovoljno snažni da podignu avion u zrak i da on nastavi letjeti' ''
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: '' NAJJAČA OLUJA U POVIJESTI ZAPADNE HEMISFERE Valovi će biti visoki 13 m: 'Vjetrovi su dovoljno snažni da podignu avion u zrak i da on nastavi letjeti' ''
bogomdani wrote:Pa hajd dobro..Bog u pomoci nesretnim ljudima..Latinosi su mi simpa grupacija
I meni. Ali, stiže kaos...hehehehehehehe...
Guest- Guest
Re: '' NAJJAČA OLUJA U POVIJESTI ZAPADNE HEMISFERE Valovi će biti visoki 13 m: 'Vjetrovi su dovoljno snažni da podignu avion u zrak i da on nastavi letjeti' ''
Ezeku,ajmo natrag na temu..steta je zaspamati..red wolf wrote:Ovo je vrijeme kad više nećemo šutjeti, već ćemo govnima reći što mislimo...Ako ti to smeta, kazni me...Osjećaji govana u ljudskom tijelu meni ništa ne znače...Trinity wrote:wolf, pripazi na rječnik.red wolf wrote:Ne nizam, govna sama dolaze u nizu...bogomdani wrote:hahahahahaha..sto je Ezeku,nizas Brabonjke??red wolf wrote:Još jedno govno u nizu...kic wrote:bit će podignuti u zrak i nastaviti će letjeti!!red wolf wrote:Ovo je tek početak...Zamisli @Kic kakvi će tek tada biti naslovi...kic wrote:koji naslov rofl
Guest- Guest
Točno...Sutra će ti ljudi imati pakao...A nakon njih i drugi...Gotovo je sa lagodnosti življenja na ovom planetu...bogomdani wrote:Ezeku,ajmo natrag na temu..steta je zaspamati..red wolf wrote:Ovo je vrijeme kad više nećemo šutjeti, već ćemo govnima reći što mislimo...Ako ti to smeta, kazni me...Osjećaji govana u ljudskom tijelu meni ništa ne znače...Trinity wrote:wolf, pripazi na rječnik.red wolf wrote:Ne nizam, govna sama dolaze u nizu...bogomdani wrote:hahahahahaha..sto je Ezeku,nizas Brabonjke??red wolf wrote:Još jedno govno u nizu...kic wrote:bit će podignuti u zrak i nastaviti će letjeti!!red wolf wrote:Ovo je tek početak...Zamisli @Kic kakvi će tek tada biti naslovi...kic wrote:koji naslov rofl
Guest- Guest
nego pitanje..jel to izolirani meteo dogadjaj ili nes sto tek pokrece globalni šift klime..?
Guest- Guest
Jadni ljudi tamo...sjetimo ih se, doista, nije teško... pomolimo se
Guest- Guest
red wolf wrote:Točno...Sutra će ti ljudi imati pakao...A nakon njih i drugi...Gotovo je sa lagodnosti življenja na ovom planetu...bogomdani wrote:Ezeku,ajmo natrag na temu..steta je zaspamati..red wolf wrote:Ovo je vrijeme kad više nećemo šutjeti, već ćemo govnima reći što mislimo...Ako ti to smeta, kazni me...Osjećaji govana u ljudskom tijelu meni ništa ne znače...Trinity wrote:wolf, pripazi na rječnik.red wolf wrote:Ne nizam, govna sama dolaze u nizu...bogomdani wrote:hahahahahaha..sto je Ezeku,nizas Brabonjke??red wolf wrote:Još jedno govno u nizu...kic wrote:bit će podignuti u zrak i nastaviti će letjeti!!red wolf wrote:Ovo je tek početak...Zamisli @Kic kakvi će tek tada biti naslovi...kic wrote:koji naslov rofl
Jesi govno...
Guest- Guest
pa vodeni val 5 katnice,koji ide kao tsunami..gadnih stvari moze napraviti..
Guest- Guest
Ajde makni se s ove teme...Ili jedva čekaš da ti odgovorim ovdje sada, pa će me kazniti...No, gle čuda, već sam ti odgovorio...I nisu me kaznili...I sad sve znaš...To će za tebe biti prosvjetljenje...Sretno ti pritom...Le Roi Soleil wrote:Jadni ljudi tamo...sjetimo ih se, doista, nije teško... pomolimo se
Guest- Guest
Naravno, lako se pomoliti za tamo neke ljude, lakše nego pomoći onima koji su nam pred nosom.
Trinity-
2014-04-17
Neka bude...Govno sam...A ovdje ti daju za pravo da me vrijeđaš...Pa udari...Na mene govno...Le Roi Soleil wrote:red wolf wrote:Točno...Sutra će ti ljudi imati pakao...A nakon njih i drugi...Gotovo je sa lagodnosti življenja na ovom planetu...bogomdani wrote:Ezeku,ajmo natrag na temu..steta je zaspamati..red wolf wrote:Ovo je vrijeme kad više nećemo šutjeti, već ćemo govnima reći što mislimo...Ako ti to smeta, kazni me...Osjećaji govana u ljudskom tijelu meni ništa ne znače...Trinity wrote:wolf, pripazi na rječnik.red wolf wrote:Ne nizam, govna sama dolaze u nizu...bogomdani wrote:hahahahahaha..sto je Ezeku,nizas Brabonjke??red wolf wrote:Još jedno govno u nizu...kic wrote:bit će podignuti u zrak i nastaviti će letjeti!!red wolf wrote:Ovo je tek početak...Zamisli @Kic kakvi će tek tada biti naslovi...kic wrote:koji naslov rofl
Jesi govno...
Guest- Guest
Trinity wrote:Naravno, lako se pomoliti za tamo neke ljude, lakše nego pomoći onima koji su nam pred nosom.
Istina, nažalost. Čovjek je čovjeku vuk.
Guest- Guest
To ti se zove licemjerje...Trinity wrote:Naravno, lako se pomoliti za tamo neke ljude, lakše nego pomoći onima koji su nam pred nosom.
Guest- Guest
Pa svako u svojim mogucnostima..ima onih kojima nikad ne bi pomogao..
Guest- Guest
red wolf wrote:Jesi govno...Le Roi Soleil wrote:Bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije, naime grad je najfrendli gay destinacija u Mexicu, netko će ovo iskoristit za propagandu epskih razmjera.
https://en.wikipedia.org/wiki/Puerto_Vallarta#LGBT_Tourism
Vidim, ovdje ti daju za pravo da me vrijeđaš...Zašto? Ali ja se ne ljutim. Opraštam ti.
Guest- Guest
Ne, licemjerje ti se zove kad zoveš ljude govnima, a kad dobiješ isto natrag, cviliš da te se vrijeđa.red wolf wrote:To ti se zove licemjerje...Trinity wrote:Naravno, lako se pomoliti za tamo neke ljude, lakše nego pomoći onima koji su nam pred nosom.
Guest- Guest
nes pospano tudej na forumu...
Guest- Guest
Vratimo se na temu...Usprkos govnima, jer govna vladaju ovim svijetom...Ne zaboravite na molitvu...To je moćan alat...I sada je potrebna, dragi ljudi i duhovi koji ćete vidjeti ovo...Molite se...
Guest- Guest
ja zavrsio duovno iscrpljivanje..vrijeme je za tjelesnu okrijepu hranom..
Guest- Guest
Vrijeme je da se posvetimo molitvi, ona je moćno sredstvo, nemojte to nikada zaboraviti.
Guest- Guest
E tako...vratili ste si istom mjerom i sad dosta.red wolf wrote:Neka bude...Govno sam...A ovdje ti daju za pravo da me vrijeđaš...Pa udari...Na mene govno...Le Roi Soleil wrote:red wolf wrote:Točno...Sutra će ti ljudi imati pakao...A nakon njih i drugi...Gotovo je sa lagodnosti življenja na ovom planetu...bogomdani wrote:Ezeku,ajmo natrag na temu..steta je zaspamati..red wolf wrote:Ovo je vrijeme kad više nećemo šutjeti, već ćemo govnima reći što mislimo...Ako ti to smeta, kazni me...Osjećaji govana u ljudskom tijelu meni ništa ne znače...Trinity wrote:wolf, pripazi na rječnik.red wolf wrote:Ne nizam, govna sama dolaze u nizu...bogomdani wrote:hahahahahaha..sto je Ezeku,nizas Brabonjke??red wolf wrote:Još jedno govno u nizu...kic wrote:bit će podignuti u zrak i nastaviti će letjeti!!red wolf wrote:Ovo je tek početak...Zamisli @Kic kakvi će tek tada biti naslovi...kic wrote:koji naslov rofl
Jesi govno...
Ne izazivajte me više.
Trinity-
2014-04-17
bogomdani wrote:ja zavrsio duovno iscrpljivanje..vrijeme je za tjelesnu okrijepu hranom..
He he, idem i ja neš ćalabrknut.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Avion sa dokazima o zločinima OVK namerno oboren; sve znao visoki diplomata EU?
» Zašto smo imali auroru borealis? Zemlju je pogodila najjača sunčeva oluja od 2003.
» Jebiga nece biti dovoljno litijuma, ipak cete morati odustati od privatnih vozila
» Nastavi li se iseljavanje, 2032. Osijek će biti prazan grad
» 'U ovome trenutku nemamo dovoljno hrane i naša nacija će biti gladna'
» Zašto smo imali auroru borealis? Zemlju je pogodila najjača sunčeva oluja od 2003.
» Jebiga nece biti dovoljno litijuma, ipak cete morati odustati od privatnih vozila
» Nastavi li se iseljavanje, 2032. Osijek će biti prazan grad
» 'U ovome trenutku nemamo dovoljno hrane i naša nacija će biti gladna'
Page 2 of 4